Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 peki bunun genel anestezinin süresiyle ilgisi var mı. ne bileyim 3 saat kalan adamla benim gibi 45 dakka kalacak adam arasında fark olur mu ki? 1 hafta baygın dolaşıldıgını bilmiodum yaw okul da açılacak sakat olmasın:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 baygın dedıgım öyle diil. az uykulu gibi. rahatsızlık vermez merak etme. hayır suresı degıl mıktarı etkılıyor. miktar ilk kez olacaksan çok az olacaktır. benım son ameliyatımda yuksek bi dozaj verılmıştı ondan sonra artık vermedıler genel anestezi ve kalkınca çok fenaydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Narkoz dediğin şey beyne çok pis zarar veriyor bir de. Voys mesela bildiğin hütürüf oldu 11. den sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 awake izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 jenna jamesson'ın awake mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 benim burunda da bi ariza var, doktora gitmem lazim bi ara, burun bariz boyu degil islevi onemli lafinin vucut bulmus hali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 çok geçmiş olsun Black-ice. benzeri bir ameliyat geçirmiş olan kuzenimden konu hakkında edindiğim bilgi şöyle: '' Bu tür ameliyatlarda genel anestezi yapılmıyor. Değişik bir uyuşturma işi yapılıyor. Uyuyor ve hiç bir şey hissetmiyorsun. Ameliyat bittikten kısa bir süre sonra evine gidiyorsun. Tampon 1-2 gece kalıyor burunda. O zaman burundan nefes almanın ne kadar önemli olduğunu anlıyorsun. o iki gece biraz sıkıntılı. Burun, yapısı itibari ile, kemiklerin çabuk kaynadığı bir organ. Burun kemiği kırılacaksa, göz altına doğru yayılan morluklar oluyor. Hepsi bir hafta da geçiyor. Kolay bir iş yani.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 uyuyosan genel anestezi olmuyo mu o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 abi doktor arkımın babası narkoz dedi ama bilmiyorum hissetmeyeyim de. bir de tampon takılmıcak yazıda belirttim mi hatırlamıyorum ama doktorum 20 yıldır tampon kullanmadıgını belirtti. ama tahminimce aşırı bi kanama olur bişi olur belli olmaz takıladabilir belki bilmiyorum. tahmin yürüttüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 sağol bu arada bilgi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 @ aquila kuzenimden email yoluyla gelen cevabı aynen postladım. sorunun cevabını bilemeyecğim yani. dediğin nokta bana da ilginç geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 olabilir, anestezi uzmani birine danismak lazim. alerji testi carti curtu yapilmistir heralde, onemli konular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 1.5 aylıkken 2 taraflı hemde -naaptıysam anne karnında- fıtık ameliyatı oldum(muşum) o yüzden gerek yokmuş alerjik muhabbete. kan testi çiş miş istediler tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 güney kore yapımı olan Ri-teon'u izlemeni öneririm ameliyattan önce. ben izledim. fena ter döküyorsun ameliyathaneye girerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Black-ice said: eet sonunda pazartesi olarak septum deviasyonu ameliyatı tarihim belirlendi. açıkçası biraz tırsıyorum narkoz yemedim daha önce nası bişi acaba. paylaşın korkutun ya da rahatlatın işte farketmez:D (1.5 aylıkken oldugum fıtık ameliyatını saymıyorum) bide extrem durum; benimki resimdeki gibi değil. şu eğrilik resimde düzelio benimki kırılıo aynen düzelmeden devam bu yüzden burun da yamuk burun deliklerinden biri daha aşağıda duruo fln. bir nevi beleş estetik olacakmış benim için (emekli sandığı:)) sevinmiyor da değilim yani. ucu fln kalkcakmış.:D (öeh çok gay:P) ayrıca yıllardır çektiğim sinüzitten de kurtulucam tabi hernekadar sinüzitin ameliyat fln dinlemediğini yine bi şekilde ameliyattan sonra milletin sinüsleri doldurdugunu fln çok duydum o ayrı. bir de doktorum sağlam, 20 yıldır hiçbir hastasına tampon takmadıgını söyledi (arkadaşımın babası olur kendisi) umarım aksilik olmaz da koca koca tamponlarla gezmem. sanmıyorum ya neyse. neyse kominiti feeling olayına gireyim dedim ben de. paylaşalım haydin hislerimizi. Abi sen bi ameliyattan çık neler olduğunu bi anlat XD aynı ameliyata giricem bende tabi 1 yılı var daha XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 tabi cnm. resim mesim de koyarım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarbarianClone Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 1 ay oldu aynı ameliyatı geçirdim. Şimdiden geçmiş olsun :) Bu arada o doktorla ameliyat sonrasında bir daha konuş bak neler neler anlatacak sana :) Bana 1 gün bile yatmazsın dedi 3 gün kalkamadım yataktan. Acı çekmezsin dedi 2. gün ağrıdan uyuyamadım. Son olarak burnundan nefes alman 1 hafta içinde olucak dedi. Kontrole gittiğimde 6 ayda mikro olarak iyileşmesi ve uyum süreci sürer dedi :) Haklı olarak bana bunları neden ameliyat öncesi söylemedin diye sordum oda bana haklı olarak söyleseydim yaptırırmıydın dedi :D Acısı sızısı bi yana şuan gayet iyi durumdayım gerçi halen tam fonksiyonel çalışmıyo burun ama gelişme var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 8-9 yıl önce kırılmıştı burnum da ameliyat olmuştum. hiç dert edilecek birşey değil. damardan veriyolar sıvıyı aynen bayılıyosun :) birkaç saate ayılıp eve geçiyosun zaten. 3 gün kocaman tamponlar burnunda, sadece ağızdan nefes alması ve de burun kaşıntısı tatsız oluyor biraz, onu dışında pek ağrı sızı yok. hatırlıyorum ben 2. gün ayağa kalkıp dışarı çıkmıştım. zaten 3 gün sonra da gidiyorsun alıyorlar tamponları. burun ameliyatının en güzel anı o an işte. tamponlar ilk çıktığında aldığım nefesin keyfini hala unutmam. sen de unutmayacaksın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarbarianClone Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 birde o tamponların çıkış anını ömür boyu unutamam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 adam tampon yok diyo hala tampon farklı teknikler var kanamayla fln alakalı değil tampon artık eski teknoloji valla burun kemiğin kırılcak sonuçta di mi sence hiçbi şişlik olmicak mı sonra doktor söylemez tabiki bunları babanın kardeşi olsa sölemez bırak arkadaşı:) 6 ay burnuna en ufak darbe almaman lazım tam olarak kaynaması 1 yıl falan sürüyor burnunun ucunu şuanda sıkabildiğin kadar kuvvetli sıkman ve buna dayanman için 1 yıldan fazlası lazım sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarbarianClone Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 abi 1 ay önce oldum o ameliyatı banada tampon yok dediler uyandığımda burnumda tampon vardı. Burnumun içindeki bazı özel durumlardan dolayı tampon takmak gerekmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Allah yardım etsin hayatının en kötü haftasını yasayacaksın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 korkutmayın adamı cok zor bi operasyon degil benim annem öglen oldu aksam ayaga kalktı dolasıyodu ertesi gun rutin hayatına devam edebiliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Ben de 2 ay önce oldum başka bir topicte ne kadar igrenc bir ameliyat oldugunu anlatmıstım hatta öff öf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 endoskopi sırasında verilen uyuşturucudan verebilirler narkoz değilse. Çok süper bişey o ilaç ya. 2 kere endoskopi oldum süper kafa oluyosun böyle boruyu sokuyolar ağızdan mutlu oluyosun olup bitene anlam veremiyosun falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar