LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 oynaniyor orjinal olmasa bile hamachi uzerinden falan. Ama degmiyor bence. Bu oyunun zevki orjinalinde sakli resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 bu another window genericconfirmation falan hatasını alıpta çözüm bulan varmı :) disconnected after 10 retries Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 neyse problemi çözdüm.oynuyorum.oyun cok zevkli.fakat gavurlar çok nankör:).hayatlarını kurtarıyorum ediyorum.o karambolde 2 kurşun yiyince hemen aglıoolar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 oyun hakkaten zevkli.demin kurtarma botuna binerken smoker aldı beni ahahah versus modda cok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 tank olmak acayip zevkli yaw:=) hunterde cok guzel dil firlatanda bomb haric hepsi guzel oldukca zevkli bomb un gorevi de acayip onemli ama tabi :) diplerinde patliyon butun zombile geliyo :) kan bulastigi kisiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 smoker ve hunter tek geçerim.gruptan ayrılan oldumu kapıosun çok muhteşem bi haz verio onu parçalamak ahhaa.demin asansorun tepesinden kaptım elemanı onlar benle ugraşırken asansore bomberın zombiler dolustu.süperdi ahha adam help help die bagrıo fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 az önce yükledim, bi bakayım dedim, demez olaydım! bu ne sapık ne manyak bir oyun arkadaş 3 dakika falan oynadım 10 kere yerimden zıpladım! cod5 zombi nazi olayından tırsıyodum o bişey değilmiş ya, açmam sanırım bi daha oyyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 online oynayin su oyunu alip ya acayip zevkli hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 oyun vallahi bagımlılık yaptı.çok rahatsız bi oyun ya.hele o ayıcık kustktan soraki zombi saldırısı yokmus ordan burdan hastasıyım ya.oyun survivor olarakta super infected olarakta.herturlu zevk alıosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 demin 4 vs 1 adamlar fena oldu ya.infected ken tek tek aldım aşagı bunları.sora tank oldugumda atıverdim uçurumdan aşagı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 bizim bir arkadaş steam olmadan hamachiyle oynuyormuş sorunsuz. infected zevkli de, survivor sıkıcı geldi bize ya, habire akıyo zombi, pek bir değişen olay yok, ne bileyim... infected olup oynanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 garenadan oynuyorum bende.o gelen zombiler sadece goruntu cok kolay iniolar aşagı.karşı takımdaki boomerı vurduktan sora problem yok.hunter falanda tek yakalaması lzm yoksa hemen indiriolar.ama paranoyak oluyosun ya.karanlık köşeler odalar dolu.nerden ne cıkıcak belli olmuo.ama survivor dan kahramanlık yapmaya calısan olmadıkca rahat ve zevkli.bi kişi ölünce dierleride gidio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 videosunu izledim, fena değil gibi. indiriyorum şimdi denicem bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 laptoplarda kasar mı bu oyun? 2 gb ram, geforce 8400m gs ekran kartı var. takıla takıla oynamak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 laptoptan oynuyorum full herşey bi problem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 versus da 2 hunter oluyo diyerleri zombilerle ugrasirken 2 playeri birden yakaliyolar diyeride uzaktan dil atsa organizasyonla falan geriye 1 kisi kalir :P normalda cok kolay oluyo en zorundada millet ciktiktan cok kisa sure icinde hemen oluyolar tank olmak feci zevkli herkez sana daliyo ama yinede ezip geciyon ozellikle ucurum kenarlarinda falan sac bas yolduruyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 kısaymış oyun ya, bitiverdi iki kişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 oyunu şimdi oynuyorum. hiç takılma yok gayet süper problem yok. ama atıyor windowsa. 2.kez oldu şimdi. yazayım buraya dedim. laptopta oynuyorum ne olabilir nedeni? ısınma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 online oynarken horde falan gelince bazen atıyor bizde de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Multicore Rendering'i kapayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Kapadım. Problem halloldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alesline Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 ist,beyoğlunda ki d&r-megavizyon'a gelmiş mi acaba oyun? web sitelerinde her hangi bir duyuru yokta henüz. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Versus modda epic olaylar oluyor. Hunter'larin yakarislari arasinda 1 gucle topallayarak safe house'a girisler falan efsane oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 en iyisi tank olmak. tek başıma 4 ünüde haklıyorum. zevkli oyun (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 yannız versus modda survivor olmak için en kötü yer orman olan bölüm.darack yol.her yer agac.yaşama şansı cok az :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar