Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Merlin (2008) - BBC One

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gwenin ten rengi çok pis yani. banyo yapsa falan kurtarmaz gene. ha tabi zamanının kadınlarını andırıyomudur andırıyodur. morgana gibi taş olmadıkları kesin
Mesaj tarihi:
Gwen'in her şeyi çirkin yaw. Yani hakkaten dünyadaki son kadın olsa yüzüne bakmam heralde o derece çirkin.

İlk gördüğümde kızmıştım zaten koskoca Gwen'e bula bula bu tipi mi bulmuşlar diye ilk sezonda.
Mesaj tarihi:
Gwen olmuyor tamam hızmetcı kız olarak gayet net ama arthuru cekıcek bır tıp lazım gelen gecer butun erkeklerde gwene yazıyor dızıde masallah morganaya bakan bır cekı duzen lazım dızıye meymenetsız suratına ragmen morganaya yazsın bırılerı
Mesaj tarihi:
Morganaya yazmak boru mu yav kralın kızı yani öyle her önüne gelen bakamaz.
Gwen konusunda hakkaten bu kadar itici bir tip olabilirmiş ancak.
Merlin abaza geldi abaza gidecek. Büyü gücü ile seks gücü ters orantılı bunu anlıyoruz.
Mesaj tarihi:
dizi bütçesinden olmayan cgi'lara ve tutulmayan figüranlara giden parayı toparlayıp gwen'e meme yapsalar bari. en azından dikkatleri suratından başka yere çeker...
Mesaj tarihi:
Absolut said:

Merlin abaza geldi abaza gidecek.

ahaha
ya bu diziyi neden izlemekteyim anlamış değilim hala.Bi de morgana taş falan diyoruz da o da konuşurken falan ne biliim biraz itici geliyo sanki zorlanıyomuş gibi konusurken.
Yok yok hacı adam gibi düzgün bi oyuncu gelmicek bu diziye
yaprak dökümündekiler daha tipli lan bunlardan
Mesaj tarihi:

yeter ya

sizin yapacağınız diziyi de, o morgananın sinsi gülüşünü de, ona sürekli "sinsi gül kızım" diyen yönetmeni de, içimdeki fantastik dünya sevgisini de... YETER LAN SMIRK SMIRK BI HAL OLDUN EMBESIL KARI

Mesaj tarihi:
onun ben şeytani gülüşüne ..
tek surat ifadesiyle oyunculuk yapmak zor olsa gerek tabi.

diziyi izlerken bildigin sinirlerim geriliyor ya, sırf "merlin'e nolacak" merakına yenik düşük izliyorum gene
Mesaj tarihi:

yuvarlak masa falan gözüktü sanki :P ne biliyim excalibur çıkıyor falan. korkuyorum dizi biticek hala merlinin büyücü olduğunu bilmeyecekler. onu geçtim dizi biticek merlin hala mal hala bilgisiz

• Yeni Oluştur...