Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

terör örgütünü bitirme planı


PZero

Öne çıkan mesajlar

Aysun’dan Google taktiği!

Aysun Kayacı, *** terör örgütünün ortadan nasıl kaldırılacağına yönelik bir öneride bulundu. Yok öyle ekonomik yada siyasal bir paket değil. Ödül herşeyi çözmeye yetebilir... İşte Aysun’un önerisi...

NTV’de yayınlanan Haydi Gel Bizimle Ol programına konuk olan yazar Can Dündar, *** terör örgütünün ortadan kalkmasının, Doğu’daki sıkıntıların askeri müdahalelerle sağlanamayacağını, siyasi çözüm gerektiğini belirtti.

Son zamanlarda Türk Silahlı Kuvvetleri’nin de benzer bir yaklaşım ortaya koyduğunu anlatan Dündar, bunun yeni bir şey olduğunu ve çok ciddiye aldığını vurguladı.

Can Dündar, "Bunu çözecek olan kahraman olacak, Türkiye’nin kaderini değiştirecek" diye konuşurken, araya giren Aysun Kayacı, Google’un dünyayı değiştirecek en iyi 5 fikre 10 milyon dolar ödül verdiğini hatırlattı.

Kayacı, "Biz de böyle Türkiye’de hakikaten bunu düzeltecek... Belki bizde böyle bir kampanya yapabiliriz yani. Herkesin iyiliği için" diye konuştu.

Aysun Kayacı'nın *** sorununu hükümetin parlak fikir getirene para ödülü koyarak çözme planı, prgorama katılan diğer konukları hayretler içinde bıraktı...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...