Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oğlum oldu!

spongebob

Öne çıkan mesajlar

şu anda ankarada arkadaşımın yanındayım ve mutlu haberi şimdi aldım doğumu haftaya bekliyorduk ama erken doğdu az önce bir oğlum oldu :).şimdi hemen istanbula gidiyorum.adını ne koysak acaba?[signature][hline]I'll kill you and your dreams tonight
Begin new life
Bleed your death upon me
Let your bloodline feed my youth

[Bu mesaj spongebob tarafından 26 Nisan 2004 19:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Kardesim bulasıcı oldu galiba bu cocuk dogumları :D

Allah analı babalı ve saglıklı buyutsun[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki
Olm adamlar ucuyor bende bisey yok
Olm ne ictiniz ki bu kadar
Biz once rakı ictik..
Eee???
Sonra ben rakı ictim....
Sosyal ağlarda paylaş

:) açıkcası her dakika yeni birşey öğreniyor insan. Mesela bugün bebeği her seferinde 20şer dakikalık beslemenin yettiğini ögrendik. Fazlası gaz yapıyor. Gazı olan bebek açıkmış gibi emme refleksi veriyor ve buda aaa bu doymadı diyen anne babanın :) bebegi tekrar beslemesi ve daga fazla gaza neden olmasıyla kısır döngüye giriyor :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

yannız nick süper
sünger diilmiydi bu[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki:
bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...