progamer Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Angelina Jolie ve John Malkovich'in baş rollerinde olduğu ve Clint Eastwood'un yönettiği bir film Chnageling. Konusunu 1928 de Los Angeles'ta yaşanan gerçek bir olaydan alıyor. Christine Collins'in oğlu bir gün kaybolur ve beş ay boyunca bulunamaz. En sonunda polis oğlunu bulduklarını söyler. Fakat Christine buldukları çocuğun oğlu olmadığını söylemektedir. Bu durum LAPD'yi hiç memnun etmez ve Christine susturmak için çeşitli yollara baş vururlar. Fragman: http://www.traileraddict.com/tags/changeling/2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Bu ürün stoklarımızda bulunmamaktadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 said: Christine Collins'in oğlu bir gün kaybolur ve beş ay boyunca bulunamaz. En sonunda polis oğlunu bulduklarını söyler. Fakat Christine buldukları çocuğun oğlu olmadığını söylemektedir. Bu durum LAPD'yi hiç memnun etmez ve Christine susturmak için çeşitli yollara baş vururlar. hiç gerçek hikaye gibi gelmedi bana ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Filmi beğenen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 postere bakar bakmaz, aha clint gene abidik bi film çekmiş dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 clint baba cekmis, basrolde angelina jolie ve john malkovich var. begenmemek gibi bir luks mu var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 clinte çok mesafeli yaklaşıyorum ben million dollar babyden sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 postere bakar bakmaz "angelina sen insansan ben hayvanım" dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Innuendo said: clint baba cekmis, basrolde angelina jolie ve john malkovich var. begenmemek gibi bir luks mu var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 şu , bu oynuyo diye atlamamak lazım filmlere ayrıca . Malkoviç Eragon(bkz Lugano)'da da oynuyordu edit: du :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 One million dollar baby yi bende beğenmemiştim ama filmin bir gücü vardı tabi ki.Bunu da izleyip clint hakkında son kararımı vereceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 bence en güzel Eastwood filmi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 malkoviche laf etmeyin be. eragonu bile güzelleştirmiştir bence. izlemedim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 film güzeldi güzel olmasınada sonuçta ne oldu diye sordum çıkarken. ama angelinada iyi oynamış. oscar'ı alabilitesi var. malkovich'te artık ne yaparsa yapsın burn after reading ile kalcak aklımda. gene what the hell dedi orda güldüm yani ama güzel drama. clint bitirmiş işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 babane gibi olmuş artık bu kadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 güzel. fazla uzatmışlar gibi geldi ama. oscar alabilitesi yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 film çok başarılı bravo clint amca bravo angelina abla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 ee sonuç ne şimdi böyle mi biter la bu olay gerçek bi hikaye ise sonuçta bellidir ya öldü ya buldu yada bulamadan kadın öldü yuh nası bitirdiler lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 yeni izleyebildim de,güzeldi bence Clint Eastwood'un filmleri gerçekten çok hoş,yönetmenliğinde altından fazlasıyla kalkıyor,Angelina'da döktürmüş rolde 8 / 10 edit : puanı az verdim bence yükseltelim asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 çok başarılıydı, baya etkileyiciydi. geç izlediğime üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar