Anubisath Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 en az ilk oyun kadar güzel olmuş bu da.çok pis kilitledi,başından kalkılmıyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 ah pc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Trailera bak offf (tu) dayanamıyorum artık çıksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Steam preload açılınca insaniyet namına bu topiki uplayın plix. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 malum yerlere zerk edilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 said: Bioshock 2'nin çıkmasının hemen ardından, yabancı sitelerin ve basının oyun hakkında ki görüşleri gelmeye başladı. Sizler icin bu değerlendirmeleri toplayıp aşağıda sunduk. # Eurogamer- 8 # Destructoid- 8,0 # GiantBomb- 4/5 # Wired- 9 # Videogamer- 9 # GamesRadar- 10 # 1UP- B+ # TeamXbox- 9,2 # JeuxVideo- 4/5 # Play3- 8,5 Bildiğiniz gibi Bioshock 2 ile ilgili ilk inceleme yazısı IGN tarafından hazırlanmış olup, siteden 9,0 puanı kapmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 steam support da ayarlardan ayarlara kostum. 4 pack pre order icin refund ticket attim. sozde pre load dan faydalanip herkezden once oynayacaktik, retail olarak dunya capinda 3 gun once satilmaya basladi muhtelif yerlerde, birde ustune razor falan gelince isin icine lanet olsun pre order a. suc , bioshock1 in problemini ve forumlarinda herseye laf yetistiren yetkililerin steam i ve teknik support forumlarini bombos birakmasini gordukten sonra refund istemeyen bende. neyse gec olsun guc olmasin. zaten mp den de ilk asamada umitliyken son yedikleri naneden sonra o da gelecek vaad etmiyordu. forza torrent diyeyim, bu satiri da silph silsin bari napalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Steam hiçbir zaman preload olacak demedi ama olmaması eşeklik, evet. Hem indirim hem de ilk oyun promosyonu fazla iyi bir teklif. Sırf o sebeple aldım yoksa geçen sene Steam'den verdiğim preorderlar patlamıştı. Yalnız promosyonlu ürüne refund yapacaklarını sanmıyorum. Bitti mi? Bitmedi. Malesef release anında downloadun başlayacağının garantisi yok. Ayrıca download hızı da yerlerde olabiliyor ve oyun 11 GB. Sonra oyunda bir sorun vardır, publisher patch çıkarır ama o patch Steam'e bir türlü gelmez. Bunlar geçen sene başıma gelen şeyler. :( An itibariyle metacritic notları: said: 1. PC Games: BioShock 2 (2010) xx 2K Games 2. Playstation 3: BioShock 2 (2010) 91 2K Games 3. Xbox 360: BioShock 2 (2010) 90 Şu an ilk oyundan düşük ama 90 çok iyi tabii. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 oyunu şu anda 'satın alıyorum'. çok heyecan böle öf delir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 "kaca" aliyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 420'yle falan alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 ben yüklüyorum şu an, heycanlandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 ilk 2 saat harikaydı. gözler ryan ı arıyor. özellikle tur bölümü harikaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 bende steamde hala not yet released yazıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 öf be steam ömrümü yedin oyun 9gb, 130-150 ile indiriyo 4mbit bağlantı var allahsız steam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 grafikler ahim sahim degil, eskisinin aynisi sanki. su ana kadar iyi gidiyo, yavas yavas oynuycam , hemen bitirmek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Hiç umudum yok ama, yarın dnr a bir sorayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 tlnin gözünü seveyim hemencecik satın alıverdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 steamin tekerine çomak sokayım hala iniyo oyun %68 de daha neyse yarın oynarım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 meh big sisterlar ne zorlayici olmus. mediumda tokat manyagi yapiyolar. gamepadle hedef almak acayip zor olmus zirt pirt ordan oraya zipladiklari icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Şimdi eve geldim, Steam şaşırtıcı bir şekilde max hızda dl sağlamakta, çok mutluyum :D Medium ne kadar zor? İlk oyun hardda epey zordu ama oynanabilir haldeydi. Şimdi Medium bile zorluyorsa ben Hard mard yapmiyim hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 gamefaqs boardlarinda da millet yaziyo, medium zorlastirilmis. shotgunli bi splicer iki vurusta health'i critical'a indirebiliyo. bioshock'i hic olmeden tamamlamistim ama bunda rahat bi 10 kere oldum ve sonunda pes edip easy'e gecirdim. konsolda oynamamin etkisi vardir ama bazi yerlerde cok karmasa oluyo ve gozden kacan en ufak bi splicer healthi cok rahat indirebiliyo bir kac kursunla. hard oynama derim once medium oyna, bi tane big sisterla kapisinca kolay gelirse hard'a gecersin direk ayarlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Grafiklerin iğrençliğini fark eden oldu mu? Her şey tamamen açık ama Bioshock 1 kadar bile değil neredeyse grafikleri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 oyunun grafiği nasıl geriye gidebilir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 İnsan en azından bir motoru modifiye eder ama expansion pack gibi oyun olmuş. Bu grafiklerle oynayamadım daha dün çıkmış bir oyunu. Ayıp etmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar