kermit Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 2 gün önce başladı yahu. ev 13. katta bizim. balkonda gece sigara içiyodum böyle bi birden diz kapaklarım boşaldı balkonda tökezler gibi oldum. sonra aşağıya baktım bi 5 dk düşündüm burdan düşsem nolur lan diye. düşmeden ölürmüyüm korkudan felan diye. sonra balkona çıkamıyorum artık. noluyo lan . çok korkuyorum doktor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 geçmiş olsun :) o enteresan bi durum balkon demiri kısamı?kısa oldugu zaman ben tırsarım mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 baya kısa yani belime bile zor geliyo gibi. böyle bakınca aşağı düşüşümü canlandırıyom baya kötü asdgjasfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 http://www.wowhead.com/?item=24494 alalım sana :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 bizim eski balkonumuzda da çok kısaydı demirler dizlerimin üzerinde gidiyodum, demir yüksek olsa bile illa biyere tutunuyorum ayrıca :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Evlerin çatısına çıkarken falan bazı merdivenler trabzansız olur tutunacak yer olmaz ya ondan korkuyorum bende :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 bende de vardı bgun evin catısını düzelttik babamla. ve az birazda olsa yendim gibi. ilk cıktıgımdaki yavaş ürkek hareketlerle finishe yaklasırken ki atik hareketler farkı gösterdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Bende de var o balkon korkusu. Yaklaşamıyorum kenarlara, başkası yaklaşınca da içim kalkıyo düşecek diye. Ama mesela uçakta falan hiç umrumda olmuyor, aşırı seviyorum hatta bakmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 yukseklik korkusu degilde tam olarak dusme korkusu, guvenemedigin yerlerde olur oyle, kisa parmaklik falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Zegna'nın balkonunda mesela hep duvardan yürüdüm, çok kısa duvarları çullanıcam diye korktum. Gerçi Sly o kafayla düşmediyse kimse düşmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 uçakta felanda korkuyom lan hafif sarsılmasında. kasılıyom böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Sallanır kanka o normaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Ben aşağıdan yukarı bakınca içim bir garip oluyor, o da mı yükseklik korkusu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 alcaklik korkusu o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 bende harbi harbi var, iki metrelik duvardan aşağı baksam bile tırsıyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 aşağılık korkusu o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 aşağılık, lanet olası pis zenci, yov korkusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 acaip korkarım yüksekten ama aynı zamanda psikopatım ve inatla yüksek yerlere çıkıp aşalara bakıom... yusuf yusuf atıom ama düzelmek için elimdeki tek yol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Kermit yükseklik korkusu öyle sonradan gelmez. 13. katta yaşamaya alışıksan hiiiç gelmez. Yaşadığının sebebi başka bir sorun olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 delikanlıya yakışmaz yüksekten korkmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 yaw o gün işte dizlerim boşalınca tırstım bi an böyle sonra aşağıya düşsem nolurdu lan diye gözümün önüne bi getirdim ondan sonra yusuf yusuf oldu işte jasfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Yükseklik korkusu değil olm o, allah korkusu kaplamış yüreğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 bende de vertigo denen olay var, birisi aşşa sarkınca falan başım dönüo, kendim de yaklaşamiorum balkon kenarlarına vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Muahah çok eğlenceli lan seni korkutmak. İçi gidiyo adamın başkası sarkınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 gönt :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar