Llama Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 içmeden işimek var en kötüsüde odur ben yaşarım hep 2 yudum alırım biradan başlar ondan sonra çiş gelmeleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 in b4 prostat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 İşemeyi psikolojik nedenlere bağlayan arkadaşı çok içten tebrik ettim. Bira çişi gariptir, içersin içersin gelmez, sonra "az çişim geldi ben bir etin suyunı sıkıp geleyim" dersin, ondan sonra dur durak bilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 bendede öyle ya bi 50de iki kere tuvalete gidioyrm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 bira icmeyin dicem ama ucuz da meret.. absolut rasperri akar pascal sızar.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 ben de cok iserim. ama cakir keyfken pisuvara isemek gibisi yok. farkli bir duygu, cok zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Black-ice said: şimdi bira içince işenir. bu herkeste böyledir. ama benimki biraz abartı boyutlara ulaştı 2 senedir. mesela oturduk arkadaşla geçen: 1 yetmişlik içtim üstüne de 1 tane votka. çok oturmadık 1-2 saat falan ve tam 7 kere tuvalete gittim. ve bu hep böyle. mesela bi 50lik efes içiyorum minimum 3kere işiyorum ki 4. gelio sonra genelde. 2. ve sonrasını siz düşünün. hiç normal değil yahu bu. neden oluyor bu neden?!! sarhoş olmayasın sakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Ferrero said: ama cakir keyfken pisuvara isemek gibisi yok. farkli bir duygu, cok zevkli. evet abi. böyle ohş adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 ozellikle ilk geldiginde tutarsaniz tutabildiginiz kadar sonraki turların arası baya bi acılır. ama hemen işerseniz sık sık işemek zorunda kalırsınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 evet, bi yerden sonra alışıyorsun zaten. 3 4 biraya kadar durabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 bira icince ben de cok isiyorum, surekli geldikce geliyor, bazen suyu cikiyor, bazen o kadar fazla gelmiyor, ama minimum bira basina bir kere tuvalete giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Zegna said: ozellikle ilk geldiginde tutarsaniz tutabildiginiz kadar sonraki turların arası baya bi acılır. ama hemen işerseniz sık sık işemek zorunda kalırsınız :) tecrube konusuyo xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fellantis Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 vücut atıyor öyle genelde daha rahatlıyosun alkolun etkisini açıyor :D sarhos olmak amacıyla içiyosan ayrı tabii:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar