nocom Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Guiza: "4 yıl daha İstanbul'da kalmayacağım" Madrid - (AA) - Fenerbahçe'nin İspanyol futbolcusu Daniel Güiza, ''Fenerbahçe ile yaptığım 4 yıllık sözleşmeyi tamamlayabileceğimi sanmıyorum'' dedi. Güiza, İspanya'da yayımlanan spor gazetesi Marca'ya yaptığı açıklamada, sarı-lacivertli takımda işlerin yolunda gitmediğini belirterek, ''Takım vermesi gerekeni veremiyor, bu kötü'' diye konuştu. Durumu ''kötü'' olarak tanımlayan İspanyol oyuncu, 4 yıllık sözleşmesinin sonuna kadar İstanbul'da kalabileceğini sanmadığını söyledi. "Keşke Fenerbahçe'ye gitmeseydi" Daha 2 ay öncesine kadar Aragones'in Senna'yı Fenerbahçe'ye getireceği iddia ediliyordu. Fenerbahçe yönetimi ve Aragones Senna'yı kulübü Villareal'den ısrarla istemiş ancak Brezilya asıllı İspanyol futbolcu İstanbul'a gelmeyi her defasında reddetmişti. FENERBAHÇE ATEŞLE OYNUYOR Senna Marca gazetesinde yayınlanan röportajında Aragones ve Fenerbahçe ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Yıldız futbolcu Aragones'ten övgü ile bahsedip, " o beni milli takıma alan, her zaman bana güvenen, beni seven, kilit bir isimdir" dedi. Senna Villereal'den ayrılmayı hiç bir zaman düşünmediğini söyleyip, "Aragones çok büyük bir başarı yaşadıktan sonra şimdi zor günler geçiriyor onun adına üzülüyorum, keşke Türkiye'ye gitmeseydi, İspanya'yı bırakıp Fenerbahçe'ye gitmesine üzüldüm" diye konuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Bu Marca'nin da işi gücü yok,her hafta guizayla röportaj mı yapıyodur nedir...Her hafta başka bi haber... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 buyuk ihtimal bu marca ispanyanın fotomaçı falandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Adamlar yurt dışına fazla oyuncu yollama taraftarı olmadıkları için,yurt dışına giden oyuncuları hakkında biraz karalama yapabiliyor keza Aragones için de imzasının ertesi günü dönecek falan yazmışlardı. Adamlar bir nevi kaldıramadı,kimse Güiza'yı Real veya Barça'ya düşünmüyordu tabiiki ama mesela Güiza'yı Valencia istedi ve alabilse Villa'yı yollayacaktı sağlam nakite,kapalı sistem ligler bunlar bizimki de öyle mesela.Haber çıkarırız habire dönmek istiyor yurt dışında,huzursuz tarzı. Liverpool ve biraz da Arsenal bozdu imajlarını ,şimdi degol kralları gitti ve şampiyon hocaları gitti. Yoksa Marca olsun As olsun,gayet kaliteli yayın organları.Google translate saolsun İspanyolca kastım bu gazeteleri okurken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 iyi para kazandığı sürece sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Sorun Güiza da değil bence bütün teknik heyet ve oyuncularda var, sorun uyum sorunu desen bunu şimdiye dek aşmış olmaları gerek, takımın bi an önce toparlanması gerek, gidişat iyi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 der tabi. adam fenerbahçeyi şl inde çeyrek final oynamış tr i domine eden bir takım sanıyordu. ama bu sene fener son yılların en kötü feneri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 feneri ilgilendirmiyor ki bu durum. onemli olan bir kez daha bir dunya stari alip kariyerini bitirmekti, gorev basariyla tamamlandi. adamlar su an siradakini seciyorlar siz neyi tartisiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 iyi adamı bitiremezler anelka güzel örnek bu dediğime :P yabancılar artık şunu öğrenmiş türkiye gelip yatarak para kazancakları yer bunu seven yapıdaki elemanlarda 1-2 yıl olsa bile gelip burda tatil yaparak para kazanıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 bu sene takım dağılmış durumda, herkes yürüyerek oynarken bir tek guiza savaşıyor. taraftar da iyi destek veremiyor. insanın futbol oynayası gelmez. karısı zaten menajer olduğu için hem iyi para alıp hem de daha iyi koşullarda futbol oynayabileceği bir kulüp bulabilir ve sezon sonunda guiza'nın ayrıldığını görürsem hiç şaşırmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 geldiği takım sanki fb nin cenabetliği dışında çok farklı konumda olan bir takım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 bir nocom klasiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 BiTcH_oFBaT said: der tabi. adam fenerbahçeyi şl inde çeyrek final oynamış tr i domine eden bir takım sanıyordu. ama bu sene fener son yılların en kötü feneri ee geçen sene öyleydi ama. fener şl de çeyrek final ve ligte de son haftaya kadar şampiyonluk yarışı içindeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Penthesilea said: feneri ilgilendirmiyor ki bu durum. onemli olan bir kez daha bir dunya stari alip kariyerini bitirmekti, gorev basariyla tamamlandi. adamlar su an siradakini seciyorlar siz neyi tartisiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 kalmazsa kalmasın zaten bi halt yaptığı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 yapamıyor ki takımın kalanı oynamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 devre arasında kaçar bu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 devre arasında değil de en azından sezon sonunu bekler 1 senelik parasını almak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 guiza 20 gol atamazsa cocugumu keserim diyenler ortaya cıksın pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 ben bu haberi "kalmayacağım" değilde "kalamayacağım" diye okumuştum.Yani adam beni gönderirler ümitsizliği içindeydi diye okumuştum. Zaten göndersinler,gözümde Nobre'nin topa daha hakim halinden başka birşey değil,Fener o paraya çok daha iyi adamlar alabilirdi bence,ha çokta kötü bir transfer değil tabii ama sevmiyorum işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 epic fail haber. guizanın karısı demıs bu lafı guiza degil lol. yazıyodu bugun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 güiza'nın karısının dediği niye kolpa olmasın lol. karı zaten fena bisey :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 guiza fenerin en iyisi şu an, semihin sakatlıgının geçmesiyle çoştu zaten. daha da çoşacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Jadelith said: Penthesilea said: feneri ilgilendirmiyor ki bu durum. onemli olan bir kez daha bir dunya stari alip kariyerini bitirmekti, gorev basariyla tamamlandi. adamlar su an siradakini seciyorlar siz neyi tartisiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Bence hatun kendi adına bir açıklama yapmış .. Guiza ne bok yerse yesin ben 4 sene İstanbul'da kalmam babında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar