adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 mutfak'ta bandana takma zorunluğumuz var ama bize böyle beyaz normal bi bandana vermişler şöyle güzel şekilli bişiler arıyorum ben nerde bulabilirim? İstanbul-216. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Bandana ne alaka ki mutfakta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 saçı kapatmak için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 nerde niye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Kısmen kapatmıyor mu bandana saçı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 saçın arka tarafında biraz açıklık kalıyo sadece yoksa güzel bi şekilde kapatıyo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Bu galoş benzeri, kafaya takılmak için yapılmış aparat varken neden öyle gereksiz bir olaya girişmişler ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Onu dicektim ben de, saçı ya tamamen kapatsınlar ya hiç ellemesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 saçmalama la:D o galoş tarzı dediğin şeyler adamın ebesi ile ilgili kötü şeyler söylüyolar terden ölüyosun:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 eee bilen yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 gittigidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 İyiymiş bandana, ingiliz mutfak programlarındaki karizmatik aşçılar misali heh. Kadıköyde şekilli tişört/ iç çamaşırı satan bilimum dükkandan bulabilmen lazım biraz gez dolan. Tazmanya canavarı olan bi bandana almıştı arkadaş güzel bişeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 hatta bunları giyiyoruz yeni geldiği için mutfakta foto çekilemedik evde çektim bende sakallarda gidicek o da ayrı bi konu =) bandana kapıyo yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 aşçımısınkine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 gastronomi okuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 gastroloji ile bi alakası var mı :) nerde okuyon:? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 tek bi alakası var ikiside mide ile alakalı :D:D ama ben mideye giden yemeklerle ilgileniyorum onlar o yemeklerden oluşan fesatlarla:D bilen yok mu bandana nerde satılıyo şuraya git diyebilcek biri falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 bandana falan bilmemde çok zayıflamışsın olum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 bana bandana yollasana demet:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 istiklaldeki pasajlarda vardır elbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 adamınbiri sen sanırım yeditepedeydin atahan var yüdaktan atahan varmış buralarda dersen kimse sorsan gösterirler :F burax'ın selamı var de yüdaktan. o sana yardımcı olur kendisi kulüp gastrolog'umuz olur:F neyse işte pm den devam edebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 alınlarına bi çizik atıyolar, bandanaya azıcık ot koyup çiziğin üstünden bağlıyolar, böylece daha çılgın yemekler yapabiliyolar. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 adamınbiri said: hatta bunları giyiyoruz yeni geldiği için mutfakta foto çekilemedik evde çektim bende sakallarda gidicek o da ayrı bi konu =) bandana kapıyo yani gittiğim lokantada böyle bi asçı görsem korkarım kaçarım lan :D gerçi benim tip daha acayip de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 adamınbiri said: gastronomi okuyorum a$cisin i$te, ne uzatiyon =P Velhasil; beyaz $ilebezinden yirtma parcalar cok artistik duruyo kafada. Hafif esneyen de bir malzeme oldugu icin sikabilirsin de. Bandanamsi imaji veriyo, boyle korsan gibi duruyosun, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar