ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Selamlar, Fransızcamı geliştirmeyi planlıyorum önümüzdeki günlerde; dolayısıyla böyle bir şey de yapayım diyorum. İstediğim şey şudur: - Dili ağırlıklı olarak/tamamen Fransızca olan filmler istiyorum. Hatta başarılı Fransız dizileri varsa bildiğiniz (ki hiç sanmıyorum) onları da söyleyebilirsiniz, güzel olur. - Bu Fransız filmlerinin "Avrupa sinemasının kallavi çeşit xyz akımı" gibi bir şey olmasını istemiyorum. Daha çok Luc Besson, Jean Reno filmleri ayarında bir şey olabilir mesela; yani sanatsal bir filmden ziyade kalburüstü/iyi seviyede olan kafamı mahvetmeyecek filmler arıyorum. Ayrıca teşekkür ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Rica ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 duyumlarıma göre la mome filmini izlemek istemiyormuşsun, bu durumda sana tavsiyem un chien andolou=/ kınıyorumz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Scaphandre et Le Papillon Kelebek ve Dalgıç olarak geçiyor literatürde.Şiddetli bir tavsiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 ZaugnaKhaldun said: kafamı mahvetmeyecek filmler arıyorum. Ayrıca teşekkür ediyorum. Fransız sinemasınd kafa mahvedilmeyecek ha ? Peki. Persepolis Ayrıca önemli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 le grand bleu diye bi film indirdiydim yanlışlıkla film indirme konusunda nuub olduğum zamanlarda (adsl yeni geldiydi daha bilmiyodum hiçbişey). altyazısını da bulamadım. oyüzden izleyemedim hiç. hala dvdde durur. onu indirip izleyip yorum yapabilirmisin güzel mi diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Les Choristes diye bir film var, Fransızların yaptığı tek iyi şey olabilir. Leş de bir dil de neyse. Ama film baya harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Vule vukuşe avek mua zaynın, sesva? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Hesiktir ordan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 La Marionnette, full fransizca hikaye de guzel baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 laetitia castanın tüm filmleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Fransızlardan da iyi filmler çıkabiliyor ya. Şimdi tavsiye edebileceklerim Jeux d'enfants Le Dîner de cons Amelie (üsttekiler kadar sevmedim) Xaenin'in tavsiyesi de çok iyidir. Keşke çocukken izleseydim dediğim bir film.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Persepolis'le başla derim. Çok net, temiz bir fransızca kullanılmış. Başlangıç seviyesinde konuşsan bile çok rahatça anlayabilirsin. Karakterler tane tane, yavaşça konuşuyor. Ha bir de film olarak her zamanın inanılmaz filmlerinden La Haine'i izlemen gerekir derim canıms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Cashback Las Vegas 3 sezon fransızca dublaj. ed2k dan aratırsan eğer illa fransız filmi cekmek zoruda kalmazsın fransızca dublajlı filmler bolca mevcut zaten ve bağlantılarının sağlamlığı dolayısıyla cabuk da inerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Jeux D'enfants candır Top Gun seviyorsan Chevaliers du Ciel de güzel İlk Taxi filmini mutlaka izle, devam filmlerini izleme ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 fransızca dublajlı standart dizi film vs de alternatif olabilir. çok izlediğimden değil de, fransız sinemasından nefret eden biri olarak daha dayanılır buluyorum, tabi ne kadar katkısı olur dil gelişimine bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 aksiyon olarak banlieu 13 sonra paris je t'aime i izleyebilirsin. güzel bir filmdir. princes et princesses de güzel bir animasyondur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 jean luc godard'ın bütün filmografisi. ama kafanı mahvetmeme garantisi yok tabi =) onun dışında eric rohmer ve truffaut filmlerini deneyebilirsin, bunlar da diyalog ağırlıklıdır hatta, güzeldir. jean pierre jeunet zaten herkes tavsiye etmiş. bi de jean pierre melville vardır, inanılmaz güzellikte mafya filmleri mevcuttur, özellikle alain delon'un oynadıkları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 sir +1 Big Bleu anlatılmaz yaşanır zaten öyle bir film Bir de Alain Delon ve Jean Paul Belmando'nun eski dönem filmlerini oldum olası severim, tavsiye de ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 SturmVogel said: Jeux D'enfants candır Aman şu filme sakın bulaşma, 2 embesilin hayat hikayesi şeklinde devam ediyor film sadece :D Hani konusu ayrı bi dert, sonu apayrı bi rezalet. Ha, parça parça izlendiğinde güzel parçaları falan var içinde ama film olarak geneline bakıldığında kaç hemen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 la faute a fidel izle. gerçi önerilerimi konuştuk da, nihanın tavsiyesi de süper bence. ha bir de; kim ki jeux d'enfants kötü demiştir, şüphesiz ki o, bizden değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 la faute a fidel Benim öğrettiğim filmleri sana, başkalarına kakalama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 karım bir artist şimdi fransızcasını hatırlıyamadım ama. ma femme bilmemne actris gibi bişey işte :D eğlenceli filmdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 ma femme est une actrice charlotte'um oynuyor. çokzel film evet^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 burtonesk said: ma femme est une actrice charlotte'um oynuyor. çokzel film evet^^ nerden senin oluyor ayıptır sorması :p edit: ayrıca şarkıcı oldu artık kendisi X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar