Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Left 4 Dead

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
neyse problemi çözdüm.oynuyorum.oyun cok zevkli.fakat gavurlar çok nankör:).hayatlarını kurtarıyorum ediyorum.o karambolde 2 kurşun yiyince hemen aglıoolar :)
Mesaj tarihi:
tank olmak acayip zevkli yaw:=)
hunterde cok guzel dil firlatanda bomb haric hepsi guzel oldukca zevkli bomb un gorevi de acayip onemli ama tabi :) diplerinde patliyon butun zombile geliyo :) kan bulastigi kisiye
Mesaj tarihi:
smoker ve hunter tek geçerim.gruptan ayrılan oldumu kapıosun çok muhteşem bi haz verio onu parçalamak ahhaa.demin asansorun tepesinden kaptım elemanı onlar benle ugraşırken asansore bomberın zombiler dolustu.süperdi ahha adam help help die bagrıo fln
Mesaj tarihi:
az önce yükledim, bi bakayım dedim, demez olaydım! bu ne sapık ne manyak bir oyun arkadaş 3 dakika falan oynadım 10 kere yerimden zıpladım! cod5 zombi nazi olayından tırsıyodum o bişey değilmiş ya, açmam sanırım bi daha oyyyy
Mesaj tarihi:
oyun vallahi bagımlılık yaptı.çok rahatsız bi oyun ya.hele o ayıcık kustktan soraki zombi saldırısı yokmus ordan burdan hastasıyım ya.oyun survivor olarakta super infected olarakta.herturlu zevk alıosun
Mesaj tarihi:
bizim bir arkadaş steam olmadan hamachiyle oynuyormuş sorunsuz.

infected zevkli de, survivor sıkıcı geldi bize ya, habire akıyo zombi, pek bir değişen olay yok, ne bileyim... infected olup oynanır.
Mesaj tarihi:
garenadan oynuyorum bende.o gelen zombiler sadece goruntu cok kolay iniolar aşagı.karşı takımdaki boomerı vurduktan sora problem yok.hunter falanda tek yakalaması lzm yoksa hemen indiriolar.ama paranoyak oluyosun ya.karanlık köşeler odalar dolu.nerden ne cıkıcak belli olmuo.ama survivor dan kahramanlık yapmaya calısan olmadıkca rahat ve zevkli.bi kişi ölünce dierleride gidio
Mesaj tarihi:
versus da 2 hunter oluyo diyerleri zombilerle ugrasirken 2 playeri birden yakaliyolar diyeride uzaktan dil atsa organizasyonla falan geriye 1 kisi kalir :P
normalda cok kolay oluyo en zorundada millet ciktiktan cok kisa sure icinde hemen oluyolar
tank olmak feci zevkli herkez sana daliyo ama yinede ezip geciyon
ozellikle ucurum kenarlarinda falan sac bas yolduruyodur
  • Yeni Oluştur...