Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Changeling

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Angelina Jolie ve John Malkovich'in baş rollerinde olduğu ve Clint Eastwood'un yönettiği bir film Chnageling.
Konusunu 1928 de Los Angeles'ta yaşanan gerçek bir olaydan alıyor.

Christine Collins'in oğlu bir gün kaybolur ve beş ay boyunca bulunamaz. En sonunda polis oğlunu bulduklarını söyler. Fakat Christine buldukları çocuğun oğlu olmadığını söylemektedir. Bu durum LAPD'yi hiç memnun etmez ve Christine susturmak için çeşitli yollara baş vururlar.

Fragman:
http://www.traileraddict.com/tags/changeling/2
Mesaj tarihi:
said:
Christine Collins'in oğlu bir gün kaybolur ve beş ay boyunca bulunamaz. En sonunda polis oğlunu bulduklarını söyler. Fakat Christine buldukları çocuğun oğlu olmadığını söylemektedir. Bu durum LAPD'yi hiç memnun etmez ve Christine susturmak için çeşitli yollara baş vururlar.

hiç gerçek hikaye gibi gelmedi bana ahah
  • 2 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
film güzeldi güzel olmasınada sonuçta ne oldu diye sordum çıkarken.

ama angelinada iyi oynamış. oscar'ı alabilitesi var.
malkovich'te artık ne yaparsa yapsın burn after reading ile kalcak aklımda. gene what the hell dedi orda güldüm yani

ama güzel drama. clint bitirmiş işi
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ee sonuç ne şimdi
böyle mi biter la bu olay gerçek bi hikaye ise sonuçta bellidir ya öldü ya buldu yada bulamadan kadın öldü yuh nası bitirdiler lan
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
yeni izleyebildim de,güzeldi bence

Clint Eastwood'un filmleri gerçekten çok hoş,yönetmenliğinde altından fazlasıyla kalkıyor,Angelina'da döktürmüş rolde

8 / 10

edit : puanı az verdim bence yükseltelim asdf
  • 8 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...