BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Gerets demeyin ya,yanarım o adamı kaçırdığımıza. Marsilya'ya çalışıyoruz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 BulletRide said: Gerets demeyin ya,yanarım o adamı kaçırdığımıza. Marsilya'ya çalışıyoruz zaten. Gerets hiç te öyle aman aman bir hoca değildi bence...Ha Skibbe'den iyi mi kötü onu göreceğiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 BiTcH_oFBaT said: forgiver said: sergen mustafa sinan diskoya bile gidilmez lan bunlarla gerets-tigana-zico bu bile daha iyiydi bile?? artık saçmalamanında ötesi bu heralde gerets tigana ve zico dünya futbolunda isim yapmış insanlar ve bile demek. Allah akıl fikir versin ateş - barut ve nitrogliserin de dünyada önemli yer edinmiş şeyler ama bir araya gelmeleri her zaman iyi sonuçlanmamıştır üçünü bir bütün olarak düşün yani üff 2 dk geyip yapcaktık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 ahahaha efsane uçmuş yaa:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 PZero said: ayrıca www.bjk.com beşiktaşın resmi internet sayfasıdır açılmıyorsa açılınca bi zahmet bak ondan sonra gel link ver en sonda saygılarını sun . PZero said: araştırmadan bilmeden gelip burda o geliyor bu gidiyor diye ahkam kesenler oluyor . www.besiktasjk.com olmasın o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 denizli istifa diye konu acmıslar bjk forumlarında lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Denizli ile kesin olarak anlaşılmış. Hayırlı olsun Beşiktaş camiasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 hayirli derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Zegna said: abow :) en doğru yorum bu olmuş. hakkaten ABOOOOOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 http://www.forzabesiktas.com/anasayfa_resimler/kaptansaglam.jpg demek istiyorum ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Ah Ertuğrul Ahhh :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Beşiktaş iranlı teknik adam mustafa denizli'yle anlaşmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 radyoda gene çok güzel bişey söylendi. mustafa denizli para pul şöhret için değil terihe geçmek için kabul etmiştir diye. 3 büyük takımıda şampiyon yapabilme şansı var bir türk td olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enzo Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Allah bjk'lıa rkadaşlara sabır versin,bu adam harbiden adamı kanser eder,buyrun burdan yakın. "Tarih 7 Aralık 2007, yani tam 11 ay önce... Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Lig TV'deki 2'ye 1 programında canlı yayında. Demirören net konuşuyor: "Ben olduğum sürece Mustafa Denizli Beşiktaş Kulübü'nden içeri giremez" Videosu da ligtv.com.tr'de mevcut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Bide tayfur gibi adamı da harcıyacaklar yanlarında Demirören sinan denizli sergen allahım allahım kabus olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 yuh demişmi bunu gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=45585 şimdik izledim, diyo, 4:05 civarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Samet Aybaba'yı da nasıl ezmiş hehe,tüpçüyüm demiyoda başkanım ben o da hoca sıfatı ne diyor yani...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 yüre be sergen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 ha bide bu: Utan Ertuğrul! METALİST maçını izlerken kahroldum.. Çünkü alınan sonuç tek kelimeyle hezimetti.. Bir Beşiktaşlı olarak bu sonuçtan utandım, hâlâ da hazmedemedim.. Ertuğrul Sağlam ve futbolcular bunu nasıl hazmettiler, nasıl utanmıyorlar, bilemiyorum.. Ertuğrul’un maçtan sonra “Hayat devam ediyor” demesi bile vizyon darlığını gösteriyor.. Be kardeşim, bu kadar rezilin rezili durumdayken “Hayat nasıl devam eder?” GAZETEDEN sordular: “Ertuğrul Sağlam gitsin mi, kalsın mı?” Onun gitme kararını ben veremem, benim işim yorum yapmak.. Ama fikrimi söylemeden de duramıyorum.. Bir maça bakıp Ertuğrul’un gönderilmesi radikal bir karar gibi gözükebilir.. Ama yönetimin de tam şu dönemde radikal kararlar alması lazım.. 1.5 yıldır bu kadar yönetim desteğini arkasına almış bir teknik direktör görmedim.. Ne Del Bosque, ne Tigana, ne Rıza.. Beşiktaş yönetimi Ertuğrul’a onca skandala rağmen “Gözünün üstünde kaşın var” demedi.. Geçen sene yaşanan transfer hovardalıkları ayyuka çıktı.. Dünya kadar para Gordon, Higuain, Diatta gibi saçmasapan adamlar yüzünden sokağa atıldı.. Ne ligde, ne kupada başarı sağlandı.. Avrupa’daki 8-0’lık Liverpool hezimetini hangimiz unutabilir ki? ALIŞKANLIK YAPAR! ERTUĞRUL’UN fiziği sıfır ama kimyası da sıfır maalesef.. Hoca olarak takım üzerinde bir ağırlığı yok.. Hani hocası için oynayan, onunla motive olan bir takım değil Beşiktaş.. Delgado, Holosko, Cisse, Tello, Gökhan Zan, Zapotocny gibi adamların ne yaptıkları belli değil.. Eldeki malzeme kullanılamıyor.. Bir futbolcu kötü gününde olabilir, yetenekleri de kısıtlı olabilir ama mücadele eder, savaşır. Terini akıtır, takımı için iş yapmaya çalışır, aldığının karşılığını verir, Beşiktaş’ta bu yok. Bırakın futbol oynamayı, mücadele bile etmiyorlar. Şimdiden uyarmak istiyorum: BEŞİKTAŞ ligde 2 mağlubiyet alırsa sezonu erken kapatır.. O zaman da Ertuğrul’u gönderip göndermemenin manası kalmaz.. Yönetimin şapkayı önüne koyup düşünmesi gerekiyor.. İşin kötüsü Beşiktaş’ta herşey normal karşılanmaya başlandı.. Biz 2004’te kaybettiğimiz şampiyonluk konusunda hâlâ kendimizi ezik hissediyoruz.. Ertuğrul ve futbolcular 8-0’ı da, Metalist faciasını da, her sene kayba koşmayı da normal karşılıyor.. B.Şehir Belediye’ye karşı da yetersizler, Metalist’e karşı da.. Bu kadar başarısızlık bünyede alışkanlık yapar, bunu sakın unutmayın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 yazık valla bjklılara demirören gibi başkan gelmedi daha hiçbir takımın başına:) onca yıl demirören naptı deseler "tükürdüklerini yaladı" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 çok efsane açıklamaymış yannız tüpçününki benim muhattabım değil ben klüp başkanıyım ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=160156 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 horten said: yüre be sergen! yaa bu foto nun anlamı ne çıkaramadım!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Teknik Direktöre bakıp "oha baksanıza ya nasıl attı ne manyak bi herif bu" der gibi sanki:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar