Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tüm bw lerden nefret ediyorum

asko

Öne çıkan mesajlar

asko said:
Healer olsada buyuk ıhtımal onde tank heallledıgı ıcın zaten dönup sana heal atmıo.Ölsen res leyen yok.
Marauder ın tek stılı var ortaya atılmak ölene dek tum becerılerını sergılemek vurabıldıgı kadar vurmak ve ölmek.

KO'dan yatay geçiş galiba?

Dest'lerin çoğunda healer azlığı ve bencilliği söz konusu, girdiğim scenarioların çoğunu Order kazanıyor bu yüzden. Healerlarımız dandikse bu Order'ın suçu ya da aşırı güçlülüğü değil.

Marauder'in görevi de KAMİKAZE değil, scenariolarda hiç ölmediğimi biliyorum tanıdık healer bile yokken. Charge ile içeri dalıp CJ atarsın bi, yoklarsın, fazla insan sana odaklandıysa şu CC kıran hedeyi kullanıp geri kaçarsın. Dediğin şekilde oynamaya kalkarsan 2 shaman bile seni ayakta tutamaz, sonra da "lan salakmış zaten bu" derler reslemeye tenezzül etmezler.

"Healer yok. Olsa bizi heallamıyor. Ölsek reslemiyor." Çocukça yaklaşımlar. Uğur Dündar'a "devlet gelsin böceğimi temzilesin, devlet nerde" diyen fırıncıdan bir farkın kalmaz bunları dersen. BW'ye nerf istemen saçma değil kısmen de, şunlara dayandırman bütün haklılığını alıp götürüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Destruction'ın en büyük sorunu healer. Şöyleki daha bu akşam siege weapon kullanan healer gördüm. Ayrıca resurrect atıp, heal vermeyip ölmeni izleyen healerlar da gördüm.

Bir marauder olarak tek yapabildiğim KAMIKAZElik. Tüm takım geride dururken marauderin de geride durması anlamsız oluyor. Zevk almak için giriyorsun scenario ya fakat gel gör ki takımın ayrı alemlerde. Böyle olunca da tek yapabildiğin 10 kişinin arasından en zayıf hedefi belirleyip, öldürüp ölmek oluyor olayın. Genellikle BWler oluyor hedef. Tam bu noktada Order healerları devreye giriyor. 10 kişilik grup içinde genellikle 4 bw yanında 2 - 3 tane de healer oluyor. Ben 1 bwye dalıp, perişan ettiğimi düşünürken heal geliyor adama. Bu esnada beni hedef almış 4 BW de ignite + fireball ile yargılıyor. Adamı da alamamıyorum.

Ben arkada durup balta atacağıma kamikaze olup öldürür (veya öldürmeye çalışır) ve ölürüm.

Bu arada K8P deki Serah adlı BW den daha çok nefret ediyorum. Kendisi 18k Xp alırken benim 4-5k almam çok koyuyor =(.
Sosyal ağlarda paylaş

Süper BW konusu orderlar healliyor onun için BWleri öldüremiyoruza kadar dönecek gibi ;)
En iyisi BWlerin heal almasını yasaklayalım.
---
Snare konusuda korkunç geri çekilirken bayrak korurken vb. bence etkili ama tabi kişisel yorumdur. Ben şahsen snarelerle baş etmekden hoşlanmıyorum. KB olsun daha mutluyum.
Tor Anroc dışında lav diye bişi yok sonuçta :P
Sosyal ağlarda paylaş

Thaumiel gercekten katılıyorum sana.Healer destte zaten az ve sana heal atması cok zor ve karsıda 10 runeprıest oluyor nerdeyse.Oyun dınamıgı mlsf bu sekılde eger sız grup actıon rvr savas buna göre carlar olusturuldu dersenız bazı carların cok tercıh edılıp dengenın bozulcagınıda hesap etmenız lazım.

bogi togi sanada katılıyorum ama gülmekten :D marauderle hic ölmeden senaryo bıtırmek ıcın ya tamamen arkada dolanıp oyun zewkınden nasıp almazsın yada baslangıc yerınden ayrılmazsın artık onada ızın yok gercı atıyor dısarı.Naparsan yap ılk hedefıne daldıgın andan ıtıbaren kafana en az 3-4 bw calısmaya baslıyor ve ılk hedefı heal almazsa yatırıosun kacıosun ama arkada kafandan cıkan rakamların korkunclugu suruyor ve aaa öldüm.Nie ? benden 200-400 cıkan ve harıtanın öbur ucuna kacsam da kafamdan cıkan dehset hasara karsı ben napabılırım.Hıcbırsey benım bır sansım varmı o actıon da heal almadan.YOK. Kım ne derse desın YOK.

O yuzden zaten genel stratejı tarkan gıbı ortaya atılıp ölene dek vurabıldıgın kadar vurmak.Arada azıcık heal alırsan ne mutlu.Zaten guzel heal alırsan dagıtıosun safları.Bır anda savasın dengesı degısıyor.

Ha bw ler ıcınde canı az ve ılerı atılıp rıske gırmeden öldurebılceklerı en acık hedef bızız.O yuzden ben öle bw ler söle yapsın böle yapsın demıom tabıkı onlar ılk bıze atıcak.Benım tek söledıgım :
TÜM BW lerden NEFRET EDİYORUM ve EN KISA ZAMANDA O CARLARINIZIN DOTLARINI HOTLATIRLAR.
Sosyal ağlarda paylaş

git baska char ac kardesim. WE lerde beni kagıt gibi kesiyo ama yaygara koparmıyoruz burda :)(wp yim bu arada) hem deli dps ver hemde hemen ölme yok öle bi class. gerci marauderlerin belki biraz boostlanması lazım wp olarak ben bile şamarladığıma göre:p en cok sevdigim olayda hemen serebilceklerini sanıp bana dalmaları oluyor. hammerı kafalarına kafalarına yedikce neye ugradıklarını sasırıyolar:)

söz konusu durum sadece bw ler için gecerli degil. bir wp olarak bir çok kere instant kill yemişimdir ne oldugunu anlamadan. 2 caster bana odaklandımı bitiyorum zate bu her class icin böle. sen marauder olarak melee dps ler arasında tehlikelilerdensin ve karsı tarafa yaklaşınca dogal olarak ilk hedeflenirsin ki ulaşama arkalara. wp olarak ben dahi des tanklarını es gecip eger bi marauder musallat olmuşşsa gruba ona dalarım ilk önce bizim caster ve healerıları rahatlatmak için.

ayrıca ne o öle jedi mısınız la öle milleti kendinize cekiyorsunuz? gecende kendi grubumun ortasında olmama ragmen bi baktım havada ucmaya basladım rank 40 bi marauder beni kendine cekiyormuş megerse adam beni ayıkladı gruptan. 4 rank de yüksek oldugundan rahat yedi beni

NERF SORCS,Witch ELF,MARAUDER sevmiyorum hic birini nefret ediyorum:)
Sosyal ağlarda paylaş

sardius said:
2 caster bana odaklandımı bitiyorum zate bu her class icin böle. sen marauder olarak melee dps ler arasında tehlikelilerdensin ve karsı tarafa yaklaşınca dogal olarak ilk hedeflenirsin ki ulaşama arkalara.

Daha düzenli, birbirine alışık, koordine gruplarda (genelde guild veya arkadaş grubu haliyle) assist train diye bişey uygulanır, çoğu insanın haberi vardır heralde. En tehlikeli görülen classlar main assist denen eleman tarafından seçilir, assist eden 2-3 kişi de aynı hedefe girişirler, healerın kralı gelse onu kurtaramaz kolay kolay. Oyundan oyuna değişir ama öncelik her zaman healerlarda, dandik armorlu classlarda ve başıboş bırakılırsa ölümcül olan classlardadır.

"Ben caster indirmeye yaldır yaldır geliyorum EHIĞ" diye grubun ortasına dalarsanız, sırf BW değil SW'ler de size saldırır, başkaları da, ve ölürsünüz, bu kadar basit. Biraz daha disrupt/knockdown ve geri çekilmeleri gözeterek oynamak gerekiyor marauderi random gruplarda, "belki birini qeseriq de rp alırıq" diye değil.

Böyle olayları RANDOM GRUPTA ALAYINA DALDIM HEALLANMADIM ÖLDÜM ORDER ÇOK HEALLIYOR BWLER DE OP şeklinde gören 15- KO tayfası böyle detaylı işleri anlamıyor tabii, ne yapalım. Laf söyleyince de ÇARINI DA AL GİT oluyoruz eheh, komünist muamelesi.
Sosyal ağlarda paylaş

bogi togi liseli cafe bebeleri gibi bir konuya atlayip konu ile alakasız tecrubevari acıklamalar yapıp sıkısınca yada itibar göremeyınce yaştan gırıp ben bılıyorum sız salaksınız oynamayı bılmıyorsunuz gıbı belden aşagı dingillikleriyle muhabbetın cıvkını cıkartma.

git baslık ac orda marauder nasıl oynanır anlat. burda senden baska yazan herkes farklı noktalardan olaya bakmıs.bu olay öle cıddı bır yaklasım ıstemese bıle adamlar matematıksel oalrak bıle konuyu detaylandırmıs sen gıbı ona buna saldırmamıs.nıe mılletın topıclerını kırletıp kapattırmaya calısıyorsun.

marauder senın anlattıgın gıbı bır car oynayısı ıstıyor zaten hepımız bunu soluyoruz ama dot olayı yuzundne oynanmıyor sıkayetımız bundan. kacmak menzılden cıkmak sorunu cozmuyor.

sana acıklama yapmak ıstemıyorum cunku burnun cok buyuk ben buyuk burnu sadece kardanadam da seferım o bile yeterınce soguk gelıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

............................................________
....................................,.-‘”...................``~.,
.............................,.-”...................................“-.,
.........................,/...............................................”:,
.....................,?......................................................,
.................../...........................................................,}
................./......................................................,:`^`..}
.............../...................................................,:”........./
..............?.....__.........................................:`.........../
............./__.(.....“~-,_..............................,:`........../
.........../(_....”~,_........“~,_....................,:`........_/
..........{.._$;_......”=,_.......“-,_.......,.-~-,},.~”;/....}
...........((.....*~_.......”=-._......“;,,./`..../”............../
...,,,___.`~,......“~.,....................`.....}............../
............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-”
............/.`~,......`-...................................../
.............`~.*-,.....................................|,./.....,__
,,_..........}.>-._...................................|..............`=~-,
.....`=~-,__......`,.................................
...................`=~-,,.,...............................
................................`:,,...........................`..............__
.....................................`=-,...................,%`>--==``
........................................_..........._,-%.......`
...................................,<`.._|_,-&``................`
Sosyal ağlarda paylaş

Kişisel saldırılardan konuya dönmeyi, quote edip tek tek cevaplamayı deneyebilirsin o zaman. Mesela assist train nedir, bugüne kadar hangi oyunlarda kullanılmış, yanlış mı biliyorum gibi. Yok ama, hep sınıfta komik sanıp sağa sola saçtığınız geyiklerle saldırılar, saygısızlıklar, gocunuyorum mu zannediyosun bilmiyorum :) İlk mesaj bile öyle zaten, sadece kelimeleri yumuşattığın için terbiyeliye çevirdiğini zannettiğin birsürü hakaret için topic açmışsın, ne o, BW seni uzaktan DoT'la öldürdü. Sadece bana değil yani, hayat felsefen böyle olmuş.

"Marauder'in öyle oynandığını biliyoruz!!!" diyosun da, bir sayfa önceki iki mesajında "işte Tarkan gibi ortaya atlarsın Allah ne verdiyse ölene kadar" diyorsun, nasıl çelişki bu?

WAR Mythic'in oyunu ve DAoC'un RvR temellerine dayanıyor, ben de o oyunu senelerce oynadım. Dolayısıyla evet, gözle görülür bir tecrübe farkı yaratıyor, ben de onu anlatıyorum. WoW gibi 2v2, ya hemen biten ya da 10 dakika heal savaşı haline gelen bir sistem değil bu. Birine 3-5 kişi aynı anda girişirse, healerlar da seni sallamazsa rahat rahat ölürsün. Solo yapmak da DAoC'da az mümkündü, burda daha da azalmış. Senin anlayıp anlamaman, kabul edip etmemen birşey değiştirmiyor.

Olayın özünü de son kez anlatıyorum, arif olan (en azından dördüncü defada) anlar.

İddia ettiğin şey ne şimdi, BW öldürmen imkansız mı? One shot mu ediyorlar seni? Hayır, teke tek kalsanız rahat rahat öldürüyorsun, paper armor işte. Sorun ne peki, büyük savaşta BW'ye ulaşamıyorsun da arkadan büyü yapıp seni öldürüyor. Takım arkadaşları onu korudu ve healladı, sen ona ulaşamadın diye hayıflanıyorsun. Adam ranged class, sen melee'sin, isimlerinden belli zaten mantık sanırım? Takım arkadaşları onu koruyor da seni ulaştırmıyorsa, seninkiler de ona ulaşman için gerekenleri yapacaklar. Heal ve dispel edecekler, gerekenleri disrupt/knockdown/knockback edecekler, ve/veya kendi assist traininizi kurup yarıp geçeceksiniz.

Şikayet ettiğin de DoT yani, DoT'ların 5000 dmg vermesi genelde ~3500 DD'den iyidir. "Healer yoktu DoT yedik öldük" mü daha iyi, "adam beni one-shot etti" mi? Desen ki "neden bu hayvani DoT'lardan veya utilitylerden Sorc'da yok", zaten biz onu diğer topiclerde söylüyoruz aynen, ama sen diyorsun ki "oha BW bana DoT attı healerım yoktu öldüm, nerfleyin şu DoT'ları". Sonra itiraz görünce sağa sola salya, olmuyor öyle işte.

Random adamlarla girdiğin scenariolardan da fazla birşey bekleme, gün gelir sıfır heal alırsın, hatta belki healer bile denk gelmez sizin takıma. Random işte, adı üstünde, ne çıkarsa bahtına. Düzenli, taktik belirleyebileceğin, koordinasyonlu olacak bir RvR grubu istiyorsan bir guilde gir veya bir tane kur, ya da bu amaçta arkadaşlar edin. Daha mutlu olursun.

Bir de öneri; üye olalı bir ay olmamış, bir avuç mesajın var, onların da hepsi bu bölümde zaten. ForumTR değil burası. Saygısızlık, monitör delikanlılığı burada prim yapmıyor. Biraz başka bölümlere de gir çık, buranın adabını öğren. Sonra da mümkünse şu -nedense bana yakıştırdığın ama kendin kullandığın- ağzı bir kenara bırak.

İyi oyunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio birşeyi merak ettim. Takımda tek bir kişi bile dalmazken sen ne yapıyorsun? Çok merak ettim. Özellikle Mourkain Temple da herkes arkada durmus izlerken order artifact taşıyıcısın balta mı atıyorsun? Hatta dur dur arkasından gizlice yaklaşıp BÖÖÖÖ, CEEEEEE liyor musun?

Ben genellikle bu tür durumlarda direk chargelıyorum. Neden? İnsanların kendisini feda edecek bir kahramana ihtiyacı vardır. Ve ben o kahramanım. Kendimi feda ederek takımımın yüregine cesaret salıyorum. Ve vasat olan basit bir scenario çekişmeli bir hal alma olasılığı doğuyor.

Gerçi tartışmaya gerek yok. Sen çok iyisin, prosun, mükemmelsin, peygambersin. Biz çok kötüyüz. En önden dalarken basit bir HoT istedik diye çok üzgünüz healerlar.

Dota ftw! 5v5 [-ap] id<25k iq>100 ProGame... WaR çok komplike baba. Ben kapmadım olayı.
Sosyal ağlarda paylaş

Thaumiel said:
En önden dalarken basit bir HoT istedik diye çok üzgünüz healerlar.

İstemeyin mi dedim, nerenizle okuyorsunuz yazılarımı ki? Tamamını okumuyor musunuz ya da, sabrınıza göre çok mu uzun yazmışım?

Tam tersini diyorum, healerlar sizi heallayacak, HoT verecek. Yapmıyorlarsa veya healerınız yoksa suç Order'ın mı, yoksa BW'ye DoT veren Mythic'in mi?

Ben izliyor muyum konusuna gelince, charge edip knockdown'umu kullanıyorum genelde ön saflara, sonra çabucak ölecek gibiysem geri kaçıyorum. Broad Swings için yeterince morale biriktiyse ve düşman yeterince sıkışık duruyosa onu açıp AoE kullanıyorum. Sordun diye söylüyorum yani. "Balta atarsan ölmezsin, saldırırsan ölürsün" diye siyahla beyaz değil olay. Saldırmak başka, berserk başka.
Sosyal ağlarda paylaş

Sana son kez söyluyorum bır kez daha acıklama yapmayacagım son 3 mesajında yapacagını belırttıgın sekılde defolur ve benı masumane veryansınımı kendıne polemık mevzusu yapmazsan cok sevınecegım.Yada ılk mesjaında söledıgın gıbı konuyu kapatmaya yonelık calıstıgın ıcın artık karsılık göremıyceksın.

Ben BW lerın bana tek cekmesınden yok kesemememden veryansın etmıyorum.BW lerde aman su skıl ve abıltyy var olayınada gırmedım.Tek dot larına ıtıraz ettım ve hpsı az carlar ıcın cok buyuk sıkıntı dedım.

Ilk mesajımı okursan ben sadece BW lerı sevmedıgımden cunku acık hedef oldugum ıcın benı hedef almalarından dolayısı cabuk ölmemden kızdıgımdan bahsettım.Kendı kendımede beddua ettım nerflenırsınız dedım. Ne bu patıcık turk kullanıcılarının genel ıstegıdır dıe mythıc a maıl attım nede SENI ENTERESE EDECEK bır sey söyledım.Yuz defada benım bu baslıgımda böle seyler konusmayın dedım.Insanlar kendı duygularını dıle getırmıycekse neden bu forum var bır bılgılendırme sıtesı koysalardı herkes okur fıkır sahıbı olurdu.Bu konuda bılımsel yada car dınamıklerı alakalı hıcbır cıddı tartısmaya gırmedım sorunun varsa sen bak orda yazı yazanlara söle onları.

Kı ben bu konuda art nıyetsız sekılde yukarda dedıgım gıbı marauder le senın söledıgın sekılde oynanması lazımken bw ler yuzunden oynanmadıgını ve bır oncekı mesajda dedıgım gıbı random bır grup ıcerısınde tarkanvarı sekılde ölene dek kusabıldıgın damage ı kusma seklınde oynamaya mecbur kaldıgımızı söledım.

Ha bu baslıktan hıcbır BW kötu bır sonuc cıkartıp aman sen bıze ne dıosun höyt hop olayına gırmemıs.Herkes farkındakı ben burda oyunda benı en kızdıran bır clasa karsı senın tabırınle salyalarımı akıtarak hakaret etmısım kı kımse böle algılamamıs.Demekkı tedavıye ıhtıyacı olan cıddı polemıksel sorunları olan bır arkadassın.

Ben patıcık forumuna baska baslıklar ıcın degıl warhammer ıcın uye oldum.Ve kendımı alakadar eden konulara bakıyor gerektıgınde kendı dusuncelerımı aktarıyorum.Ha ıster bır aylık olmusum ıster 10 yıllık sanane konuyla ne alaka.Sacma sapan konusuyorsun ancak.

O kadar eskı ve köklu bır patıcık uyesısın ki abilerinden ahlak adab ögretileri almışsın forumu okuyarak asagıdaki gibi :
Baggio said:

sağa sola salya
Herkes senin gibi çoluk çocuk olmadığı için
lan salakmış zaten bu
şu salak topic

Arkadasım tekrar söluyorum sanane benım BW lere şikayetımden benım topıgımı böle sacma seylerle kırletmeyın.Isteyen nefret eder ısteyen sever.Ben BW lerden nefret edıyorum buna acıklama getırmek zorundada degılım ıstersem tipinden sefmem sanane.Bunu buraya yazmakda en dogal hakkım.İstemıosan okuma ılgılenme Offf boş adamsın nıe durup sana cewap yazıyorum valla kendıme kızıyorum ne halın varsa gör.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Böyle olayları RANDOM GRUPTA ALAYINA DALDIM HEALLANMADIM ÖLDÜM ORDER ÇOK HEALLIYOR BWLER DE OP şeklinde gören 15- KO tayfası böyle detaylı işleri anlamıyor tabii, ne yapalım. Laf söyleyince de ÇARINI DA AL GİT oluyoruz eheh, komünist muamelesi.

Ben mi yanlış görüyorum yoksa bir genelleme mi söz konusu? Çünkü savunduğum fikirlerden biri de; Order Destuctiondan daha iyi bir oyunculuk sergiliyor. Daha iyi heal, daha iyi tanklık, daha iyi ranged dpslik... Benim de tek istediğim bir HoT verilmesi. Ama K8P T2 de bu isteğinin gerçekleşmesi (T3, T4 belki farklıdır, bilmiyorum) zor bir olasılık. Kaç kez sırf üzerimdeki BW dotlarından ölmekteyken hızla ''Heal'' spam yaptığımı ve dikkati çekemediğimden dolayı da öldüğümü hatırlamıyorum.

Neyse. Herşey bir kenara; en çok sıkkın olduğum konu gelen xp dengesizliği. Çünkü hep kazanan Order ın aldığı 18k xp yanında benim aldığım 4k xp hiçbirşey. Tek sinirlendiğim nokta da bu.
Sosyal ağlarda paylaş

asko said:
Kendı kendımede beddua ettım nerflenırsınız dedım. Ne bu patıcık turk kullanıcılarının genel ıstegıdır dıe mythıc a maıl attım nede SENI ENTERESE EDECEK bır sey söyledım.Yuz defada benım bu baslıgımda böle seyler konusmayın dedım.
...
Bunu buraya yazmakda en dogal hakkım.İstemıosan okuma ılgılenme

Daha çok çelişki :) Karşıt düşünce kaldıramıyorsan, public yere yazmasaydın. Madem senin doğal hakkın, benim de doğal hakkım, yanlış mı? Okudum, ilginendim, demek ki istemişim. Sen istemiyorsun diye yapmamış olurum öbür türlü. Kusura bakma. Ben de boş adamımdır evet, uğraşma en iyisi, hoşçakal.
(Yine son bir sataşan cevap atabilirsin ki egon yere düşmesin, ben yine susucam. Demin de "bu konudan ebediyen gidiyorum" demedim bu arada, kendine göre anlamışsın, o anki tartışmayı bırakmıştım. Sonra tekrar açıldı konunun devamında.)

Thaumiel, yok genelleme yapmadım. Order'ın çoğu serverda daha iyi takım oyunu sergilediği ve daha çok healerı (hatta genel olarak daha fazla class dengesi) olduğu doğru zaten, en azından benim bildiğim kadarıyla. O dengesizlik beni de rahatsız ediyor biraz, ama kazanan 13-18k XP alıyo, kaybeden de ezildiyse 4-5k, birazcık mücadele ettiyse 8-10k. Kazanma ve "ne kadar iyi kazanma" farkı olarak mantıklı aslında da, XP/dk. oranı çok fazla oluyor bu sefer ezerek kazanan takımın.

Order'ın +%20 XP/RP aldığı serverlardan birinde olabilir misin bi de? Ben en fazla 14k aldım çünkü süper de kazansak. K8P demiştin galiba, var mı orda o?
Sosyal ağlarda paylaş

Sorun şu ki K8P de yok böyle bir olay. Eşit alıyoruz. Ama bir Mourkain Temple 500 e 30-40 biterse tabii ki karşı o kadar alır. Ama bir yerde sıkıcı oluyor bu durum. Sonuçta oyuna profosyonelce yaklaşmış insanları soğutuyor 18k / 5k xp dengesizliği.

Ki BWlerden nefret etmekteki en büyük nedenim de onların kill alabilitesi yüksek olması dolayısıyla genellikle çok fazla xp almaları.

Eh takım içindeki nooblar dolayısıyla benim aldığım xpnin düşük olması falan sinir bozucu.

Bir de siege weapona geçmiş healer ve tanklara laf ettiğinde ''Ben böyle zevk alıyorum'' diyerek geri kalan kişilerin zevkini engellemesi ise bana yeni bir mouse aldıracak gibi duruyor.

Ki rahatsızlığımı en basite indirgersek; 3 haftadır açmışım bu charı. Hala rank 18im.

Edit: Yaktım çıranı Serah. Deli gibi elemental resistance kasıyorum. BWlerden korkan dişi dwarf olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

order duzgun takım oyunu sergılıyor mantıgı bence yanlıs.Her senaryoda 5 runeprıest 5 arcmage 5 warıorprıest. elbet bırı tutup ölecek olana heal atıyor. bızde ya zaelot oluyor ya olmuyor oluyorsa da 1-2 bılemedın 3 zaten 3 ve 3 den yukarıysa ve ranklar da az cok tutarlıysa %90 dest o senaryoda kan kusturuyor.Shamanların saglamı gelırse neyse ama genelde heal mantıgı cok zayıf onlarda o acıdan saymıyorum bıle onları.

yani senaryolar ekserıyetle o ankı healer durumuna gore sekıllenıyor.Burdan order prof mantıgına gıtmek hata ha senaryoya saglam bır party ıle gırılmıs ve takım oyunu saglanıyorsa tabı o bambaska bır guzellık.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Order'ın +%20 XP/RP aldığı serverlardan birinde olabilir misin bi de? Ben en fazla 14k aldım çünkü süper de kazansak. K8P demiştin galiba, var mı orda o?

Konuya girmiyimde sadece grup içinde tank olarak kazanıp 17k+ xp aldığım oldu. %20de yok.
Şans genelde 12-13k ile gidiyorum ama
Sosyal ağlarda paylaş

evet BW aşırı derecede kuvetli olablr ama sonuçta oyun daha yeni çıktı ve bir çok klas arasında dengesizlikler var.ama 40 chosenı olan biri oalrak şunu rahatlıkla söyleyeblrmki BWlerden hiç korkmuorum XD ztn 2 vuruşluk canları var anında iniolar. touch of palsy ve sweeping wounds bile yeter... sonuça bu oyun wow deil "aa eyvah warlock geldi bnm warrioru hemen alcak" die bi muhabbet yok iyi oynayan karşısındakini alır witch hunterla chosen indirende gördüm 8k hpli orcu alan white lionda charına hakim olcaksn sabırlı olup kascaksn
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...