barbu Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 nimueh'i 2. sıraya koydu daha ne olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 sinirlendim bile o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 zevkler ve renkler tartışılmaz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 copry said: nimueh 1. bence baksana copry bile bi kız olarak boyle diyo. (tu) gaylord olarak fisledim seni valla farinal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 çokta fifi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 KIZ KIZI BEĞENINCE NIYE GAY OLMUO LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 bunun kız kızı begenmekle alakası yok. hani gwen'i 1. sıraya koysan da gay derdim. ama nimueh varken gidip artur ne lan gaylord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 sıralamam doğrudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Khalad said: Gwen yerine ahmet oynasın daha iyi. eheh , ama hagaden daha güzel (:D . destekliyorum asdafad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
/Escobar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Izleyenlere 3. sezon bu cumartesi basliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 mörlin çok dandik bir dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 mörlin iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Çıktı yeni bölüm bir kaç saat önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 merlin iyidir yaa, yoklukta izliyodum cnbcede, sarmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 yok yav 2. sezonda hiçbir gelişme olmadı. adamların hikayeyi izlemek gibi bir amaçları yok. Eee haliyle sıkıyor bi zamandan sonra. Neyse house başlasın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Güzel basladı 3. sezon. Artık merlincigim biraz daha ön plana çıksın buyucu karakteri ile. Eskisine göre baya daha cok kullanıyor artık büyüleri bu sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 öğrensin artık bi kaç kişi daha büyücü olduunu. daralıyorum ya izlerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 koskoca büyücüsün ejderha tameliyosun hala gidip uther gibi adamdan korkuyosun ayıptır günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 3x02 Savaş bir 5 bölüm sürer dedim. 5 dk da bitti. Ama güzel gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 3. Sezon güzel başladı ama daha 3. bölümde faillere gidiyor.. Abi sıkıldım trollden içe giren cinden yardım edilen druid'den. Adam gibi uther gbersin camelot corrupted olsun sonra merlin baba ben büyücüyüm alayınızın..... desin.. Sıktı cidden böcekli çiçekli bölümler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 merlin'in gencligi gibi bir hikaye varken asla gelecege tasimazlar hikayeyi, boyle uzattikca uzatirlar smallville gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 ShadowFax said: 3x02 Savaş bir 5 bölüm sürer dedim. 5 dk da bitti. Ama güzel gidiyo ilk başta aylar sürer demişti merlin ümitlenmiştim bende ama yalan oldu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 bide batırmışlar becerememişler o sahneleri. üstteki yorumlarada katılıyorum. bi konu olsa o devam etse bu olurken arada ayrı bölümlerde koysunlar (supernatural gibi olsun yani). ama her bölüm ayrı birbirinden güzel olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 savaş sahnesi berbattı. kalenin ön kapısını resmen açık bırakıp bi barikat kurmuşlar. kale kuşatması(!)nda ok yay kullanmamış adamlar, şaka gibi. bi uther in bacağına nerden geldiği belirsiz bi ok saplandı. o da fail. adamın bacağına ok saplanması için yukarıdan atılması gerekiyo okun, ama düşmanlar barikatı zorluyo orda o kadar yükseğe çıkma imkanları yok. hisarı ele geçirmek için savaşıyolar, bi yandan da hala dış kale duvarlarında savaşan adamları gösteriyo arada. hisara çekilirken duvarlardaki adamları bıraktılar orda, kuşatmacılarda mal arkalarından çıkıp duvarları ele geçirmiyo. zaten çok beğenmediğim bi diziydi iyice gözümden düştü. merlin in biraz zeki olmasını bekliyo insan ama gayet ortalama zekada hareket ediyo. daha ortalamanın üstü bişi yaptığını göremedik. bunun senaryosunu kimler yazıyosa gitsin biraz robert jordan falan okusun. lotr u izlesinler. ayrıca arthur un bi kuşatmada niye kaleye yiyecek depolandığını bilmemesi de ayrı bi mallık. senaristler o kadar salak ki bu bilginin sadece zekilere bahşedileceğini sanıyolar heralde, arthur unda salaklığına veriyolar güya. konuya yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 ben de tüm bölüm boyunca aynını düşündüm, nakkadar rezaletdi savaş sahneleri öyle? bilmemkaçbin kişi savaşıyolar güya, 5 tane iskeletor gelince savaştıkları tarafı bırakıp iskeletlere falan dönüyolar. kalenin kapısı kapalı diil açık, kapıda 20 kişilik yer var iki ordugunun da bilmemkaç bin adamı var falan, rezildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar