Tyrion Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 /agreed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 dede falan ama bomba adam ya. bodur bi de. ama badassness 10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 dede mi? duşsuz ortamda ruhuyla dedeler seni, beni, hepimizi trejo reyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Ardeth said: başlığın türkçe çevrisi "ergenlikten hiç çıkamayanlar" bu ne la burda hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 DarKRideR said: dede mi? duşsuz ortamda ruhuyla dedeler seni, beni, hepimizi trejo reyiz e 67 yaşında adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 abiii sezon sonu çok sağlamdı ya yeni bitirdim 10 dakika önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 yeni preview, spo var http://www.facebook.com/video/video.php?v=2330267104934 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 spodaki jax değil demi?benzemetim kimseye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 jax abi işte. Jax in prison. Day 26. Russian revenge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Çok ağır bi spo. değil, keza; Spo 2-3 ay önce yönetmenle söyleşi yapılmıştı, Jimmy O kazığından sonra ruslarla papaz oldukları için gelecek sezon SOA vs. Vory V Zakone olarak ilerliyecek diye, 6 yada 7 bölüm hapishanede geçecek sorası dışarda muhtemelen demişti, hatta Sezon5 büyük olasılıkla çekilecek ve SOA'nın bi rusya ziyareti yapacağınıda söylemişti,Hatta kesin olmamasına rağmen Dany Trejo nun diziye katılabileceğini ve Stephen King'in de sezon içinde bi bölümde tekrar oynayacağını da müjdelemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 yarn başlıyo yeni sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 yarın değil, çarşamba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Aluriel said: offf : ) Hardcore bir sezon bizi bekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 abi kurt sutter (otto) çok iyiydi yine ya. yalnız şunu bilmiyordum ben bugün öğrendim. 2 kere respect said: Sutter is also the creator of Sons of Anarchy on FX and writes, produces, directs and performs for the series, where he plays incarcerated club member "Big Otto" Delaney. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 ABİİİİİ başta otto bi hata yaptı hapsane süresince de kendisini öldürmesini istediler sandım. bi de içerde öldürdüğü adam neciydi? jacks'i bıçaklayan adam falan mı. her yeri yara bere jacksin. ayrıca bir anda rusları temizlemelerini beklemiyodum. o.0 hızlı başladık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 ottonun içeride öldürdüğü adam jacksonı bıçaklayan rus. jimmy'yi öldürüp ruslara kazık atmışlardı ya bunlar, ruslar da karşılık olarak jax'i şişlemişler işte. oraları görmedik tabi daha. webisode falan varsa bilmiyorum ama. spoiler olur kesin diye hiç promo falan da izlememiştim zaten. belki de flashback falan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 ağlamak istiyorum. çocuğuma kavuşmuş gibiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Hangi kanalda, hangi saatte bu? İlk mesajı ve başlığı düzenleyim yeni kurallara göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Airtime: 22:00:00 (US/Eastern) on FX. Status: Returning Series. Country: US. Runtime: 60 min Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Yok arkadaş böyle bir dizi. Süppper süppper süppper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Sons of anarchy pek flashback i seven bir dizi değil,belki jax in bıçaklanmasına özel bişey yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 çok harsh girdiler iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 yok abi sanmıyorum. bence hiç flashback olmayacak. şuana kadar hiç olmadı diye hatırlıyorum ben. işte böle arada bir şekilde kendi aralarında anlatıcaklar. putlowa ve jackin konuşmasında olduğu gibi. it's just business Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar