Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar durumu şöyle izah ediyim..
eve net bağlattığımdan beri bi türlü sağlıklı bi şekilde kullanamadım şu bağlantıyı..modemimi değiştirdim sorun ondadır diye yine aynı.bazen öyle oluyoki bağlantım 2 dk da bir kopuyo..
arıyorum destek hakkını dedikleri tek şey..modeminizin elektrikle bağlantısını kesin 5 sn bekleyin bıdıbıdı bıdıbıdı..
pikatel combomax kullanıorm.teknoloji işlerinden de pek anlamıyorum.modemmi dandik artık nedir..
sorun yine modemdeyse die elimde bi de datron modem var onu denicem şimdi.
diğerinin driverını silmeden datron driverı kursam bi problem olur mu?
(datron da olmazsa eldeki prinçten olmiim diorm:))
ööle akrışık bi durum işte
mayday mayday
Mesaj tarihi:
driver kurmana gerek yok aslında eğer ethernet kablosuyla bağlanıyosan. yapman gereken şey modemin ip adresinden modemin yönetim arayüzüne girip gerekli ayarları yapmak.
bende de var pikatel combomax, sorun yok bende. yer ankara.
Mesaj tarihi:
adres bara( paticik.com yazdığın yer) 192.168.1.1 yaz. pikatel için
kullanıcı adı:admin
şifre:password

ama datron için kullanıcı adı şifre bilmiyorum. varsa kullanma klavuzu ya da pdf dosyasına bak orda yazması lazım.
Mesaj tarihi:
adres barını da biliorm heralde bee:D
ama saol
da piaktelle sorunum yok ip driver konusunda..datronunda nette yazanları deniorm olmuo..
neyse ya artık telekomu basiim yarın iyisimi:D
Mesaj tarihi:
Adsl bağlı olan telefon hattına taktığına eminmisin? Benim böyle bi sorunum olmuştu. 1.5 dakikada bir kopuyodu bağlantı. Evde 2 hat var, alt kattaki kutudan telefonların kabloları değişmiş nasıl olduysa sonra düzeltince düzeldi :)
Mesaj tarihi:
$imdi, modem konsoluna giriyorsun;

ADSL satatus gibi bir bolum wardir oraya bakiyorsun;

SNR Margin ve Line Attenuation degerlerine bakiyorsun.

SNR margin, 15 in altindaysa ya da Attenuation 50 nin uzerindeyse hattinda sorun war demektir.
  • Yeni Oluştur...