sardius Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 evet bu saydıkların her classa geldi shieldlar özellikle bütün classlarda bufflanıyo. ancak bufflar nerflerin yanında bir hiç kalıyor bence:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 zaten oynayanı yok, ankette tek oyu sen verdin herhalde heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 ilk goz agrimizdi da war priest ve white lion daha baskin cikti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Dürüst olmak gerekirse Wild Healing'in indirect healingden proclaması bana da saçma geliyordu çünkü 100% uptime mümkün oluyor. Ancak şimdi sadece 2 büyüden proclayacak ve bunlardan biri bu patchle manasız hale geldi (single target heal). Yani sadece tek büyüye kaldık. Eh Mythic, vur dedik öldürdün. Bari Funnel Essence ile Healing Energy proclatsın. Channelı direct saymıyorsun, directi direct saymıyorsun. Patch bu haliyle çıkarsa ortada pek AM gömeyeceğimiz garantili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 arcane said: Patch bu haliyle çıkarsa ortada pek AM gömeyeceğimiz garantili. Oyunun şu andaki haliyle görüyo musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 arcane said: Patch bu haliyle çıkarsa ortada pek AM gömeyeceğimiz garantili. Normalde görebileceksin sanki xDxDxD @asterot: zuaaa kalp kalbe karşıymış xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Göremiyoruz, baştan beri genel olarak zayıf bir kariyer. Yukarıda "Göremeyeceğimiz" yerine "gömeyeceğimiz" yazmış olmam ayrı bir hava katmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 abi auh uashd;asfsd. f Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 funnel essence proclatmıyor mu? saçmaymış zira sorc'un channeling olayları hayvani infernal gift'i proclatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 bu devirde AM olmak zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Ne Funnel ne de direct heal+hot hiçbiri proclatmıyor. Ayrıca Funnel Essence'da nerflenmiş diye okudum umarım doğru değildir. Evrensel bir mekanik mantığı malesef söz konusu değil. Mesela Restorative Burst Shaman'ın hotlarından da procluyor ki kendilerinin 2 tane insta hotu var ama bizimki proclamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Çok tatlı ya bu AM lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 nasıl durumlar şu anda archmage için. hala dediğiniz kadar kötüyse yol yakınken bırakayım. valla başlangıç senaryolarında baya bir güzel healliyorum hatta bi savaşta ben bizim tarafın tek healerı 33k kadar heal atmıştım karşı tarafta 3 healerın toplamı bana yetişemiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 yok mu hiç archmage oynayan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 eauh o derece kötüymüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 tüm healerların heal yetenekleri neredeyse aynı. Heal yeteneklerini karşılaştırmak yerine diğer skilleri karşılaştır. 3 kişinin toplamından fazla heal ediyorsan. Bu arch mage in iyi olduğu değil. karşılaştırma yaptığın 3 kişinin oyunu beceremediğini gösterir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FatihTheOasis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Buyse said: nasıl durumlar şu anda archmage için. hala dediğiniz kadar kötüyse yol yakınken bırakayım. valla başlangıç senaryolarında baya bir güzel healliyorum hatta bi savaşta ben bizim tarafın tek healerı 33k kadar heal atmıştım karşı tarafta 3 healerın toplamı bana yetişemiyordu. Dps giden bi AM nin baya bi damage yaptığını okudum,heal olayına gelince çok fazla bişey diyemiycem ama çok sıkılırsan DPS de görebileceğin bi char genede sen bilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 hay arkadaş latency cok feci spike girip duruyor. neyse oynayalım bakalım şunu illa ki iyi tarafları vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 heal olarak wp > am > rp şu anda am'nin taktikleri çok daha iyi rp'ye göre, rp savaş içinde daha çok ayakta kalmaya yönelik. AM daha kolay ölüyo ama öle kağıt gibi de sanma, o kadar da diil. am'nin bütün heal'ları tek tree'de ayrıca öle de büyük bir avantajı var rp'ye karşı. wp zaten one button spam başka bişey diil, saniyede 1 grup heal atıyo devamlı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 RP'nin eli boş değil. Sırf healing olarak ele aldığımızda bile AM'de olmayan 3 heal spelli ve willpower buffı var. WP ne kadar tek büyü spam yapıyorsa öbür healerlar da o kadar spamle meşgül. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 trial'ı var mı WAR'ın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 arcane said: RP'nin eli boş değil. Sırf healing olarak ele aldığımızda bile AM'de olmayan 3 heal spelli ve willpower buffı var. WP ne kadar tek büyü spam yapıyorsa öbür healerlar da o kadar spamle meşgül. yahu %10 crit ve %40 başkalarına extra heal gibi muhteşem 2 tane taktik var AM'de. Channeling heal'ı da muhteşem ayrıca. instant 500 heal'layan spell'i yok diye AM'nin pek birşey kaybetmiyo merak etme :) RP'de instant heal'ın olmasının sebebi, RP'nin mobility'si ve utility'si yüksek, fazla uçan kaçan bir healer olması. bu arada gruptakiler arası zıplayan heal çok dandik söliim, pek birşey kaybetmiyor AM, o yok diye. Bir de üstte belirttiğim gibi AM 15 puanı heal'a verdi mi zaten olay bitiyor. RP'de öle bi şans yok, ya single target'a ya grup heal'a vermek zorunda puanlarını, birinden biri zayıf kalıyor. bu arada arkadaşım AM ben RP oynuyoruz, emin ol ikimiz de one button spam yapmıyoruz. WP'nin olayı o ama. Tabi adamlar için win button'u, o yüzden yadırgamamak lazım. Sorun mythic'ten kaynaklı. 1sn cast ile adamlar bütün grubu ayakta tutuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Masquerade said: trial'ı var mı WAR'ın? var ben öyle oynadım ilk. hem daha az patch indiriosun trialle. normal hesaba geçince 3 gb patch yüklüosun. rank 12 olduk guildimiz yok. sam kulakların çınlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 40% bonus sadece hedef 25%'den aşağıdaysa geliyor yani çoğu zaman o bonusu almıyorsun. AM'de 10% crit varsa RP'de critleyince 25% healing bonus var. Insta heala 15% crit var. Funnel Essence (channel) muhtemelen oyundaki en kötü heal/AP oranına sahip spell. Üzerine bir de cooldowna sahip. AM'in instant healı olmadığından mecburen kullandığı bir büyü. Cooldownsız, koşarken atabileceğin bir büyü ile bir başka büyüyü kıyaslamak bile manasızken olmamasının healing done veya survival üzerindeki etkisine hiç girmeyelim. Ayrıca 500 de halt etmiş o crit bonuslarla. Rune of Serenity ve Master Rune'un muadili bile yok. Dandik dediğin büyü 6 targetlı hot. Rica ediyorum bana pvp oyununda hot'un anlam ve önemini açıklatmayın. Şimdi kullanışsız ama etkili olan Magical Infusion yakın tarihte healing bonus yerine 1 min cd'lı situational heal'a dönecek. Sanki yandan DPS yapılabilinecek, başka bir görev görülebilecek de heal büyülerinin tek yerde olmasının getirdiği bir avantaj var. Bu şu an bile heal debuff dışında hiçbir işe yaramazken 1.3.1'de yeni Tranq/Force sistemiyle hybrid tamamen ölecek. Sadece healing olarak değindim. Survivaldı, supporttu, dpsdi, racialdı onlar ayrı birer hikaye. RP daha Blessing of Isha inmeden runelar ve gift ile grubu fullediğinde Archmage yerinde sayıyor olur. Öte yandan dayağın kralını yerken, HPler dipteyse (ki bu premade'de pek olmaz) Archmage coşar ve bu o kadar övgünün arasında ilginç bir şekilde lafı bile geçmeyen Wild Healing sayesinde olur. Combat ortamına göre rahatlıkla değişen bir denge varken AM ve RP arasında kesin bir yargı yanlış. WP dahil bütün healerların oynanışı aynı. Grup healı daha sık atıyor olmaları WPleri spammer AMleri gosu yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legadema Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Balance Essence: Increased this ability’s damage. Cleansing Flare: Increased this ability’s damage. Drain Magic: Increased this ability’s damage. Fury of Asuryan: Increased this ability’s damage, greatly reduced the cooldown time, and added a brief buildup time. Law of Conductivity: Increased this ability’s damage. Law of Gold: Increased this ability’s damage. Magical Infusion: This ability has been redesigned, and how has an entirely new effect. It will now place a buff on the target that will restore their health if they fall below 15% Hit Points. Radiant Lance: Increased this ability’s damage. Scatter the Winds: Increased this ability’s damage. Searing Touch: Increased this ability’s damage. Storm of Cronos: Increased this ability’s damage. Transfer Force: Increased this ability’s damage. bence archmage açıcaksan tam zamanı ben bi classın böle bufflandığını görmedim. Level kasmasıda kolay 2 dot 1 channeling le iş bitiriyorsun ama ileriyi düşüyorsan bence araştırmaya devam et, amacın eger hop bi ordayım bi burda heal attım sonra kestim sıradaki nerde ? fln gibi bişeyse hiç kalkışma derim t4 de pug grupla ile bir archmage'in sc ye girmesi tamamen intahar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar