Suark Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Ya geçen izliodum da izleyemedim bi sonunu çok merak ediorm biri spoil etse ya izleyen bana =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Katil asansör mü herkesi öldürüyor. Hatta bi kör adam var saçını kuaförde yeşile boyuyorlar adamın köpeğinide öldürüyor.Falan filan eğer o filmse hayatımda izlediğim en saçma abindik torrik filmdir. adam bi kabloları takip ediyor bi oda buluyor odada bilgisayar sistemi var zamanında manyağın teki yapmış sonra kendi kendine canlanmış küçük bi odaya giriyorlar odada kalp var kocaman kalbi öldürüyorlar asansörde normale dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 o değildir tahminim. hatta o saçma filmde adam asansörün küçücük aralığından kafasını sokuyodu galiba birini kurtarmak için yada kolunu, asansör bi iniyodu kopuyodu o uzuv falan. acaip uyduruk filmdi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 asansör Türk filmi olan asansör sanırım, izlemedim bilemicem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 mustafa altıoklarında vardı asansör diye bi filmi okan bayülgen asansörde kalıyordu arzu yanardağda önünnden geçip geçip duruyordu o film mi ? sonunda sevişiyorlarmış yanlış hatırlıyormuşum bi sürü film varmış asansör olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 türk filmi olansa sonunda ikisi sevişiyo. okan bayülgen değil başka bi eleman o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 oo iimiş e adam kurtuluo o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar