Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Guiza: "4 yıl daha İstanbul'da kalmayacağım" /////// "Keşke Fenerbahçe'ye gitmeseydi"

nocom

Öne çıkan mesajlar

Guiza: "4 yıl daha İstanbul'da kalmayacağım"

Madrid - (AA) - Fenerbahçe'nin İspanyol futbolcusu Daniel Güiza, ''Fenerbahçe ile yaptığım 4 yıllık sözleşmeyi tamamlayabileceğimi sanmıyorum'' dedi.

Güiza, İspanya'da yayımlanan spor gazetesi Marca'ya yaptığı açıklamada, sarı-lacivertli takımda işlerin yolunda gitmediğini belirterek, ''Takım vermesi gerekeni veremiyor, bu kötü'' diye konuştu.
Durumu ''kötü'' olarak tanımlayan İspanyol oyuncu, 4 yıllık sözleşmesinin sonuna kadar İstanbul'da kalabileceğini sanmadığını söyledi.

"Keşke Fenerbahçe'ye gitmeseydi"

Daha 2 ay öncesine kadar Aragones'in Senna'yı Fenerbahçe'ye getireceği iddia ediliyordu. Fenerbahçe yönetimi ve Aragones Senna'yı kulübü Villareal'den ısrarla istemiş ancak Brezilya asıllı İspanyol futbolcu İstanbul'a gelmeyi her defasında reddetmişti.

FENERBAHÇE ATEŞLE OYNUYOR
Senna Marca gazetesinde yayınlanan röportajında Aragones ve Fenerbahçe ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.
Yıldız futbolcu Aragones'ten övgü ile bahsedip, " o beni milli takıma alan, her zaman bana güvenen, beni seven, kilit bir isimdir" dedi.
Senna Villereal'den ayrılmayı hiç bir zaman düşünmediğini söyleyip, "Aragones çok büyük bir başarı yaşadıktan sonra şimdi zor günler geçiriyor onun adına üzülüyorum, keşke Türkiye'ye gitmeseydi, İspanya'yı bırakıp Fenerbahçe'ye gitmesine üzüldüm" diye konuştu.
Sosyal ağlarda paylaş

Adamlar yurt dışına fazla oyuncu yollama taraftarı olmadıkları için,yurt dışına giden oyuncuları hakkında biraz karalama yapabiliyor keza Aragones için de imzasının ertesi günü dönecek falan yazmışlardı.

Adamlar bir nevi kaldıramadı,kimse Güiza'yı Real veya Barça'ya düşünmüyordu tabiiki ama mesela Güiza'yı Valencia istedi ve alabilse Villa'yı yollayacaktı sağlam nakite,kapalı sistem ligler bunlar bizimki de öyle mesela.Haber çıkarırız habire dönmek istiyor yurt dışında,huzursuz tarzı.

Liverpool ve biraz da Arsenal bozdu imajlarını ,şimdi degol kralları gitti ve şampiyon hocaları gitti.

Yoksa Marca olsun As olsun,gayet kaliteli yayın organları.Google translate saolsun İspanyolca kastım bu gazeteleri okurken.
Sosyal ağlarda paylaş

bu sene takım dağılmış durumda, herkes yürüyerek oynarken bir tek guiza savaşıyor. taraftar da iyi destek veremiyor. insanın futbol oynayası gelmez.

karısı zaten menajer olduğu için hem iyi para alıp hem de daha iyi koşullarda futbol oynayabileceği bir kulüp bulabilir ve sezon sonunda guiza'nın ayrıldığını görürsem hiç şaşırmam.
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:
der tabi. adam fenerbahçeyi şl inde çeyrek final oynamış tr i domine eden bir takım sanıyordu. ama bu sene fener son yılların en kötü feneri

ee geçen sene öyleydi ama. fener şl de çeyrek final ve ligte de son haftaya kadar şampiyonluk yarışı içindeydi.
Sosyal ağlarda paylaş

ben bu haberi "kalmayacağım" değilde "kalamayacağım" diye okumuştum.Yani adam beni gönderirler ümitsizliği içindeydi diye okumuştum.

Zaten göndersinler,gözümde Nobre'nin topa daha hakim halinden başka birşey değil,Fener o paraya çok daha iyi adamlar alabilirdi bence,ha çokta kötü bir transfer değil tabii ama sevmiyorum işte :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...