Sam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 NeroWarden said: Auction olayını ne zaman fixleyecekler. Black Orc diye aratınca saçma sapan classların çıkması deli ediyo. Bir türlü stabil çalıştıramadım yada benmi bir hata yapıyorum. black orc filter'ı BO tarafından kullanılabilen bütün eşyaları çıkarır, sadece BO tarafından kullanılabilenleri değil. daha spesifik olarak başka filtrelerle beraber kullanman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Sam oyle degil ya. Mesela Sword-Black Orc diye aratıyorum Chosen baltası felan gösteriyo yada waaghstickleri çıkartıyo. Gayet saçma. Yada Armor-Black Orc diyorum işte bir kaç armor çıkartıyo. Sadece armorda arama yaptığımda any class dediğimde black orcunda kullanabildiği değişik armorları veriyo. Bug var belli. Yada ultra hiper über spesifik bir auctioner ile karşı karşıyayız. Parametreleri belirleyemiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Aman lütfen bu patch daha gelmesin lol, amerikan serverları dağıldı patchden sonra. Senario'a giriyorsunuz çıkamıyorsunuz bir daha ana serverdan kopuyor senario serverları =) Girip çıkıncada bu sefer guildiniz görünmüyor =p demin 30 dakikadan fazla mourkainde kapıştım 250k heal felan ama millet baydı sonra =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 nero anladım dediğini, evet onda bir sorun var sanırım ben de gördüm. düzeltirler yakında herhalde, bayağı hızlı fixliyorlar şu ana dek sorunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Kalabalık sunucuları "klonladık daha ne yapalım" diyip bırakmamaları süper (tu) Siege weaponların en büyük sorunu padlerin kırılması sanırım, umarım bu onu kaldıracakları manasına geliyordur. said: * Fixed an issue which was causing healers to lose targeting on a player who they just resurrected. (tu) Bu nasıl sinir edici birşeydi anlatamam. Bir de Zealot setini fixlerlerse bu mudur budur derim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 özcaine said: asil ben classin ile item uyusmayınca need diyememe olayına tav oldum. kapak olsun loot manyaklarına... yumusakcalar her item'a need need diye dolasiyolar ortalikta. dün t4 sc de lvl 36 mor bi 2h sword düştü. daha önce oldugu icin bu sefer hemen rolemedim bekledim millet napıyor diye görmek icin. baktım baya biri need dedi classlara baktım needleyen bright wizard, iron breaker falan bende bastım neede sinir olup (wp) kazanan bright wizard. halbuki raidde swordmaster var. ayıp yaw bana göre bi parça düşse sanırım kafayı yerdim çakardım ulu orta:) millete tepki olarak needlememe ragmen pişman oldum allahtan ben kazanmadım. bu sistem gelirse gercekten güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 sardius said: özcaine said: asil ben classin ile item uyusmayınca need diyememe olayına tav oldum. kapak olsun loot manyaklarına... yumusakcalar her item'a need need diye dolasiyolar ortalikta. dün t4 sc de lvl 36 mor bi 2h sword düştü. daha önce oldugu icin bu sefer hemen rolemedim bekledim millet napıyor diye görmek icin. baktım baya biri need dedi classlara baktım needleyen bright wizard, iron breaker falan bende bastım neede sinir olup (wp) kazanan bright wizard. halbuki raidde swordmaster var. ayıp yaw bana göre bi parça düşse sanırım kafayı yerdim çakardım ulu orta:) millete tepki olarak needlememe ragmen pişman oldum allahtan ben kazanmadım. bu sistem gelirse gercekten güzel olur. hayır zaten normalde olması gereken birşey. adamlar zamanında bunu yapmadı, şimdi yapıyorlar süper bir yenilikmiş, çözümmüş gibi bekliyoruz. bizde de bir manyaklık var, gözümüz döndü war diyince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 o 'zaten normalde olması lazım' olan şeyi ismilazımdeğil bir oyunda yıllarca bekledik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 farkındamısınız oyun her patch de dahada iyi oluo bi serverlar dosla tadından yenmiycek oyun : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Şöyle de oluyor (şahit oldum), iyi bir loot düşüyor, guild olarak katılanlar şöyle bir bakıyor diğerlerine, eğer gereksizin biri Need derse, bütün guild o iteme Need atıyor, kazanan, sonra asıl ihtiyacı olana veriyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 bende diyorum need bi arkadas varsa ona lazımsa ve alakasız bi class roll attıysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Gangren said: Şöyle de oluyor (şahit oldum), iyi bir loot düşüyor, guild olarak katılanlar şöyle bir bakıyor diğerlerine, eğer gereksizin biri Need derse, bütün guild o iteme Need atıyor, kazanan, sonra asıl ihtiyacı olana veriyor :)çok iyi bir taktikmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 yani aslında item bound olmadıgı için need atılmasıda normal ihtiyacı olan gitsin alsın AH dan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 peç gelmiş bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 patchi indirdi ama serverlar kapalı hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Yeşiller bile 15gden gidiyor bazen. AH'da 10 saniye durmaz iyi bir item. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Patch de iki saniyede indi vay be. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 apotech ve salvageginde az deişiklik var, vendor artık kilit basic itemları satıyo skill kasabilmek icin bazi talismanlar degismis falan, nerflenmis cogu ama hala vendora 1c den satılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 boyle her realme geciste kamera ayarlari ile oynamasak olmuyor mu? bunu kitlemenin bir yolu yok mudur? her oldugumde ya da scenarioyaya girdigimde scrolle oynamak zorunda miyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 ...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Seru said: boyle her realme geciste kamera ayarlari ile oynamasak olmuyor mu? bunu kitlemenin bir yolu yok mudur? her oldugumde ya da scenarioyaya girdigimde scrolle oynamak zorunda miyim ben. bunu bize deil bug reportla onlara sölicen... mesela ben bu gün her zone deiştirdiimde pelerinin üstündeki guild heraldry nin gitmesi olayını söledim onlara... yarım saat sonra cevap geldi... bununla ilgili çok şey duyduk ve şu anda bunun üstünde çaılışoz, teşekkürler dedi... bug reporta inanın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cozy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Patch tenmi bilmiyorum ama acayip bir performans artışı oldu bende..Yabancı forumlarda stuttering dedikleri olay tamamen gitti..Oyuna girmeden önce sadee sound driverları update ettim o kadar ..ya o ya bu ama şu anda çok ii.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Yok genel bir framerate düzelmesi var sanırım, dün biçok kişi aynı şeyi söylüyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 arcane said: Yeşiller bile 15gden gidiyor bazen. AH'da 10 saniye durmaz iyi bir item. valla öle :) pq ları genelde ilk stage lerini solo yapıyorum 1 bazen 2 mavi item düşüyor ah a koyuyorum anında gidiyor. gecen gün lvl 32 bi mobdan mor bi chest armor düştü R31 İB için:) sansa bak wp yim ben ama breaker icin düştü. kaca satsam diye düşünüyorum şimdi hala koymadım ah ya:D sc lerde ki need greed olayı sper oldu yaw artık basamıyor neede kimse heh. bol bol sc yolu gözüktü bana:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 para lazım olmadığı için ya vendorluyorum ya ihtiyac sahiplerine yolluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar