chry Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 yahu bir okul bu kadarmı boş insanla dolu olur. hiçmi buraya takılan yada frp seven yahut ünlü markalardan harici başka seylerinde ismini bilen insanlar yok yahu. varsa iku lü insan burda ulaşssın bana lütfen. bunalıyorum su okula gittikçe klonlanmıs gibi insanlar hepsi tek tip![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 al birini vur ötekine valla istdeki özellerde genel durum böyle bilgi unide siyaset bilimi diye bi bölüm vardı (bölüm adı yanlıs hatırlıyo olabilirim) neyse ark okuyo çağırdı derse gir cıkısta dolaşırız fln diye gittim hazırlık okuyodu sınıf böyle 15-20 kişilik fln ufak bir odada tek kişilik sıralar odaya u seklinde dizilmiş ve U nun ortasındada sıralar var ogretmenleride karsılarında kadın daha genç max 26-27 yaslarında bişi ogretmen diyo arkadaşlar şu alıştırmaları yapalım sıra ile dolduralım , fırlatmanın bir iatlıyo ya hoca salla bu işleri ya, diğeri harbi ha şimdi keyfimizi kaçırıcan fln (bu süreçte etrafa bakındım yanımdaki walkman dinliyo arkamdaki deftere bişiler karalıyo, sağ taraftaki 2 kiz parmaklara oje fln sürüyo, sınıfta dersi dinleyen 1 ogrenci var oda burslu gelmiş , alıştırmaları bütün sınıf ondan geçiriyo deftere falan, ogretmen dedi arkadaşlar su tarihte bir quiz yapıcam şu konulardan fln, birisi atladı ya hoca boş işler bunlar , başkası: harbi verelim ekmek parası yapmasın, başkası: ekmek kaç para olm biliyonmu? , eleman: yok lan ne bilcem almam ben hiç öyle, dieri: toplayalım olm sınıfta bi miktar verelim quiz fln yapmasın sırf arkadaşın hatrına ehem daha dorusu ark kız olunca ehe kendimi feci kasa kasa kızararak oturdum sınıfta ders btince dedim ben gidiyorum yeter dışarı nası attım kendimi bi allah bi ben bilirim :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger evim evim güzel evim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 wöeeh düşman başına böylesi tipler[signature][hline]Aket Atum Wulfgar icq da ne demiş te anlaşılamamış; -"bu pati deki şey lan kırkı tıllık bambo ları siktim olayımı?" Kadıköy Anadoluluların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 yeditepede "senin pradan sahte" deyince biri otekine kavga cikmis bilkentde dunyanin ilk ferrari ile porsche carpismasi yazanmis bide gene yeditepede cem uzan karisina laf atan tikkyboyz grubundan birini topugundan vurmus euh[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 ismi de kültür haa :( yazık olmuş tabi ne diim. ama yine de genelleme yapmak yanlış tabi, vardır mutlaka kayda deecek kişilikler arada[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Generation Next, hepinizle gurur duyuyorum valla :-) Bütün genellemeler yanlış diyip sonra ortalığın bu genellerle dolmasına şaşanları da anlayamıyorum.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 abi özel okul başka ne bekliyordun ki ben bide şey duydum yeditepe üni de bi tikkycan final haftasında hoca yı arıyor ve final sınavını erteletiyor hoca da tamam sen arkadaşlarına haber ver ne zaman isterseniz yapalım diyo ?????......[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 o iş ööle diil işte... biras politik olucaksın, şimdi kalkıp "hakkaten haa ne mal adamlar var, yuh yaani" dersen biri atlar "ne dion sen bacım, ben de o okuldanım ama aha da meziyetlerim şudur budur, boş beleş adam diilim" der yine tü kaka sen olursun. bunu önlemek için ööle ucu açık konuşacaksın ki -taa ki oturup seninle yüzyüze konuşana kadar- ne dostun onu övdüünü ne de düşmanın onu yerdiini anlasın. boşuna uluslararası ilşkiler okumadık bis. kimi söz vardır savaş çıkartır kimi söz vardır barış yaptırır ;)[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Yanlız bazende açık ve net vede çok sert giriş yapacaksın ki birileri oturup seni dinlesin ve sesin o büyük uğultu arasında yokolup gitmesin. Bak sırf bunun doğruluğunu ispat için diğer yumuşak yazıyı da koymuştum, aradaki farkı görebiliyorsun herhalde.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 sert girişler sadece sindirir, ama esas başarı sabırla ve sakince ilerleyenlerdedir her zaman. kaya sudan daha serttir, ama uzun vadede kazanan hep su olmuştur.[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Başarı ekip çalışmasındadır. Ekibin sessiz sakin ilerleyebilmesi için kimilerinin de o sessiz çalışanların dinlenmesini sağlaması gerekir. Kafaların gömüldükleri yerden çekilip çıkartılması ve ne oluyoruz demelerinin sağlanması gerekir. Öne çıkan çok sert ve aşılmaz engelleri aşmak o kişilere düşmüştür. Bunun da bir bedeli vardır, ödemeye hazır olana....[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 tamam sana katılıyorum sakin olmak gerekli düşünüp akıllı davranmak ama ara da sırada sert girişlerde gereklidir. deniz ve kaya örneğini beğendim ama deniz her zaman sakin değildir. yine de kazanır arasıra sertleşmek gerekir diye düşünüyorum[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 bu konu bööle uzar, sanırım ayrı bi topic altında bile yorum yapılabilir. zaten senin ekip çalışmasını sevdiin her halinden belii... nooldu bizim havuz ihalesi??[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Ya bi okulda bişi olmuş diye herkesmi öle ne abuk subuk bi inanış bu. Biri yukarda Bilkent'te ilk Ferrari ve Porsche çarpışması yaşanmış demiş bi arkadaş. O kadar versiyonu vardırki onun bilemezsin. Biri bişi atıyo sonra saf milletimiz ağızdan ağıza sakız ediyo her b.ku. Okulda 1 ferrarisi olan adam vardı oda arabayı garajdan çıkarmazdı doğru dürüst. Nerde ne zaman olmuş?.. (Bilkent'te okudğum için o lafı baz alarak konuştum.)[signature][hline]Sungur - Scout Necrocks - Necromancer Olcayto - Infiltrator Alaattin -Sorcerer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Yoğun uğraşlar sonucu hortumcular yakalandı. Teknik Büro son ayrıntıları inceliyor. Ortaya çıkan proje kapsamında Üretim Planlama ile son bir toplantı yapıp projeyi İş Hazırlama departmanına indirmeyi planlıyoruz. Akşam yemekte de son ayrıntıları konuşuruz seninle. Yanlız restorana karar vermedik daha, senin tercih ettiğin bir yer var mı?[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 said: Infeqted, 23 Nisan 2004 12:30 tarihinde demiş ki: yeditepede "senin pradan sahte" deyince biri otekine kavga cikmis bilkentde dunyanin ilk ferrari ile porsche carpismasi yazanmis bide gene yeditepede cem uzan karisina laf atan tikkyboyz grubundan birini topugundan vurmus euh Düzeltiyorum ilk ferrari porche değil iki ferrari kafa kafaya garajda çarpışmış.. Hatta bi ara Ferrarinin official sitesindede haber oldu "ilk kez 2 ferrari kafa kafaya Türkiye - Ankaradaki Bilkent üniversitesinde çarpıştı diye"[signature][hline]Fornication Under Control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 işte ben de onu diorum, ben de bilkentte okudum. eğer ders aralarında food center'a takılırsan masalarda gördüün tek şey alem dergisi ya da motosport dergisi falan olurdu. ama eğer aşağıdaki kafeteryaya gidersen (mühendisliin ordaki, ismini hatırlayamadım birden) ööle zehir gibi elemanlarla karşılaşırdın ki, bazen oturup sanat,siyaset, felsefe veya ne biliim işte fixik konusunda tartışmaya girdiinde dersi bile kaçırırdın ama konu bittiinde o gün kaçırdıın dersten çok daha fazlasını almış olarak eve dönerdin. her yerde her tip adama rastlamak mümkündür yaani.[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 artı zamanında ben de porsche sahibiydim de ne oldu? arabalar geçip gidio ama kişilik kalıo[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Evet Bilkent'te çok çeşitli insan grupları var.[signature][hline]Sungur - Scout Necrocks - Necromancer Olcayto - Infiltrator Alaattin -Sorcerer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 ben kategorize etme, benle oynama yaftayı yapıştırııp bana isim koyma ben varım orda sakin sakin =D[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. [Bu mesaj Rahan tarafından 23 Nisan 2004 15:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 İlk ve ortaokulu özelde okudum. Ortaokulun sonlarına doğru bu pörtledi bu marka furyası. Lise desen aynıydı.Orta halli öğrenci çok azdı.Ataköy Cumhuriyet Lisesi bilenler durumunu bilirler :) Hocalara 100$veriyordun seni sınavdan muaf tutuyorlardı geçiyordun.Ders dinleyen yoktu şimdi hepsi özel ünide.Rezil bir ortamdı.Bende bir nebze olsun marka takıntısı oluştu oluşmadı değil.Ama bi tane marka alıcam diye öldürmezdim kendimi. Genelde konuşmalar şöyleydi -Ayy bu ne ne güzel gömlekmiş? -Evet ya vakkodan aldım güzelmi? -niye tommyden almadın vakko iyi değil giyilmez bu boşver.[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 geçecek hepsi geçecek ama umarım fazla geç olmadan olur ...[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 bizim okulda msn si olan yok ilginçtirki[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki: bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 ahhh bu memleket ahh .... Gerçektende kişilik kalıcı para sahte. Geç değil geçen sene etrafımda bir sürü arkadaş sandığım insan vardı. Ama para bitince bir baktımki onlarda bitmiş. Olsun ben kalan dostlarımla mutlu mesut yaşıyorum. bu insanların vicdanlarını anlamıyorum yoksa bizmi çok gururluyuz.Ben tembel bir insandım sorumsuzdum.Buna karşın babam her istediğimi alırdı.Ama ben ondan birşey istemeye utanırdım.Çünkü ona birşey veremiyorum o bana istediğimi veriyordu. Anlamıyorum bu insanoğlunu ve bu memleketi offf off... Televole yaptı bunları hep :)[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 eeeettttiimmm şart![signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar