cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 arkadaşlar durumu şöyle izah ediyim.. eve net bağlattığımdan beri bi türlü sağlıklı bi şekilde kullanamadım şu bağlantıyı..modemimi değiştirdim sorun ondadır diye yine aynı.bazen öyle oluyoki bağlantım 2 dk da bir kopuyo.. arıyorum destek hakkını dedikleri tek şey..modeminizin elektrikle bağlantısını kesin 5 sn bekleyin bıdıbıdı bıdıbıdı.. pikatel combomax kullanıorm.teknoloji işlerinden de pek anlamıyorum.modemmi dandik artık nedir.. sorun yine modemdeyse die elimde bi de datron modem var onu denicem şimdi. diğerinin driverını silmeden datron driverı kursam bi problem olur mu? (datron da olmazsa eldeki prinçten olmiim diorm:)) ööle akrışık bi durum işte mayday mayday Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 driver kurmana gerek yok aslında eğer ethernet kablosuyla bağlanıyosan. yapman gereken şey modemin ip adresinden modemin yönetim arayüzüne girip gerekli ayarları yapmak. bende de var pikatel combomax, sorun yok bende. yer ankara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Konuşmayı denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Asıl dinlemeyi denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Have you tried turning it off and on again? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 ne konuşması ne dinlemesii ip adresi olayını nası hallediyoruz?? (evet teknolojiyle aram ii diil:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 adres bara( paticik.com yazdığın yer) 192.168.1.1 yaz. pikatel için kullanıcı adı:admin şifre:password ama datron için kullanıcı adı şifre bilmiyorum. varsa kullanma klavuzu ya da pdf dosyasına bak orda yazması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 adres barını da biliorm heralde bee:D ama saol da piaktelle sorunum yok ip driver konusunda..datronunda nette yazanları deniorm olmuo.. neyse ya artık telekomu basiim yarın iyisimi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 kullanıcı adı:admin şifre:admin Datron için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 teşekkürler ilgilenen herkese :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Adsl bağlı olan telefon hattına taktığına eminmisin? Benim böyle bi sorunum olmuştu. 1.5 dakikada bir kopuyodu bağlantı. Evde 2 hat var, alt kattaki kutudan telefonların kabloları değişmiş nasıl olduysa sonra düzeltince düzeldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 hayır ben tek hat kullanıyorum öyle bi sorun olduğunu sanmıyorum: ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 splitter bağlı mı peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 evet bağlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 splitter'da sorun olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 splitterı çıkartıp direk bağlamayı dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Of buna splinter diyo ttnet teknik servisi aklima o geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 splinter usta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 pikatel modemler problemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 $imdi, modem konsoluna giriyorsun; ADSL satatus gibi bir bolum wardir oraya bakiyorsun; SNR Margin ve Line Attenuation degerlerine bakiyorsun. SNR margin, 15 in altindaysa ya da Attenuation 50 nin uzerindeyse hattinda sorun war demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 ha alt bostancida hatlar 60 yillik oldugu icin ben ayni dertten muzdaripim. 1 mbit in uzeri hat kullanamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar