adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 mutfak'ta bandana takma zorunluğumuz var ama bize böyle beyaz normal bi bandana vermişler şöyle güzel şekilli bişiler arıyorum ben nerde bulabilirim? İstanbul-216.
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 saçın arka tarafında biraz açıklık kalıyo sadece yoksa güzel bi şekilde kapatıyo =)
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Bu galoş benzeri, kafaya takılmak için yapılmış aparat varken neden öyle gereksiz bir olaya girişmişler ki?
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Onu dicektim ben de, saçı ya tamamen kapatsınlar ya hiç ellemesinler.
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 saçmalama la:D o galoş tarzı dediğin şeyler adamın ebesi ile ilgili kötü şeyler söylüyolar terden ölüyosun:D
axedice Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 İyiymiş bandana, ingiliz mutfak programlarındaki karizmatik aşçılar misali heh. Kadıköyde şekilli tişört/ iç çamaşırı satan bilimum dükkandan bulabilmen lazım biraz gez dolan. Tazmanya canavarı olan bi bandana almıştı arkadaş güzel bişeydi.
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 hatta bunları giyiyoruz yeni geldiği için mutfakta foto çekilemedik evde çektim bende sakallarda gidicek o da ayrı bi konu =) bandana kapıyo yani
senko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 gastroloji ile bi alakası var mı :) nerde okuyon:?
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 tek bi alakası var ikiside mide ile alakalı :D:D ama ben mideye giden yemeklerle ilgileniyorum onlar o yemeklerden oluşan fesatlarla:D bilen yok mu bandana nerde satılıyo şuraya git diyebilcek biri falan?
urmesque Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 bandana falan bilmemde çok zayıflamışsın olum.
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 bana bandana yollasana demet:D
Burax Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 adamınbiri sen sanırım yeditepedeydin atahan var yüdaktan atahan varmış buralarda dersen kimse sorsan gösterirler :F burax'ın selamı var de yüdaktan. o sana yardımcı olur kendisi kulüp gastrolog'umuz olur:F neyse işte pm den devam edebiliriz
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 alınlarına bi çizik atıyolar, bandanaya azıcık ot koyup çiziğin üstünden bağlıyolar, böylece daha çılgın yemekler yapabiliyolar. evet.
Bone Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 adamınbiri said: hatta bunları giyiyoruz yeni geldiği için mutfakta foto çekilemedik evde çektim bende sakallarda gidicek o da ayrı bi konu =) bandana kapıyo yani gittiğim lokantada böyle bi asçı görsem korkarım kaçarım lan :D gerçi benim tip daha acayip de...
Esh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 adamınbiri said: gastronomi okuyorum a$cisin i$te, ne uzatiyon =P Velhasil; beyaz $ilebezinden yirtma parcalar cok artistik duruyo kafada. Hafif esneyen de bir malzeme oldugu icin sikabilirsin de. Bandanamsi imaji veriyo, boyle korsan gibi duruyosun, tavsiye ederim.
Öne çıkan mesajlar