Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 topluma aykırı olunca "cool" olunuyor. :P sanki kafana silah dayıyorlar izle lan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Cons said: Masquerade said: ninjaturtles said: Bir kurbaganin mutasyona ugrayip pek farkın yok nincatörtıl. kurbaga-kaplumbaga mutasyon da var!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 evrim yok allah var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 :( tmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 hiçbişey yok ben varım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Bence ilk zamanki havası kalmadı KV'nin..Fanatikleri gene izliyodur da,ilk zamanlarında millet okulda cuma günleri "cendere mode on" dolaşıyordu resmen hehe:) Bence de aşırı gereksiz bir dizi ama izleyene de birşey diyemeyiz...Ama bu yukaridaki yazdıkların doğruysa yayından da kaldırılabilir çok abartı geldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 consun olduğu yerde ben yokum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Niye kaldırılıyor ya? Asıl yayından kaldırılırsa endişelenmeniz gerekir. Dexter gibi, Nip/Tuck gibi diziler Emmy'ler, Golden Globe'lar kazanırken, şiddet var diye Kurtlar Vadisi yayından kaldırılırsa iyi mi olur sizce? Hiç sevmem diziyi falan da, bu halkı robotlaştırma sevdasından vazgeçmek yerine desteklemeye çalışıyorsunuz. Yanlışlardasınız. Yayından kaldırmak yerine insanlara akıl fikir aşılamaya çalışmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Oha? Yayından kaldırılması? Kesinlikle kaldırılmasına karşıyım, çözüm bunu izleyen insanların bunun bir dizi olduğunu anlayabilecek seviyeye getirmekte yatmakta yani diziyi yasaklamakta değil. Ha dizi çok gereksiz bence o da kişisel düşüncem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Yayından kaldırılması bence de yanlış olur. Ben 97'de Oz izlemeye başlamıştım. Yaş 11'di. Psikopat mı oldum yani. Hala da kendisinin hayatımda izlediğim en iyi dizi olduğunu söylerim Firefly ile birlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Dexter'i bilmiyorum şahsen de,Nip Tuck'un nesi var onu anlamadım...Doktor adamlar sonuçta yaptıkları şeylerde acı vermek,öldürmek değil ki...Ha diyebilirsin hoş görünmyo tamam izleme de kurtlar vadisiyle ne alakası var... Niptuck'ın olayı sadece gösterdikleri değil ki her bölümdeki 5-10 dakkalık max yapılan operasyon, ama kv'nin prim yaptığı yer ne kadar çok adam dövelim,reis olalım,şiddet olsun... Hayır bi de herkesi kendiniz gibi düşünmeyin,hayatını Polat Alemdara göre endeksleyen tipler var, o adamları düzeltemeyeceğimize göre,Türk toplumuna gitmiyor kardeşim bu tip diziler ters etki yaratıyor bu kadar basit..."İzleyenin sorunu kardeşim" haklısın zaten tabii ki de herkes senin gibi değil işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 dizinin devam versiyonlarıyla birlikte 150 bölümü var eksik kalmış bir istatistik bu diziyi listeleyeceklerine mr skin de işe girseler daha efektif olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Sotto said: Dexter'i bilmiyorum şahsen de,Nip Tuck'un nesi var onu anlamadım...Doktor adamlar sonuçta yaptıkları şeylerde acı vermek,öldürmek değil ki...Ha diyebilirsin hoş görünmyo tamam izleme de kurtlar vadisiyle ne alakası var... Niptuck'ın olayı sadece gösterdikleri değil ki her bölümdeki 5-10 dakkalık max yapılan operasyon, ama kv'nin prim yaptığı yer ne kadar çok adam dövelim,reis olalım,şiddet olsun... krıstiyın ın herkesi düdüklemesinden bahsediyoalr sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 E nip/tuck'ın olayı ameliyat etmekse, Kurtlar'ın olayı da adam dövmek? Bunların her ikisi de fiction olduğu sürece ne farkları var ki? Sorun fact ile fictionı ayırt etmeyi bilmeyenlerde diye gavurlu cümle kurup dersime giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Xaenin said: E nip/tuck'ın olayı ameliyat etmekse, Kurtlar'ın olayı da adam dövmek? Bunların her ikisi de fiction olduğu sürece ne farkları var ki? Sorun fact ile fictionı ayırt etmeyi bilmeyenlerde diye gavurlu cümle kurup dersime giderim. Ben ne demek istediğini çözemedim Xaenin açıkçası...Ameliyatla adam dövmenin aynı şey olduğunu,ikisininde doğal birşey olduğunu söylemiyorsun heralde...Tamam ikiside fiction,bunun ben de farkındayım da,canım toplumumumda olayın fiction olduğunu anlamayan tipler çok çok fazla...Dedim ya herkes sen ben değilki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 @Xaenin Tamam o dizilerde de bol bol şiddet ve cinsellik var. Hesaba katmadığın şeyse normal bir insanın gidipte sokakta dexter gibi davranması yada birini öldürmek için csi'ın 8 sezonunu izlemesi. Bunları zevk için, eğlence gırgır için izliyorsun. Ama KV gerçek ayatımızda insanlara bak milliyetçilik budur, bu adamı kesmeli, şunu susturmalıyız, bunlar handir tarzı mesajlar veriyor. Diğer dizilerin hemen hemen hiç birinde bunu bukadar ağır bir şekilde bulamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Ayrıca ben hiç bir yabancı dizide "racon kesmiyoruz kafa kesiyoruz(çok klasik oldu biliyorum)" tarzı "yangına körükle giden" laflar duymadım...Gereksiz abartmalar,argo vs...Kurtlar Vadisi'nin olayı şiddeti "normal ve doğal,hatta bazı durumlarda olması gereken" bir durum gibi göstermesi bence yanlış olan tarafta bu... CSI,NCIS gibi dizileri karşılaştırmış bazıları da,ikisini ayn kefeye koyuyorsanız pes derim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Abi mafya dizisi bu gayet doğal. İzlemem sevmem de ama saçma sapan bok atmayın bare :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 ben dexteri seri katil olursam önümdeki seçenekler neler diye merak içinde izliyorum csi, ny, miami de yakalanmamak için gerekenleri not ediyorum hitman i izliyip karizma +100 yapıyorum ama bir de bakıyorum ki ben türkiyedeyim seri katillere hiç bir zaman hakettiği değerin verilmediği hor görüldüğü yaptığı işteki estetiği, gizliliği, profesyonelliğin takdir görmediği bir yer işte ne anladım ben bu işten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaturtles Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Masquerade said: topluma aykırı olunca "cool" olunuyor. :P sanki kafana silah dayıyorlar izle lan diye. tabi ya marjinal olunca gotumuz tavana vuruyor o yuzden boyle dusunuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Aynı gün içinde gazetede vajina resmi üstüne televizyonda bir yerli dizide akşam vakti canlı canlı kalp çıkarma sahnesi (bulanıklaştırmışlar) izledikten sonra gece yabancı filmin solda sıfır sahnesinin makaslandığını görmüştüm. Böyle insanlar bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 nileppezdel said: Abi mafya dizisi bu gayet doğal. İzlemem sevmem de ama saçma sapan bok atmayın bare :D Sopranos'ta mafya dizisiydi...Hem de en kralı...Ben Kurtlar Vadisi kadar şiddet içerdiğini hatırlamıyorum... Filmlerde 2-3 tane öpüşme var,memesi göründü diye sansürleniyor da şiddet olunca mı herşeye okey...Şiddet,küfür,kavga dövüş, cinsellikten daha doğal ve "olması gereken" di mi? Ayrıca mafya dizisi kardeşim olacak tabi herşey,iyi o zaman bizde tecavüzcü dizisi yapalım,ondan sonra tecavüzcü dizisi kardeşim olur tabi herşey mi diyelim...Herşeyin bir sınırı var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Abi izleme o zaman derdin ne yani? Şiddet mafyanın bir parçası, bu da mafya dizisi. Sopranos daha elit bi dizsi, bu direk gerçekçi bi mafya dizisi. Kimi vuruyolarsa, ne yapıyolarsa gösteriyolar. Az bile gösteriyolar. İstemeyen izlemez yani izlemek özgürlüktür izlememek tercihtir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Sotto said: Ayrıca ben hiç bir yabancı dizide "racon kesmiyoruz kafa kesiyoruz(çok klasik oldu biliyorum)" tarzı "yangına körükle giden" laflar duymadım...Gereksiz abartmalar,argo vs...Kurtlar Vadisi'nin olayı şiddeti "normal ve doğal,hatta bazı durumlarda olması gereken" bir durum gibi göstermesi bence yanlış olan tarafta bu... CSI,NCIS gibi dizileri karşılaştırmış bazıları da,ikisini ayn kefeye koyuyorsanız pes derim... sopranos izle bikaç bölüm :) üstüne golden globe felan da aldı sanırım o, fukc fukc fukc dan geçilmiyor dizide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Sparkcaster said: Sotto said: Ayrıca ben hiç bir yabancı dizide "racon kesmiyoruz kafa kesiyoruz(çok klasik oldu biliyorum)" tarzı "yangına körükle giden" laflar duymadım...Gereksiz abartmalar,argo vs...Kurtlar Vadisi'nin olayı şiddeti "normal ve doğal,hatta bazı durumlarda olması gereken" bir durum gibi göstermesi bence yanlış olan tarafta bu... CSI,NCIS gibi dizileri karşılaştırmış bazıları da,ikisini ayn kefeye koyuyorsanız pes derim... sopranos izle bikaç bölüm :) üstüne golden globe felan da aldı sanırım o, fukc fukc fukc dan geçilmiyor dizide Sopranos'u biliyorum fuck fuck olduğunu ama fuck kelimesi artık her yerde kullanılan normal bir kelime halinde..Kolası dökülen adam da fuck diyor yani büyük birşey değil...Dediğim tarz laflarla aynı kefede hiç değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar