sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Bu konuda tartışacak bişey kalmadı benim için. Sorumun cevabını aldım. Ha nefr'in ekleyecek birşeyi varsa bilmem tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Bence bu insiyatif konusu artık kapansın yoksa nefr gelip topic i kitlicek olan fedaykinin topicine olucak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Söz konusu banlanma sebebi topicte yazanlara katılmama rağmen küfürü asla onaylamadım. Her başlığa piç vs. yazılmaya başlanan bir patide istemiyorum doğrusu. Giden kişi içinde üzüldüm, yaptırım yüzünden gitmesini istemezdim. Yaptırım yüzünden sitenin bırakılması amaçlanmıyor ki, yaptırım olsun bir daha aynı hareketler tekrar edilmesin diye düşünülüyor olması lazım. Konu uzamış arada. Aralarıda okudum ama çok fazla yorum yapmak istemiyorum. Uzatmak yada tartışma başlatmak niyetinde de değilim. O kadar sayfayı okuduktan sonra iki satır yazmak istedim sadece. Başka mesajları bilemem ama söz konusu olan hakaretli başlıkla aynı kalibredeki bütün mesajlara yaptırım uygulanmasını sitenin selameti için doğru buluyorum şahsen. Önce kızgınlıkla açmak doğal gelmeye başlar sonrada tümden doğal karşılanır. Şahsen istemediğim birşey bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Redeagle said: Söz konusu banlanma sebebi topicte yazanlara katılmama rağmen küfürü asla onaylamadım. Her başlığa piç vs. yazılmaya başlanan bir patide istemiyorum doğrusu. Giden kişi içinde üzüldüm, yaptırım yüzünden gitmesini istemezdim. Yaptırım yüzünden sitenin bırakılması amaçlanmıyor ki, yaptırım olsun bir daha aynı hareketler tekrar edilmesin diye düşünülüyor olması lazım. Konu uzamış arada. Aralarıda okudum ama çok fazla yorum yapmak istemiyorum. Uzatmak yada tartışma başlatmak niyetinde de değilim. O kadar sayfayı okuduktan sonra iki satır yazmak istedim sadece. Başka mesajları bilemem ama söz konusu olan hakaretli başlıkla aynı kalibredeki bütün mesajlara yaptırım uygulanmasını sitenin selameti için doğru buluyorum şahsen. Önce kızgınlıkla açmak doğal gelmeye başlar sonrada tümden doğal karşılanır. Şahsen istemediğim birşey bu. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Sir ya snein bu hukumet yanciliginin forumda da surmesi entresan lan. Surekli yoneten kismin dostusun destekcisisin. Bende aasini satiyim esim dostum yonetime geliyor durmadan muhalefet bi sakatlik war bu iste. Ulan aceba lisede gitar mitar hane anamadim ki sakin serap gitar caliyodu sir ondan mi verdi kendini diyorum arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 ehah yanlış anlamışım sori. argoyla küfürün farkını da anlatıcam ben sana bi ara merak etme aheha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 resmen klavyenin başına geçip de konuşuyor olduğu kişilerin gözlerinin içine bakmak zorunda olmadığını farkederek gönül rahatlığıyla dilinin ve elinin ayarını salıverenler şımarmasın diye kurban gitmiş fedaykin. üzücü, çok üzücü... neredeyse hiçbir konuda fikir beraberliğimiz yok gibi görünür kendisiyle çünkü hep ayrı saflarda durmuşuzdur tartışırken. çok uç fikirleri vardır benim düşünceme göre, hatta bazılarının söze dökülmemesi bile gerekir... ancak fedaykin'in yokluğu bir kayıptır. ne şekilde olursa olsun 1 kerelik ceza almam durumunda forumu kesinlikle terkedecek bir üye olduğumdan üzülmeme rağmen fedaykin'in kararını saygıyla karşılıyorum. olayı fırsat bilip saçmalamanın tavanına vuran arkadaşlar da biraz soluklansınlar. bu ne performans yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 keyifliyken kullandigin argo, gercekten sinirliyken kullandigin kufur. benim icin boyle yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 sir said: insiyatif, tanımı gereği önceden bilinmeyen bir koşulda, yetkili kişinin (ona verilen yetkiler dahilinde) bir yaptırımı uygulaması veya uygulamamasıdır. koşullar önceden belirlenirse insiyatif olmaz, kural olur zaten. insiyatifinde uygulanacağı sınırlar olur .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 rahatsiz said: keyifliyken kullandigin argo, gercekten sinirliyken kullandigin kufur. benim icin boyle yani. hah budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 bu değildir, yoksa pkk ya edilen küfür de ban sebebi olur 90 da lahm ın attığı golden sora edilen küfürde... ( pkk ya küfretmeyin demiyorum yanlış anlamayın.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 onlar ; küfürün daha ileri biçimlemeleri , kelimelerin daha bi kifayetsiz kaldığı versiyonları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar