Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1.0.2

Gangren

Öne çıkan mesajlar

NeroWarden said:
Auction olayını ne zaman fixleyecekler. Black Orc diye aratınca saçma sapan classların çıkması deli ediyo. Bir türlü stabil çalıştıramadım yada benmi bir hata yapıyorum.

black orc filter'ı BO tarafından kullanılabilen bütün eşyaları çıkarır, sadece BO tarafından kullanılabilenleri değil. daha spesifik olarak başka filtrelerle beraber kullanman lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam oyle degil ya. Mesela Sword-Black Orc diye aratıyorum Chosen baltası felan gösteriyo yada waaghstickleri çıkartıyo. Gayet saçma. Yada Armor-Black Orc diyorum işte bir kaç armor çıkartıyo. Sadece armorda arama yaptığımda any class dediğimde black orcunda kullanabildiği değişik armorları veriyo.

Bug var belli. Yada ultra hiper über spesifik bir auctioner ile karşı karşıyayız. Parametreleri belirleyemiyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Aman lütfen bu patch daha gelmesin lol, amerikan serverları dağıldı patchden sonra. Senario'a giriyorsunuz çıkamıyorsunuz bir daha ana serverdan kopuyor senario serverları =) Girip çıkıncada bu sefer guildiniz görünmüyor =p demin 30 dakikadan fazla mourkainde kapıştım 250k heal felan ama millet baydı sonra =D
Sosyal ağlarda paylaş

Kalabalık sunucuları "klonladık daha ne yapalım" diyip bırakmamaları süper (tu)

Siege weaponların en büyük sorunu padlerin kırılması sanırım, umarım bu onu kaldıracakları manasına geliyordur.

said:
* Fixed an issue which was causing healers to lose targeting on a player who they just resurrected.

(tu) Bu nasıl sinir edici birşeydi anlatamam.

Bir de Zealot setini fixlerlerse bu mudur budur derim :)
Sosyal ağlarda paylaş

özcaine said:
asil ben classin ile item uyusmayınca need diyememe olayına tav oldum. kapak olsun loot manyaklarına... yumusakcalar her item'a need need diye dolasiyolar ortalikta.

dün t4 sc de lvl 36 mor bi 2h sword düştü. daha önce oldugu icin bu sefer hemen rolemedim bekledim millet napıyor diye görmek icin. baktım baya biri need dedi classlara baktım needleyen bright wizard, iron breaker falan bende bastım neede sinir olup (wp) kazanan bright wizard. halbuki raidde swordmaster var. ayıp yaw bana göre bi parça düşse sanırım kafayı yerdim çakardım ulu orta:) millete tepki olarak needlememe ragmen pişman oldum allahtan ben kazanmadım.

bu sistem gelirse gercekten güzel olur.
Sosyal ağlarda paylaş

sardius said:
özcaine said:
asil ben classin ile item uyusmayınca need diyememe olayına tav oldum. kapak olsun loot manyaklarına... yumusakcalar her item'a need need diye dolasiyolar ortalikta.

dün t4 sc de lvl 36 mor bi 2h sword düştü. daha önce oldugu icin bu sefer hemen rolemedim bekledim millet napıyor diye görmek icin. baktım baya biri need dedi classlara baktım needleyen bright wizard, iron breaker falan bende bastım neede sinir olup (wp) kazanan bright wizard. halbuki raidde swordmaster var. ayıp yaw bana göre bi parça düşse sanırım kafayı yerdim çakardım ulu orta:) millete tepki olarak needlememe ragmen pişman oldum allahtan ben kazanmadım.

bu sistem gelirse gercekten güzel olur.

hayır zaten normalde olması gereken birşey. adamlar zamanında bunu yapmadı, şimdi yapıyorlar süper bir yenilikmiş, çözümmüş gibi bekliyoruz. bizde de bir manyaklık var, gözümüz döndü war diyince.
Sosyal ağlarda paylaş

Seru said:
boyle her realme geciste kamera ayarlari ile oynamasak olmuyor mu? bunu kitlemenin bir yolu yok mudur? her oldugumde ya da scenarioyaya girdigimde scrolle oynamak zorunda miyim ben.

bunu bize deil bug reportla onlara sölicen... mesela ben bu gün her zone deiştirdiimde pelerinin üstündeki guild heraldry nin gitmesi olayını söledim onlara... yarım saat sonra cevap geldi... bununla ilgili çok şey duyduk ve şu anda bunun üstünde çaılışoz, teşekkürler dedi... bug reporta inanın...
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:
Yeşiller bile 15gden gidiyor bazen. AH'da 10 saniye durmaz iyi bir item.

valla öle :) pq ları genelde ilk stage lerini solo yapıyorum 1 bazen 2 mavi item düşüyor ah a koyuyorum anında gidiyor. gecen gün lvl 32 bi mobdan mor bi chest armor düştü R31 İB için:) sansa bak wp yim ben ama breaker icin düştü. kaca satsam diye düşünüyorum şimdi hala koymadım ah ya:D

sc lerde ki need greed olayı sper oldu yaw artık basamıyor neede kimse heh. bol bol sc yolu gözüktü bana:D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...