adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 dişlerini görmüş kadar oldum canım çok sağol bu betimleme için :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Çokakıllıadam said: Geçen gün sınıftan bir çocukla sohbet ederken siyasi partilere geldi konu 'Fırat ben biliyorum bunları, ben 8 yaşımdan beri bu işin içindeyim' dedi. 'Tamam' dedim bende. (8 yaşından beri ocağa gidiyormuş) Ben 6 yasimdan beri tesbih salliyorum, ilk kosele ayakkabimi da 7 yasinda aldim. 8 yasimdan beri reisin sag koluyum, 9 yasinda ilk Yavuz-35 adli tabancami aldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 dsfdg ne demek muntazaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 muntazaman ne lahn:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 MADBOY said: Çokakıllıadam said: Geçen gün sınıftan bir çocukla sohbet ederken siyasi partilere geldi konu 'Fırat ben biliyorum bunları, ben 8 yaşımdan beri bu işin içindeyim' dedi. 'Tamam' dedim bende. (8 yaşından beri ocağa gidiyormuş) Ben 6 yasimdan beri tesbih salliyorum, ilk kosele ayakkabimi da 7 yasinda aldim. 8 yasimdan beri reisin sag koluyum, 9 yasinda ilk Yavuz-35 adli tabancami aldim. BEN BIYIKLI DOĞDUM LAAAAHNN!!!!1birbir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 düzenli olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 uygun zamanlarda yani her zaman dicektim dedim yüz bulur felan =O muntazaman dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 your abality become my perceft enemy since i was 6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 hıhı, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 pogodi said: uygun zamanlarda yani her zaman dicektim dedim yüz bulur felan =O muntazaman dedim yüz bulmam merek etme astarıda bende:S feci ayar verdim yada vermedim ne dediğimi bile bilmiyorum açıkcası :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 oy, şaka yaptım. kendimi kötü hissettim böyle artiz bok gibi konuşunca. neyse ben depresyonuma geri döneyim. çikolataya abanıp sivilceme sivilce katayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 geçen gün derste sufle yaptım mükemmeldi yarın yapıcam yiyecem *gözlüklü kuul insan smile'ı* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 sufle yapılan ders mi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 zevkli bişey sana iyi eğlenceler bana iyi jericho izlemeleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 bLackcha0s said: sufle yapılan ders mi olur pastacılık dersi ise olur bide bademli beze yaptık o da ayrı bi güzeldi ama onun malzemelerini alamıyacam yarın sufle yapıcam sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 666 nihahahahaahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 ben 6 yaşımdan beri tanımadığım kızların arkadaşlarının telefon numaralarını soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 6 yaşımdan beri kalemleri kılıç yapıp iki elimi dövüştürüyorum çok zevkli, ders geçiştirmek için birebir, ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 6 yaşımdan beri voltranı oluşturuyorum. mütemadiyen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 ben 6 yaşındayken doğdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 MADBOY said: 9 yasinda ilk Yavuz-35 adli tabancami aldim. "yavuz ve midilli"deki yavuz değildir di mi bu heralde 35 filan çakaaaal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 işte içinizdeki bu küçük çocuğu çıkarmaktı amacım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 benim içimden bişey çıkmadı normal halim böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 6 yaşımdan beri 6 yaşındayım demiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 i ma madafain gangsta since i r 6 years old dude Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar