Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BioShock 2

moriQ

Öne çıkan mesajlar

Undisclosed said:

1 den daha çok beğendim, grafikler aynı olsada gene inanılmaz detay vardı. tek sorunum mouse ile ilgiliydi, menude falan sapıtıyordu mouse..

g5 kullanıorm, oyun içinde 500dpi da, menülerde 1800 dpi de oynuorm oyunu. tam komedi bu kısmı. bişey satın alırken direk dpi'ı filan değiştirmek zorunda kalıorm.
Sosyal ağlarda paylaş

Level designdan kasıt nedir onu tanımlamak lazım. Eğer planlama ise ki öyle olması lazım, ilk oyundan fark edilir derecede daha iyi. Eğer mimariden, mekan atmosferinden bahsediyorsak ilk oyundan daha kötü ki bu oyuna gönül verenler için en önemli şey budur.

İmlecin menülerde sapıtmasının sebebi menülerin konsol için yazılmış olması. Multiplayer menülerini falan görmeniz lazım, resmen ekranı germişler. Neyse ki oyun içinde öyle bir sorun yok hatta Logitech'e falan support bile yapmışlar ki sanırım ilk kez bir oyunda setpoint kullanmadan yan tuşları kullanabildim.

Şimdi metacritic'den baktım. İlk oyun 95-100'lük bir oyunsa bu da orada gösterdiği gibi 89'luk bir oyun. İyinin kötüsü. İlk oyundan sıkılan/sevmeyen biri bunu nasıl sever bilmiyorum. Zaten ilk oyundan nasıl sıkılan/sevmeyen biri olabilir onu da anlamıyorum.

Orjinal oyunda yaşadığım crashlerin korsanda olmadığını öğrendim, gerçekten tebrikler.

Bir başka öğrendiğim şey ise level 1'seniz, yani ilk kez oynayacaksanız Games For Live sizi aynı seviyeyle eşleştirmeye çalıştığı için oyun dolana kadar epey beklemek zorunda kalmanız. O maç bitip level 2 olduğunda bu sorun ortadan kalkıyor, cart diye oyuna giriyorsunuz. Detaylı bir achievement ve onla birleştirilmiş leveling sistemi var. Peer sistemi yüzünden devamlı hissedilir olmasa da lag olabiliyor. Multiplayer beklediğimden epey daha iyi çıktı. Hem çok hareketli hem de taktik ve yetenek istiyor. Haritalar ağırlıklı olarak ilk oyunun kral mekanlarından. Combatta değilken health regen var. EVE'de regen yok, hypo topluyorsunuz. Vending machine'de hem kit hem EVE var ancak çoğu zaman tuzak kurulmuş oluyor. Öbür oyuncuları research edip hasar bonusu alabiliyorsunuz ve single'daki gibi kameraya geçmek gerekmiyor, herşey F ile. Single'dan bir başka farkı ise DoD/CoD gibi silahı göze dayayıp nişan alınabilmesi. İki silah ve iki plasmid arasında gidip geliyorsunuz. Onlar dışında melee için anahtar var. Ne kadar iyi olduğu görünce dedicated olmamasına ayrı üzüldüm.

Hikayeye ve sona dair anlamadığım, niye böyle yapmışlar dediğim şeyler oldu. Herkes bitirsin, o zaman detayına gireriz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Today we released a patch for BioShock 2 on the PC for issues that we uncovered between the title’s production and launch. Unfortunately, this patch is causing errors in the Multiplayer portion of the game where holding down the mouse button does not register in game. We are already working on a fix to this problem and I will update you with more details as soon as I have them. The full patch list is available here for your reference (minus any potential spoilers.) Our work to fix other issues (including our widescreen fix) is still ongoing and they will be coming shortly. As always, I’ll be posting here whenever I have an update for you.

/facepalm

PATCH LIST said:
- Fixed accepting a game invite on the Multiplayer Menu via Friend Invite causing a crash.
- Fixed a black screen that would occur minimizing and restoring the game in Windows 7.
- Fixed the ability to adopt or harvest Little Sisters after rebinding the ‘F’ or ‘B’ keys to Zoom, Fire or Fire Plasmid.
- Fixed Big Daddy HUD elements remaining on screen when not appropriate.
- Fixed an issue where the player’s plasmid hand would become unresponsive if they pressed the Next Plasmid key immediately after firing any chargeable plasmid (such as ElectroBolt 2).
- Fixed a potential save file issue.
- Fixed an issue where the resolution would change on its own if entering gameplay in a 16:10 resolution on a native 16:10 monitor.
- Fixed a problem where if you were running the game in a resolution higher than your desktop resolution the mouse cursor wouldn’t be able to go across the whole screen.
- Fixed an issue in Windows 7 where certain Radio messages could become scrambled or broken after defeating a Big Sister if Voice audio had been turned down or muted previously.
- Fixed a crash while playing Dionysus Park on a 32-bit machine.
- Fixed a crash that would occur sometimes loading a previous manual save made before any present QuickSave.
- Fixed a crash while signing in to GFWL when running compatibility mode for XP SP2 while running Vista.
- Fixed an issue where you couldn’t play audio diaries in certain areas.
- Fixed a rare crash that could occur any time before a specific Big Sister sequence.
Sosyal ağlarda paylaş

yunusemre said:

1. yi oynamadım, 2'yi de oynamadım.. Ama oynucam o zmn soru şudur ki birinciyi oynamadan 2. oynanır mı yoksa çok şey kaçırır mıyım?

Bi de 1. nin release i ne zamandı? grafikleri fln güzel dimi

bence direk ikiyi oyna.... grafikler degismedi 1 le ayni ama hala cok guzel. sadece rapture daha bi yikik dokuk. direk ikiyi oyna dememin sebebi birinci oyunda oldurmek icin kirk takla attigimiz bigdady`i elinde levyeyle, suratinda tavsan maskesiyle bi zipirin iki vurusta yere sermesinden rahatsiz olma diye soyledim :)
ikinciyi once oyna cok begen... sonra birinciyi oyna orgazm ol...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...