lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 http://www.massively.com/2008/10/06/lucasarts-and-bioware-announce-impending-announcement/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Son kısmına katılmıyorum şurada : The announcement will come October 21st, so hold your horses. Or your speeders. Whatever. Ben Swoop Bike'ıma tutunuyorum ve diyorum ki : OHA GELIYO LAN ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 abi zaten ilk görüntü star wars değilse kafamı keserim prof olmaya gerek yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 7 tane filan konu vardi zaten. yalniz, oyun hazir 2 aya cikariyoruz derlerse dunya tersine doner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 aquila said: 7 tane filan konu vardi zaten. yalniz, oyun hazir 2 aya cikariyoruz derlerse dunya tersine doner. Yav bir sakin olun..... kalbim güm güm etti ! X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 kac sene once acmisti bioware austindeki ofisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 WoW'dan çek bizi Bioware! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 dogum gunumde aciklaniyor, bu bi isaret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Kötü bir işaret =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 grafikleri hiç güzel değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haruntrk Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Sabırsızlanıyorum ne daha anons edecekler ancak yinede kulaklarımda swg atmosferi swoop sesleri muzikler dolanmaya basladi Bioware utandırmasa bari swg fanlarini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 THUNDERHEART developer team in lideri olacakmış. Gaçın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 mani said: THUNDERHEART developer team in lideri olacakmış. Gaçın! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 11 gün kaldı::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 ulan ilk günden ilk duyurluduğu saniyeden beri bekliyorum her gün takip ettim durumunu ve 10 gün kaldı :) görüntüden tatmin olmayanlar olmuş e abi zaten oyun hero engine kullanacak, manyak grafikler beklemeyin ki olmaması da daha iyi bence (bkz: hayalkırıklığı of AoC) jedi olayında da illaki star wars un bir yerinde jedi olacak abi amma, old republic te mandolorian lar ver bu başlı başına bi etken deli bi faction yada ırk falan yapabilirlerse mando lardan jedi lara ciddi rakip çıkar talep açısından ayrıca ben işte cherzka şirketi olsun başka çeteler olsun ve republic yani cumhuriyet güçlerini ve askerlerini komple ayrı bir faction olarak alırlarsa yani örneğin cumhuriyet sith jedi mandolorian cherzka corp hutt lar ve diğer çeteler gruplar falan bi insan bunlardan sedece birini seçip o yolda yürüyebilirse ve level sız olursa bu iş olur ya oyunun bu kısmını bioware in hikaye anlatımının kalitesini de ekleyerek çok kaliteli ve zevkli yapmalarını bekliyorum şahsen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 bi saniye ya beta başlama tarihimi bu yoksa oyun release tarihimi bu ? Release ise tepkim: oha ne ara betasını yaptılarda oyunu çıkarıyorlar. İnş. bug içinde yüzmeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 bu daha çok 21 inde announce edecekler bişeyleri tarihi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 9 gün... hadi ulan hadiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 yaw herkes görüntülerden bahsedio... ben nie göremedim görüntüleri? bu arada 21 inde oyun hazır closed beta alımları yapcaz die girerlerse hayatım saçmalar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Mortis said: bu daha çok 21 inde announce edecekler bişeyleri tarihi. neyi anons ediyolarmiş yaw benim bildiğim gizli projeler anons edilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 oyun anons edilmedi daha, resmi olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Yakın tarihte kotor online çıkıyor falan deseler dünya yıkılır gibime geliyor. Akademik hayatım sona erir o kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 kotor online degil, star wars: old republic online gibi bisey galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haruntrk Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 6.5 kaldı haberini bile cok merak ediyorum umarim eski oyuna arayuzu benzer umarım eski swg eskisi kadar guzel olamaz bence onu ararız eclipse diye gezegende koysalar :P sahane olurdu hahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 sitede kocama nah çıksa :D tam o gün hacklense site :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar