Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Merlin (2008) - BBC One

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

• 5 ay sonra ...

3. Sezon güzel başladı ama daha 3. bölümde faillere gidiyor..

Abi sıkıldım trollden içe giren cinden yardım edilen druid'den.

Adam gibi uther gbersin camelot corrupted olsun sonra merlin baba ben büyücüyüm alayınızın..... desin..

Sıktı cidden böcekli çiçekli bölümler..

Sosyal ağlarda paylaş

savaş sahnesi berbattı. kalenin ön kapısını resmen açık bırakıp bi barikat kurmuşlar. kale kuşatması(!)nda ok yay kullanmamış adamlar, şaka gibi. bi uther in bacağına nerden geldiği belirsiz bi ok saplandı. o da fail. adamın bacağına ok saplanması için yukarıdan atılması gerekiyo okun, ama düşmanlar barikatı zorluyo orda o kadar yükseğe çıkma imkanları yok.
hisarı ele geçirmek için savaşıyolar, bi yandan da hala dış kale duvarlarında savaşan adamları gösteriyo arada. hisara çekilirken duvarlardaki adamları bıraktılar orda, kuşatmacılarda mal arkalarından çıkıp duvarları ele geçirmiyo. zaten çok beğenmediğim bi diziydi iyice gözümden düştü. merlin in biraz zeki olmasını bekliyo insan ama gayet ortalama zekada hareket ediyo. daha ortalamanın üstü bişi yaptığını göremedik. bunun senaryosunu kimler yazıyosa gitsin biraz robert jordan falan okusun. lotr u izlesinler.
ayrıca arthur un bi kuşatmada niye kaleye yiyecek depolandığını bilmemesi de ayrı bi mallık. senaristler o kadar salak ki bu bilginin sadece zekilere bahşedileceğini sanıyolar heralde, arthur unda salaklığına veriyolar güya. konuya yazık
Sosyal ağlarda paylaş

ben de tüm bölüm boyunca aynını düşündüm, nakkadar rezaletdi savaş sahneleri öyle?
bilmemkaçbin kişi savaşıyolar güya, 5 tane iskeletor gelince savaştıkları tarafı bırakıp iskeletlere falan dönüyolar. kalenin kapısı kapalı diil açık, kapıda 20 kişilik yer var iki ordugunun da bilmemkaç bin adamı var falan, rezildi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...