Thaumiel Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 En alt; Haruhi Suzumiya (The Melancholy of Haruhi Suzumiya) Haruhi Suzumiyayı Rie seslendirmiyor. Zaten hepsi Taiga. Sadece saç modelleri değiştirilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Sonunda bitti OLEEY... /sigh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Aslında en sona Alphonse Elric'i koymak daha bir epik olurdu bence. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Yok haruhi nin alakası yok işte dediğim gibi sırf trollük olsun diye onu koymuşlar. Bir de son kelime açıkta kalıyor yoksa Base resim taiga, üstüne sırf renk ve saç değiştirerek karakterlerin nasıl c/p olduklarını göstermek için yapmışlar. Cuk da oturmuş hani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 of bu nedir ya bagimlilik yapti high school serileri. her seyi bir kenara birakip japonya'ya donup orta okul - lise okumak lazim. daha fazla ornek istiyorum high school, comedy, drama. onerileri bekliyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 school rumble, the melancholy of haruhi suzumiya falan geldi aklıma =) gerçi pek drama degil ama school sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 school rumble'i izledim haruhi'ye bakim bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Lovely Complex izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 onu da izledim hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 clannad 2. sezonu izle diyecem ama 1. sezona dayanmak zorundasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Yakın zamandan hmm Hatsukoi Limited var şu anda yayında. Guilty pleasure direk True Tears vardı geçen sezonlardan KimiKiss var fena değil ef iki dizisi var dehşettir liseden üniye kaydırırsan Nodame ve Honey and Clover var baya güzel. Yeter şimdilik olmadı Lopeth in eski tavsiye isteklerine bak orda baya isim yazmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 hmm sagol Kaede listeme ekledim. Zaten Nodame ve Honey&Clover'i indiriyordum. "Kareshi Kanojo no Jijou"'u izledin mi daha once ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 İzledim. İlk yarısı çok güzeldir ama ikinci yarı çok patlak. İzle ilk 13 bölümü falan her bölüm recap başlayınca mangasına geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Yarısına kadar izlemiştim, arada bir türlü kaynamıştı. Bugün bitirme fırsatım oldu. İlk yarısı çok güzel, ikinci yarı iyi işte. Ending de fena değil ama istediğim 'couple'lar olmadı :( . Neyse güzel animeydi. Herkese öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muhtesemmatrix Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 2. yarı bence vasatt sonuda kötüydü kısaca zaman öldürmek vasat seri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 [TF & AMT] Toradora! - 01 [1280x720][9E778E88] [TF & AMT] Toradora! - 02 [1280x720][44399A8B] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 oturdum can sıkıntısından baştan sona izledim. iyi başladı. ne bileyim ortalarda falan coştu derken o kadar boktan bitti ki 1 günümü niye buna verdim diye düşündüm öyle. izlemeyin yada 17 18e kadar izleyin bırakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 of taygay worst lead ever'da kapışır, gerge ile sağolsun 16 bölüm bir oturuşta izledik. :p school rumble eğilimleri var ama komedisi çok daha zayıf, romantikliği daha forced dorama. 16'dan sonra daha kötüleşiyor diyorsanız izlemeyeyim zaten serideki tek tuttuğum char da gitti bu bölümde heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 #16 çok iyiydi ama ya. Malum sahneyi hala arada açar izlerim. BEST ANIME FIGHT SCENE EVER! http://www.youtube.com/watch?v=du5wRPeQlnU Evet 16 dan sonra bayağı düşüşe geçiyor ama bitirmeyip animeyi havada bırakacak kadar da kötü değil. Ama sonunu ben de pek sevmemiştim nefret ettim hatta >:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 o kadar boka sarmıştı ki olabilecek en iyi şekilde bitti.. who ever lose, we win aklınızda bir alternatif varsa "ben olsam böyle bitirirdim" dien çıksın spoilera alıp yazın bakalım o kadar boka sardı ki bir yerde "evden kaçalım lan" olayı bile döndü ya ahahah yani daha nasıl adam edilirdi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 boyle komikli sakali baska seriler onerin bakim bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 nichijou Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2013 YIlbasi hediyesi: http://fuwanovel.org/novels/toradora-portable Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Cok iyiymis VN. Oynayin. PPSSPP ile oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar