Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Daoc mu Lineage mi?


DadashNik0F

Öne çıkan mesajlar

Açıkcası DAOCu çok uzun süre oynayıp DAOCtan sıkılmış olan insanlar bir değişiklik hevesiyle oynuyolar Lineaageyi ama objektif bir yaklaşımla baktığında bence Linege DAOCun yanında sıfır. Sadece görüntüleri çok iyi onun dışında her şeyi iğrenç.
Bu kadar mmorpg varken hiç birini incelemeden kendi kafalarına göre yapılmış bir mmorpg den başka bir şey değil Lineage.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi bide olay ne bilio musun oyunda 2 tane felaket sacmalik war.
1)abi lvl1 ile 19 arasinda dmg farki yok olay sadece eqipment a bakiyor.e buda dupe exploitcirin zamaninda kontrolu ele gecirdigini gosteriyor.
2)1 ile baglantili olarak her sey adena ya bagli....dolayisiyla ebay cilar oyunun icine bir sure sora edebilr...ikinizde lvl30 sunuz diyelim adamda milyonluk equipment war sende 500k lik eq war aranizdaki fark ucurum...daoc vs hic bir oyunda para bu kadar onemli deildi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

benimde Lineage'in düzeltilmesi gerken yönlerinden en büyüğü pvp'yi düzeltmeleri crim birine saldırınca bende crim oluyorum pk ya dalsam ben gene crim oluyorum böyle saçma sapan yönleri var.Birde Oynana bilirliği bence güzel değil tabi bunu değiştirmeleri imkansız artık bende zaten EQ2 gelene kadar takılıcam[signature][hline]X Çok Düşünmeniz lazım anlamını çöze bilmek için
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Okadar oynadığınız DAoC unda beta zamanları oldu. 3 yıl oldu oyun çıkalı hala karakterinize nerf gelir o olur bu olur. 2 yıl oynadım, daoc a harcadığım zamana acıyorum.

Bundan 1.5 yıl oncesine kadar daocta level almanın zorluğunu yaşayan bilir. ordada devamlı pve yapmak zorundaydınız yapmadan emaine falan gitmenizin bi alemi yoktu. Burda enazindan kendi level ına uygun yerlerde pvp oluyor. TOA kadar yapmacık bi expension daha olamaz zaten.

Lineage den ne bekliyosunuz onuda anlamadım zaten. lvl 10 ken gidip kalemi almak istiyosunuz nedir. Giran şehrine bir gidin sonra tekrar düşünün.

Bi oyundan neler bekliyosunuz hala anlamadım.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b]

[b]Umrae[b]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

benim soylediklerimle seninkilerin alakasi yok...daoc ta lvl almak zordu ewt ama grupla flm cok rahat aliodun..bu oyunda kac kisi grup ytapio bi solesene weya grubun mantigi ne?ben diyorumki oyun adena ya ock bagli yani oyun ekonomisi sirf paraya bagli olmamali sen gidiosun saatlerce farm yapiosun sora oluosun hoop dusuruosun o kastigin itemi ne dusunurdun?
sen ebay para wermiosun da adamin parasi war ebaycilar dan alio lvl20ken full d grade itemla dolasio sen surunurken yaninda
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hiçbir oyundan ilk 6 ayında birşey beklememek lazım ondan sonra düzene giriyorlar bazılarının girmesi 1 seneyi bile alıyor[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum"

bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Daoc'u ayrıntı bakımından ççok beğendim ama şunuda unutmamak lazımki ben oyunu oynarken yorulmak istemiyorum arkadaş. SWG canıma ot tıkadı zaten. Yok quality, yok nerde hangi maden, yok hangi bileşenlerle yapılıomuş vs vs.. Lineage daoc'a göre çok daha rahat bir oyun. İsteseler lineage'e de bi sürü detay koyarlardı ama yaklaşımları farklı.[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aslında amaç powergamerları yavaşlatıp casualları gücendirmemek birkaç ay böyle gider releaseden itibaren birkaç ay lvl farkının açılmaması için böyle devam ederler sonra xp soo olmasa bile grup için garanti artar[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum"

bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bloodscalp, 25 Nisan 2004 17:28 tarihinde demiş ki:
l2 de de millet belli seviyeye ulasmadan pvp yapmiyor ayrica..sen kimi gorudun lvl10 da pvp yapan...


Sana öyle geliyor...

Ne bu hışım güzelim yalancısın der gibi atlamışsın üzerime? Kendim yaşadımda söylüyorum dötümüzden uydurmuyoruz burda, halada yaşıyorum. 2 yıl daoc oynadım ben o mu daha iyi bumu daha iyi bana gore ayırd edemiycekmiyim? Daocta 2 yıl once lvl 40 tan sonra exp almaya çalışmışlıgın varmı? Daoc ilk çıktıgında glowie mi vardı? Daocta lvl 40 tan once pvp mi vardı? Kim nerde görmüş pvp yi diyosun sen görmemişsen o senin şanssızlığın ben hergün spot için grupça combat a giriyorum.

Önyargısız okuyan adam burda daoc unda bu hale gelene dek nelerden geçtiğini anlatmaya çalıştığımı anlar. İtem düşerse ne düşünürmüşüm... benimde düştü item ım paşa paşa sesimi çıkarmadım gittim yenisini aldım, bilmeden okuyan oyunda dakika başı zıbarıyosun zannedicek 2 haftadır oynuyorum nerdeyse 9 10 defa ölmüşümdür en fazla sadece 2 item ım düştü şimdiye kadar, ilkinde grup olduğum kişiler sakladılar resleyip geri verdiler item ı. Düşürme şansını araştırsın millet ben 0.7% diye biliyiorum beyazken. Senin item düşürme şansında pvp yi körükleyen bir durum ayrıca. Daocta adam öldürünce realm point alıyosun, lineage de item düşürmiycek olsan adam öldürmenin ne amacı kalıyor geriye? Ilerde para olayına bi denge getirmiyceklerinden çok emin konuşuyorsunuz.

Solo gidersin 3 5 mob avlar sonra 5 dakika oturursun grupla avlanırken 7% grup bonusun var + hiç denedinmi bilmyorum 15 20 golem i stack yapıp öldürmeyi bi mage le. Daoctada lvl 40 a kadar ödlürdüğün mob lardan çıkan 30 40 silver la yaşıyorsun Necro çıkana kadar 2 3 platini bi arada görenin yüzü gülüyordu.
Bunları hatırlıyormusn?

DAoC la karşılaştırıyosunuz burda, 3 yıllık oyun milyon tane patch bi okadar expension. Ilk çıktıgında çekilmiş screen shot lara bakın karakter modelleri dahi farklı. Ne grup exp bonus var ne frontier exp bonus ne baska bisey bunlar daha yeni eklendi. Sizin moralinizi bozan item ınızı düşürmeniz para farm etmeniz. Onuda yiyen oynar yemeyen almaz oyunu. Bunca yıl uo oynadınız ölünce ne var ne yok lootlandı üstünüzden şimdimi batmaya başladı. DAoC gibi müddeti geçmiş oyuna vericeksenizde sizin biliceiniz iş ben account umu cuma günü kapattım. Yarın aç WoW çıkınca gündüzleri 20 kişiyle oynamak istemiyosan 3 4 ay sonra kapat. Sizin bişeceğiniz iş.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b]

[b]Umrae[b]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hışım flm yok arkadaşım...sen şu anda lvl10 da pvp yapan goruosan adam buyuk ihtimalle betayi birakacagi icin yapiodur...yani lvl10 ile 50 deki pvp farkli olur onu kastettim istersen git lvl1 de de yap...ben daoc suferdir l2 almayin demedim 2 si karsilastirildiginda daoc un daha iyi bir oyun oldugunu soyledim arkadas sormus daoc mu l2 mi diye daoc un eski versiyonu mu l2 mi dememis ben su ana gore cevap werdim.ilerde l2 nin neler getirecegini bilemeyiz ama su anda botlar/dupelar/exploitler/scamler dolu bir oyun l2.bunu sadece ben soylemiyorum her ne kadar ban lasalar da goturen goturdu parayi.oyun cikinca su ankinden farkli olmicak onu soyliyim chron1 e kadar
su anda dusurdugun item sana zarar wermiyo olabilir ama saatlerce farmladiktan sora dusurdugun item seni uzer.He ayrica ben su an archer class oynuorum yani ne demek en hizli xp alan demek su an senin grubundan 10 kat daha hizli xp alirim solo ile...bu senin hosuna gidermi class lar arasi dengesizlik uber tamam bu daoc ta ta wardi ama necrolar gelene kadar kimse solo ile gruptan fazla xp alamiodu..e peki noluo oyunda herkes solo kasinca bu sefer single dan farki kalmiyo oyunun.bi bak istersen niye korede lvl75,bartz da lvl57 charlar archer classlar..cunku neden bu oyunda solo daha hizli xp alinio da ondan.
sunu da ekliyim l2 cok ock iyi bir oyun son kez solyorum ama su an daoc tan iyi değil orasi kesin...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...