knox Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 hala yayınlanan diyor,deadwood oz falan hepsi eski dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 yeni sezon atarları baya iddialı olacak gibi; "Irish SOA" Vs. "Russian Vory V Zakone" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 ayol hellboy'um bi denem dizi yapmış hiç söylemiyorsunuz, gidip abuk yerlerden öğreniyorum :/ indiriym mi ben bunu şimdi löppenedek 3 sezon birden? neye benziyo az tüyo verin, iyi bişey söyleyin. dur deyin yapma deyin, yap ulan yap sefan olsun deyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 izlemediğin kabahat. çok iyi dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 ***Spoiler İçerir*** Fena Spo https://www.facebook.com/video/video.php?v=2292285995430 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 son sezonu izlemeyenler açmasın bu facebook linkindeki videoyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 peydahlayıp duruyo adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 geç kalmışım sanırım ama başliyim mi sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 geç kalmak diye birşey yok bu dizi için, izlememek en büyük suç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 geç olsun güç olmasın. 2. sezonu bitirdim geçen gün, gayet şükela. yeni sezona yetişmek için çalışmalarım devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 baslasin da izleyek ya ozlemisiz samcro'yu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 ben 4 bölümden fazla dayanamadım niye öle oldu. pearlman cocugun annesini düdüklüyo bide delikanlılık ölmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 "Çocugun annesi" dediğin adamın karısı oluo, gelip seni mi düdüklesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 cok iyi dizi soa, bu arada devam edecekmi dizi bitirdilermi yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 bu sezon biter gibi geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 En az 1 sezon daha gider derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 hımm olabilir aslında,bu sezon hapishaneden çıkıp toparlanmalarını anlatırlar.Önümüzdeki sezonda Jax'ın kulübü babasının ideallerine ve isteklerine göre şekillendirmesi anlatırlar.NEFİS OLUR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Tyrion said: "Çocugun annesi" dediğin adamın karısı oluo, gelip seni mi düdüklesin? cocugun kardeşisin heralde cok alındın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Öyle birden söyleyince çok ağırıma gitti abi yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 niye bitsin daha devam eder 3-4 sezon. adamlar 7 sezon super the shield cikardi, hele son sezon inanilmaz iyidi. bundan rahat rahat cikar uzun sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 3. sezon finalini dün akşam seyrettim. 3. sezon ortasında samcro'ya beceriksiz motorcular diye title vermiştim , dün akşam hop geri aldım. aferim. olmuş. verinays. 6 eylül'den devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 evet ya az kaldı baya yeni sezona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 başlığın türkçe çevrisi "ergenlikten hiç çıkamayanlar" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 http://galeri.uludagsozluk.com/42/abov-ne-bi%C3%A7im-espri-lan-bu-ka%C3%A7%C4%B1n_47648.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 a man to respect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar