spongebob Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 şu anda ankarada arkadaşımın yanındayım ve mutlu haberi şimdi aldım doğumu haftaya bekliyorduk ama erken doğdu az önce bir oğlum oldu :).şimdi hemen istanbula gidiyorum.adını ne koysak acaba?[signature][hline]I'll kill you and your dreams tonight Begin new life Bleed your death upon me Let your bloodline feed my youth [Bu mesaj spongebob tarafından 26 Nisan 2004 19:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Kardesim bulasıcı oldu galiba bu cocuk dogumları :D Allah analı babalı ve saglıklı buyutsun[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Allah analı babalı büyütsün... Mutluluklar dilerim...[signature][hline]Haksızlıgın Onünde Egilmeyin ; Eger Haksızlığın Onünde Egilirseniz.... Hakkınızla Birlikte $erefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Tebrikler! Allah analı babalı büyütsün! Pascal koy bence[signature][hline]PASCAL ERA QUA Bana Luce'nin kellesini getirine tam 100bin lira vereceğim! [Bu mesaj Pascal tarafından 26 Nisan 2004 19:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spongebob Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 saol ben kaçıyorum hadiiii :)![signature][hline]I'll kill you and your dreams tonight Begin new life Bleed your death upon me Let your bloodline feed my youth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 tbr[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Abso iyi düşün bak. Pati'den oğlan geldi bir tane. Kertmeli.[signature][hline]Dişlerimi fırçalamıyorum, öyleyse satanistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 oğlumuz hangi takımı tutuo[signature][hline]PASCAL ERA QUA Bana Luce'nin kellesini getirine tam 100bin lira vereceğim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 said: Alexi_Septimus, 26 Nisan 2004 20:26 tarihinde demiş ki: Kertmeli. heheh :lol:[signature][hline]Godanilyum potanslarını kompleks parametrik impulsatörlerle güçlendirelim!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 tebrikler!! rapaijc koy adını :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Allah analı babalı büyütsün. Önce ailesine sonra vatana millete hayırlı evlat olsun. 5 gün önce aynı duyguları yaşadığım için soracak birşeyin olursa lütfen çekinme. Bir de bebektir ağlar meraklanma :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 :) açıkcası her dakika yeni birşey öğreniyor insan. Mesela bugün bebeği her seferinde 20şer dakikalık beslemenin yettiğini ögrendik. Fazlası gaz yapıyor. Gazı olan bebek açıkmış gibi emme refleksi veriyor ve buda aaa bu doymadı diyen anne babanın :) bebegi tekrar beslemesi ve daga fazla gaza neden olmasıyla kısır döngüye giriyor :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bedeviizz Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 tebrikler. sağlıklı sıhhatli, mutlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 yannız nick süper sünger diilmiydi bu[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki: bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 beşik kertmesi yapınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Allah analı babalı büyütsün.[signature][hline]I Only Die For This Woman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Anali babali buyutsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 analı babalı büyütsün[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 hayırlısı olsun[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beagle Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 tebrikler[signature][hline]Hayat bir kavgadır ilk düşmanın sensin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 ooo gzl gzl paticik ailesi 2. nesili başlıo artık yawaş yawaş :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Hayırlı Uğurlu Olsun Allah analı babalı büyütsün[signature][hline]HoroZz Etheria Hadescik HåD맩® Where is Anatolia? icq :147852833 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 HOOPP Paticik halkını Aile Planlamasına çağrıyorum!!! Ne lan bu önüne gelen yapıyor çocuğu lütfen arkadaşlar Aile Planlaması var... TEBRİKLER allah analı babalı büyütsün hayırlı bir evlat etsin inşallah .... nick süper hakkaten spongebob & sguarepants :)[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Allah size bağışlasın onu, sizi de ona.. :)[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar