Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sigaraya mi basladim?

Ferrero

Öne çıkan mesajlar

öle can sıkıntısı diye başlarsın sonu gelmez aynısı bende olmuştu canım sıkılmıstı sıgaraya başlamıstım ilk içişlerde güzel geldi ama 2 3 ay sonra kendını belli etmeye başladı yani ben olsam paket almam tek tük birilerinden idare ederim senin yerinde olsam
Sosyal ağlarda paylaş

tek tük sigara idare etmek die bişey yok. dünyada sigaraya bağımlı ve bırakamayacak insan da yok, nedense bırakabilen de yok. kendi isteğinle içilen 1-2 sigaradan sonra bağımlısın. iste ya da isteme. alkol yanında 1 tane daha gider. çok kötü bişey yaşarsın 1 tane daha gider. çok duman ortamı olur sigaradan başka bişey yoktur 1 tane daha gider.
Sosyal ağlarda paylaş

endless_night said:
şu konuyu görünce aklıma sigara içmeyi bile bilmeyen veletler geldi dumanı alıp direk üfleyen sigara içmeyi sadece gösteriş gibi gören emo veletlerin hepsine burdan vezir parmağı yolluyorum

not: üstüne alınmasın kimse sadece sokakda gördüğüm veletleri söylüyorum :P

sigara içmeye faydaları için başlayan birisi falan mı tanıyorsun yoksa? bir çok kişi gösterişten, arkadaş ortamından başlamıştır zaten (ki özentilik oluyor bu da).

içme sigara falan, ne gerenk var. kendine rahatsızlık, çevrene rahatsızlık, cebine rahatsızlık. keyfini yemişim.
Sosyal ağlarda paylaş

Sigara enteresan bişey ya. bende içerim ama bu aralar azalttım arkadaşımın yanına gittiğimde içiorm 3-4 gün eve dönünce 1-1.5 ay içmiorm böyle bir döngü içindeyim. Koşu bandına çıkınca insan anlıyo ne kadar boktan bişey olduğunu ama içki de kuru kuru gitmiyo be arkadaş . Aslında en güzeli sağlıklı yaşam içki fln da içmemek lazımda ya bilmiyorumki babannem akciğer kanserinden öldü ki kadın hayatında 1 kere aazına sigara koymamıştı. Sigara zararlıdır öldürür diye içmemek bana pek mantıklı gelmiyor . Yaşadığımız çevre zaten bize yeterince zarar veriyor bide üstüne sigara eklense nolur yani +-5 sene pek bişey değiştirmez kanımca.
Sosyal ağlarda paylaş

ferrerocum eşek olma, içme bu boku.
bak 17 yıldır köleyim ben sigaraya, gece paket bitiyo fellik fellik sabahçı büfe arıyorum. cebimdeki son kuruşu 17 senedir hep sigaraya ayırıyorum, bi şeker-çikolata alıp kendime treat yapabilmişliğim yok. her allahın günü evde sigara var mı, yanıma aldım mı, stoklarım tedarikli mi kontrolü yapması gereken zavallı bi bağımlıyım. sinirleniyorum canım sigara çekiyo, seviniyorum yine, üzülüyorum yine, konsantre olmam gerekiyor, hadi yine. düşünüyorum sigara bahanesi yapmadığım tek bir duygu pörtlemem yok. sabahları eşşek sıpası gibi öksürüyorum. leş gibi tütün kokuyorum, evim de kokuyor. perdelerim kazaklarım kül kokuyor.
hiç iyi bir şey değil, seni temin ederim. davulun sesi uzaktan hoş gelir misali, ilk içtiğin gün insan bi bok zannediyor. aman ne iyi geldi, vay elime de yakıştı filan, ama işte cadının pamuk prensese uzattığı elma da aynı hesap lezzetli görünüyormuştu herhalde.
velhasıl yapma etme.
bağımlılık oranı en yüksek madde sigara, yalan değil bu, gerçek. yol yakınken kaç, yoxa nefret ettiğin halde kaçamayanlardan olabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

benim annem günde 2 paket içerdi yeni bi eve taşındık asansör yoktu ilk taşındığımız gün nerdeyse bayılcak gibi olmuş bırakcam ben dedi 5 yıldır içmiyo o son paketini boyacılara vermiş bırakmış hiç öyle ay bırakcam oy azalttım yok bıraktım dedi içmiyo
ama diyo yine şimdi 1 nefes alsam başım döncek 2 nefesi bakkal yolunda giderim diye canı hâla istiyo yani evde tek sigara içmiyen bide ama azimli kadın çıktı valide başlamadı hâla
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:
cok ayip, hemen birak.

işte hemen bırakılan bişey olsa ferreroya da iç sonra bırakırsın diycem ben de zaten, konu o. sen onu bıraksan o seni bırakmıyo pis şey. 3 kere bırakmayı denedim, her seferinde "du kaavenin yanına", "ama şimdi sinir yaptım", "aaa valla bu kadar güzel yemek üstüne" gibisinden çeşitli bahaneyle geri geldi hayatıma.
enişteniz için azaltabildim şimdilik, kısmetse yeğeniniz için bırakıcam.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...