Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mustafa Denizli Beşiktaş'ta

janis

Öne çıkan mesajlar

BiTcH_oFBaT said:
forgiver said:
sergen mustafa sinan
diskoya bile gidilmez lan bunlarla

gerets-tigana-zico bu bile daha iyiydi

bile?? artık saçmalamanında ötesi bu heralde

gerets tigana ve zico dünya futbolunda isim yapmış insanlar ve bile demek. Allah akıl fikir versin

ateş - barut ve nitrogliserin de dünyada önemli yer edinmiş şeyler ama bir araya gelmeleri her zaman iyi sonuçlanmamıştır

üçünü bir bütün olarak düşün yani
üff 2 dk geyip yapcaktık
Sosyal ağlarda paylaş

PZero said:
ayrıca www.bjk.com beşiktaşın resmi internet sayfasıdır açılmıyorsa açılınca bi zahmet bak ondan sonra gel link ver en sonda saygılarını sun .

PZero said:
araştırmadan bilmeden gelip burda o geliyor bu gidiyor diye ahkam kesenler oluyor .

www.besiktasjk.com olmasın o?
Sosyal ağlarda paylaş

Allah bjk'lıa rkadaşlara sabır versin,bu adam harbiden adamı kanser eder,buyrun burdan yakın.

"Tarih 7 Aralık 2007, yani tam 11 ay önce... Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Lig TV'deki 2'ye 1 programında canlı yayında. Demirören net konuşuyor: "Ben olduğum sürece Mustafa Denizli Beşiktaş Kulübü'nden içeri giremez"

Videosu da ligtv.com.tr'de mevcut
Sosyal ağlarda paylaş

ha bide bu:

Utan Ertuğrul!

METALİST maçını izlerken kahroldum.. Çünkü alınan sonuç tek kelimeyle hezimetti.. Bir Beşiktaşlı olarak bu sonuçtan utandım, hâlâ da hazmedemedim.. Ertuğrul Sağlam ve futbolcular bunu nasıl hazmettiler, nasıl utanmıyorlar, bilemiyorum.. Ertuğrul’un maçtan sonra “Hayat devam ediyor” demesi bile vizyon darlığını gösteriyor.. Be kardeşim, bu kadar rezilin rezili durumdayken “Hayat nasıl devam eder?”

GAZETEDEN sordular: “Ertuğrul Sağlam gitsin mi, kalsın mı?” Onun gitme kararını ben veremem, benim işim yorum yapmak.. Ama fikrimi söylemeden de duramıyorum.. Bir maça bakıp Ertuğrul’un gönderilmesi radikal bir karar gibi gözükebilir.. Ama yönetimin de tam şu dönemde radikal kararlar alması lazım..

1.5 yıldır bu kadar yönetim desteğini arkasına almış bir teknik direktör görmedim.. Ne Del Bosque, ne Tigana, ne Rıza.. Beşiktaş yönetimi Ertuğrul’a onca skandala rağmen “Gözünün üstünde kaşın var” demedi.. Geçen sene yaşanan transfer hovardalıkları ayyuka çıktı.. Dünya kadar para Gordon, Higuain, Diatta gibi saçmasapan adamlar yüzünden sokağa atıldı.. Ne ligde, ne kupada başarı sağlandı.. Avrupa’daki 8-0’lık Liverpool hezimetini hangimiz unutabilir ki?

ALIŞKANLIK YAPAR!

ERTUĞRUL’UN fiziği sıfır ama kimyası da sıfır maalesef.. Hoca olarak takım üzerinde bir ağırlığı yok.. Hani hocası için oynayan, onunla motive olan bir takım değil Beşiktaş.. Delgado, Holosko, Cisse, Tello, Gökhan Zan, Zapotocny gibi adamların ne yaptıkları belli değil.. Eldeki malzeme kullanılamıyor.. Bir futbolcu kötü gününde olabilir, yetenekleri de kısıtlı olabilir ama mücadele eder, savaşır. Terini akıtır, takımı için iş yapmaya çalışır, aldığının karşılığını verir, Beşiktaş’ta bu yok. Bırakın futbol oynamayı, mücadele bile etmiyorlar.

Şimdiden uyarmak istiyorum:

BEŞİKTAŞ ligde 2 mağlubiyet alırsa sezonu erken kapatır.. O zaman da Ertuğrul’u gönderip göndermemenin manası kalmaz.. Yönetimin şapkayı önüne koyup düşünmesi gerekiyor.. İşin kötüsü Beşiktaş’ta herşey normal karşılanmaya başlandı.. Biz 2004’te kaybettiğimiz şampiyonluk konusunda hâlâ kendimizi ezik hissediyoruz.. Ertuğrul ve futbolcular 8-0’ı da, Metalist faciasını da, her sene kayba koşmayı da normal karşılıyor.. B.Şehir Belediye’ye karşı da yetersizler, Metalist’e karşı da.. Bu kadar başarısızlık bünyede alışkanlık yapar, bunu sakın unutmayın..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...