Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 http://www.cnnturk.com/HaberDetay/bilim_teknoloji/157/bilim/474/6nci_uzay_turisti_yola_cikti/496426/0 Emektar Richard Garriott'umuz uzay turisti olmuş vay asssını ya. şimdi ben nasıl UO oynayayımki adam uzaya gitmiş ben ortaçağda kılıç kalkan çarpıştırayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 lort blackthorn u aramaya gitti oraya en son robot olmustu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 http://forum.paticik.com/list.php?49 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 adam bizim paralarla çıktı gitti biz despisede hala pusu atalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Apache said: http://forum.paticik.com/list.php?49 anlamadım buraya mı açmalıydım yani başlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Llama said: adam bizim paralarla çıktı gitti biz despisede hala pusu atalım :D yoo ben gayet ıllegal yollardan tenım edılmıs cdler ıle ıllegal serverlarda oynadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 hiç olmamış, yakışmamış lord britishe. ona verdiği parayla kale falan yapsaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 uonun altindan ne tabula rasalar akti, adam uzay cagina gecti siz hala lortum diye dolasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Adamı fantastik çağlar kesmedi demek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Ardeth said: hiç olmamış, yakışmamış lord britishe. ona verdiği parayla kale falan yapsaymış şimdi uyduruyor olmayayım ama o adamın kalesi var diye biliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 kalesi var zaten discovery ye malzeme oldu icinde gizli gecitler tuzaklar zindan filan yaptirmis richard garriot manyak zaten seneler once gidip 300,000$ bastirip ruslardan ayin ustunde birakilmis bir uzay aracini satin almisti, zaten herifin babasi astronot bide son oyunu tabula rasa yi tanitmak icin basbas bagiriyordu kac haftadir uluslararasi uzay istasyonuna giderken yaninda HDD goturucekmis bu HDD de oyuncularin sitede dunya yokolursa ayagina uzaya birakicaklari mesajlar var, gittigi tarihdeki oyun serverlarindaki butun karakterleri yedekliyip kopyasinida koyucakmis son olarak kampanya suresi boyunca oyuna yeni katilanlar arasinda yapilan cekiliste secilen kisinin DNA sini da koyucakmis bu harddiske tirlatti iyice tabula rasaya uymak icin lort degil general british artik bide manyak herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 ama order kolyesi duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 manyakmış vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 anaa herif kale yaptırmış tamam o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Abi birşey diyecem,bu adam tüm parayı UO'dan mı kazandı ? Yani sanmıyorum,harca harca bitmez bu kadar para ki adam harcıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 uodan once ultima serisi var, sonra zaten NCsoft amerika bayiisi kurdu orda bi ton oyun var falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 pardon bu arada UO dedimde sonradan aklıma denk etti diğer oyunlar :) Editlemeye gelmiştim ama yetişmişsiniz. Bunun dışında bildiğim Lineage'ler ve Tabula Rasa var.Birde sanırım City of Heroes'larda çalışmıştı. Yani bilemiyorum sorumu tekrarlıyorum.Bu kadar oyunla ve işle işte kale almalar,aşırı lüks yaşamı,uzaya çıkmalar vs. Multimilyoner yani adam,ve parayı Ultima serisi ile kırdıysa valla helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 uo kendi basına yetio ztn. gelmis gecmis en iyi mmorpg olarak 11. yılını kutluyor ve benzer bi rakibi bile yok ben olsam lord british in yerinde tabula rasa gibi garabet bi oyunu piyasaya surmezdim onun yerine tekrardan uo takımıyla devam etme dusuncesınde olurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 valla orası öyle,hala oynuyorum ben UO'yu,geçen gün yine başladım :) Fakat abi,bu para da çok ya,adam nasıl kazanmışsa cidden harca harca bitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 ultimalarla kirdi parayi velet velet takilirken bilgisayarciya gidip kod kasiyormus kiytiriktan bir oyun yapiyor bilgisayarcinin hosuna gidiyor gel satalim bunu diyor gidiyor abisi ile evlerinin bahcesindeki agac evde origin i kurup kes yapistir modunda mukavvadan oyun kutusu hazirliyor sonra ultima 1 ultima 2 ultima 3 derken yuru ya kulum herif goturdu paralari UO dan cok ocne yaptirmisti o kaleyi filan ultima underworld serisi (ki ilk adam gibi 3D first person oyun budur, wolfenstein cok daha sonra cikmasina ragmen grafik olarak yanina yaklasamiyordu underworld un ki elder scrolls direk ultima underworld den esinlenildi agir bicimde, oyun hem rpg olamasindan hemde agir sistem gereksinimlerinden satmadi ama oyun motorundan cok iyi kazandi origin), wing commander serisi ve system shock dan vurdu paralari origin in olayi inovasyondu zaten, yaptiklari cogu oyun kirilma noktasi oldu oyunculuk tarihinde sasicak bisey yok yani sid meir, john carmack ve richard garriot a oyunculugun peygamberleri diyor gavurlar shigeru miyamoto amcam ise tanrisi direk >_< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 helali hoş olsun, uzaya çıkmak ne ki zaten ucuz işler onlar heh umarım patlamayacak bir oyunla dönüş yapabilir ileride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 uzaydan donsun once bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 bakalım kendi kişisel uzay mekiğini nezaman edinecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Viktor said: manyak herif lorduma saygisizlik yapma yersin kafana solucanli kalkani =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 said: multimilyoner bilgisayar işadamı Garriott ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar