Stelarc Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Mesajımda bambaşka bir yaklaşım var. Bir defa yazınının persfektifi 'bence''den yürüyor. Bunlar savunulan genel bir kanı değil, 'benim' kanım. Harcattığı zaman/eğlence oranının asıl unsur olduğunu söylemişim. eğer harcadığın zaman, oyundan 'kişinin' beklediği getirilerden fazlaysa o oyunda arıza vardır. Buna rağmen oyunu oynamaya devam ediyorsan 'loser''a dönüşürsün. 'benim için' eğlenmenin ana unsurunun içerik yoğunluğu olduğunu iki defa belirtmişim. Bu kişiden kişiye değişir. LORTO'ın içeriğini merak ettiğimden ama buna kapılıp zaman kaybedeceğimden başlamadım zaten. Ben bunun hesabını kendimce yapmışım. Ortada bozulan bir incir falan yok kısacası. Herkesin hesabı kendini bağlar görüldüğü gibi. Sadece anafikir herkesi bağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 sam camur atma bana azmo soylemis iste kandirdiniz cocuguda gel servera super, kral diye oyun cok pahali degil ilk ayda beles zaten alip deneyin iste bu arada eski wow accountlarinizi atmayin. bu hafta yeni patch geliyor wotlk talentleri eklenecek mis gibi denersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Stelarc said: Arkadaş fikrim size mi ipotekli. Bu oyunlara harcadığınız 3000 saatin hayatta bir işe yaramadığını kasteden en ufak bir şey yazıldığında 15 kişi birden o mesajın üstüne saldırıyor. Bu kadar alınıyorsanız oynamayın arkadaş. Evet bir mmorpg'de 98 lvl olup tier 88 edevat toplaman forumlarda 80000 mesaj atıp, her mesaja sarkastik cevap yazmaktan bir santim ileri götürmez seni. Buradaki aklı başında kullanıcılarda bu tiplemeleri hemen farkedip - uzak duruyor zaten. --- Benim için buradaki ana nokta içinde okuyabileceğim, edebi bir keyif olabileceğim ve kafamda canlandırdığım dünyaya uygun bir rpg ortamı yaşayabildiğim oyuna zaman harcamaktır - ozaman zamana ve verdiğin paraya değer.. Yoksa bu oyunlara hayatını harcamış - hayattaki başarısızlığın, aşksızlığın acısını bu oyunlarla çıkaran adamlarla yarışabilmem mümkün değil. Lvl 98 olayım 7000 dmg vurayım, beni heyecanlandırmıyor açıkcası. Herkesin oyunlardan ve 'real life''dan bekledikleri başkadır. Benim Warhammer hakkındaki görüşüm, çok eğlenceli bir 'loser magnet' olduğudur. (madem ingilizce çok tutuluyor burada.) Mesajından hiç bir şey anlamadım yemin ederim, kime yazdığını da anlamadım. Oyunun mantığını anlamadığını ima eden bir mesaj atmışsın, herkes kendi geliştirip RVR'ye dalmak - üç beş adam kesip tatmin olmak için oynuyor. Bir koşturma, manasız bir hararet demişsin. Cevap olarak da o dediğinin manasız olmadığı söylenmiş sana. Neye celallendiğini anlamadım bir söyler misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Stelarc, kanımca gözden kaçırdığın çoooooook büyük bir nokta var. no-liferlara dem vuruyorsun ama war, benim şu ana kadar gördüğüm en casual mmorpg. zaten o yüzden o kadar derin değil, olamaz. kişisel fikirlerine bir şey diyemem. sevmeyebilirsin ama doğru argümanlara da dayandırmıyorsun fikirlerini. oyuna yabancı birisi için yanlış bilgi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 War oynuorm no lifer çirkin hiç kız arkadaşı olmamış iğrenç bi insanım kimse beni sevniyo bende hıncımı oyunlarda en birinci en iyi olarak çıkarıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Stelarc said: Arkadaş fikrim size mi ipotekli. Bu oyunlara harcadığınız 3000 saatin hayatta bir işe yaramadığını kasteden en ufak bir şey yazıldığında 15 kişi birden o mesajın üstüne saldırıyor. Bu kadar alınıyorsanız oynamayın arkadaş. Evet bir mmorpg'de 98 lvl olup tier 88 edevat toplaman forumlarda 80000 mesaj atıp, her mesaja sarkastik cevap yazmaktan bir santim ileri götürmez seni. Buradaki aklı başında kullanıcılarda bu tiplemeleri hemen farkedip - uzak duruyor zaten. --- Benim için buradaki ana nokta içinde okuyabileceğim, edebi bir keyif olabileceğim ve kafamda canlandırdığım dünyaya uygun bir rpg ortamı yaşayabildiğim oyuna zaman harcamaktır - ozaman zamana ve verdiğin paraya değer.. Yoksa bu oyunlara hayatını harcamış - hayattaki başarısızlığın, aşksızlığın acısını bu oyunlarla çıkaran adamlarla yarışabilmem mümkün değil. Lvl 98 olayım 7000 dmg vurayım, beni heyecanlandırmıyor açıkcası. Herkesin oyunlardan ve 'real life''dan bekledikleri başkadır. Benim Warhammer hakkındaki görüşüm, çok eğlenceli bir 'loser magnet' olduğudur. (madem ingilizce çok tutuluyor burada.) Strateji ve de FPS de oynama o zaman çünkü orada da insanlar herşeyi geçip direk "adam kesmeye" dalıyorlar. CoD varken niye WAR oynayayım demişsin. Belki daha eğlenceli? Belki daha dengeli? Belki daha çok hoşumuza gidiyor konsept hiç düşündün mü bunları? Bence çok manasız abi yaa demeden önce oturup bir düşün bence. Abi WoW kelimesi geçmiş burada ve de WAR'a mı laf ediyorsun? WAR şu ana kadar oynadığım en casual MMO, EVE haricinde. Eve gelip 1 saat senaryoya girip sonra çıkabiliyorum ve bundan zevk alıyorum. Item kasmıyorum, 92365723685 levela gelene kadar kasmıyorum; tier 99 edevat toplamam gerekmiyor. Sadece senaryoya girip karşı takıma karşı çarpışıyorum ve akşam eve geldikten sonra stresimi atmama yetiyosa bu, daha ne istiyeyim?!? İlla loser mı oluyor insanlar MMO oynayınca allah aşkına, büyüyün biraz. Ayrıca, bravo Warhammer dünyasını bilmediğini de bize kanıtladın, RP'den şikayet etmişsin ve ister inan ister inanma bu oyun Warhammer dünyasına o kadar sadık ki oyunu aldığım ilk andan itibaren questleri okumaktan çekinmedim. Ah keşke greenskin oynayabilsem diye de yanıyorum :P Çok yanlış bir tespitin de var ayrıca. Roleplay istiyorsan tamamen yanlış yerdesin. Şimdi sidik yarışına dönüştürmek istemiyorum bu işi ama yılalrdır onlarca setting ve sistemde masaüstü oynadım ve oynattım; ve de amacın roleplay iste bu iş MMO oynayarak olmaz. Hiçbir blgisayar oyunu insan hayalgücünü yenemez. Hiçbir MMO seni bir masaüstü oyunu kadar o isteğini tatmin edemez. Etmemeli de. Eğer hayalgücünü çalıştırmak, insanlarla sosyalleşmek yerine bu isteğini monitör karşısında bön bön bakarak harcamak istiyorsan; kusura bakma ama esas loser olan sensin. Ben eğlenmek, stres atmak için oynuyorum. Küçücük cücem ile kocaman orcları haritanın bir ucundan diğerine atmak için oynuyorum, oynarken eğleniyorum. Sen ne için oynuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 sensin Kaybedici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 bence tavuk olmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Ractamainus said: Stelarc, kanımca gözden kaçırdığın çoooooook büyük bir nokta var. no-liferlara dem vuruyorsun ama war, benim şu ana kadar gördüğüm en casual mmorpg. zaten o yüzden o kadar derin değil, olamaz. kişisel fikirlerine bir şey diyemem. sevmeyebilirsin ama doğru argümanlara da dayandırmıyorsun fikirlerini. oyuna yabancı birisi için yanlış bilgi. warhammer wowdan derin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 bugun konusu gecti, war wow'dan derin degil. sadece daha az sey vaat ettigi ve beklentileri karsilayabildigi icin daha derinmis hissi veriyor. yoksa pve/grind odakli bir oyunla pvp odakli bir oyunun derinligini anca en buyuk denizindeki derinlik olarak kiyaslayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 oyunun derinligi mi olur yeaaa, oyna iki adam kes cik, cok mana yukluyosunuz oyunlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stelarc Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Arkadaş şuraya 20 paragraf yazı yazdım, gelen tek karşı argüman 'X'i, bilmediğini kanıtlamışsın'... Koca forumda 3 kişiden başka dünyanın en kolay öğrenilen - uzmanlaşılan alanında bilgiye sahip adam yok. Herkes sırayla 30 tuşa basma uzmanı, geri kalanlar embesil. Bu aslında hiçbir psikolojik, sosyolojik, bilimsel argüman ortaya koymadan sadece kendi varlığını ortaya koymak için başkasının yazdıklarından enerji alan bir tutum. 'forum nevrozu'. Oyuna hem Casual, casual deyip, hemde Warhammer dünyasını bilmiyorsun, çok derin olaylar dönüyor orada falan yazılmasın artık. Warhammer dünyası derin falan değildir. Binlerce örneği olan sıradan bir fantezi dünyasıdır. İngilizler oyuncak boyamaya hasta diye her bulduğumuzun üstüne atlamayalım. Ben İngiltere'de yaşıyorum, buradakiler bile bu kadar ciddiye almıyorlar olayı. Warhammer harika bir konsept diye değil, hazır-uygun ve pazarlaması kolay bir konsept diye seçilmiş besbelli. Keza Warcraft'da öyle. 'Derin' çok rölatif olduğu için bu tartışılacak bir konu da değil. --- Konuya dönersek yazdığım çok açık. Warhammer, belli bir hedef kitle düşünülerek yapılmış, amacı belli bir oyun. MMORPG'yi en kolay ve eğlenceli yaşanabilir halde sunmak, oyuncuyu rekabete en kısa zamanda sokmak vs. Casual olmasının sebebi de bu. Bu 'bana' uygun bir oyun persfektifi değil. Bu yaşımda bu alaladelik beni sıkıyor. İlk mesajımda bunu izah ettim, oyuna harcadığı zamanı önemseyen bir oyunsever bunu düşünerek başlamalı oyuna. Geriside ne yapıyorsa yapsın, beni ilgilendirmiyor açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 venator said: Ayrıca, bravo Warhammer dünyasını bilmediğini de bize kanıtladın, RP'den şikayet etmişsin ve ister inan ister inanma bu oyun Warhammer dünyasına o kadar sadık ki oyunu aldığım ilk andan itibaren questleri okumaktan çekinmedim. Ah keşke greenskin oynayabilsem diye de yanıyorum :P cuce duymasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Stelarc said: Arkadaş fikrim size mi ipotekli. Bu oyunlara harcadığınız 3000 saatin hayatta bir işe yaramadığını kasteden en ufak bir şey yazıldığında 15 kişi birden o mesajın üstüne saldırıyor. Bu kadar alınıyorsanız oynamayın arkadaş. Evet bir mmorpg'de 98 lvl olup tier 88 edevat toplaman forumlarda 80000 mesaj atıp, her mesaja sarkastik cevap yazmaktan bir santim ileri götürmez seni. Buradaki aklı başında kullanıcılarda bu tiplemeleri hemen farkedip - uzak duruyor zaten. --- Benim için buradaki ana nokta içinde okuyabileceğim, edebi bir keyif olabileceğim ve kafamda canlandırdığım dünyaya uygun bir rpg ortamı yaşayabildiğim oyuna zaman harcamaktır - ozaman zamana ve verdiğin paraya değer.. Yoksa bu oyunlara hayatını harcamış - hayattaki başarısızlığın, aşksızlığın acısını bu oyunlarla çıkaran adamlarla yarışabilmem mümkün değil. Lvl 98 olayım 7000 dmg vurayım, beni heyecanlandırmıyor açıkcası. Herkesin oyunlardan ve 'real life''dan bekledikleri başkadır. Benim Warhammer hakkındaki görüşüm, çok eğlenceli bir 'loser magnet' olduğudur. (madem ingilizce çok tutuluyor burada.) benim de senin hakkındaki görüşüm oyunun amacı sana hitap etmediği halde edenleri aşağılayan, kendini beğenmiş bir kişiliğin olduğu yönünde. şöyle söyleseydin baştan da kaale almasaydık seni gereksiz yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 abi elfin orkun cücenin derinliğine koyim, aynı şeyin farklı farklı döndürülmüş hali işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stelarc Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Sam said: Stelarc said: Arkadaş fikrim size mi ipotekli. Bu oyunlara harcadığınız 3000 saatin hayatta bir işe yaramadığını kasteden en ufak bir şey yazıldığında 15 kişi birden o mesajın üstüne saldırıyor. Bu kadar alınıyorsanız oynamayın arkadaş. Evet bir mmorpg'de 98 lvl olup tier 88 edevat toplaman forumlarda 80000 mesaj atıp, her mesaja sarkastik cevap yazmaktan bir santim ileri götürmez seni. Buradaki aklı başında kullanıcılarda bu tiplemeleri hemen farkedip - uzak duruyor zaten. --- Benim için buradaki ana nokta içinde okuyabileceğim, edebi bir keyif olabileceğim ve kafamda canlandırdığım dünyaya uygun bir rpg ortamı yaşayabildiğim oyuna zaman harcamaktır - ozaman zamana ve verdiğin paraya değer.. Yoksa bu oyunlara hayatını harcamış - hayattaki başarısızlığın, aşksızlığın acısını bu oyunlarla çıkaran adamlarla yarışabilmem mümkün değil. Lvl 98 olayım 7000 dmg vurayım, beni heyecanlandırmıyor açıkcası. Herkesin oyunlardan ve 'real life''dan bekledikleri başkadır. Benim Warhammer hakkındaki görüşüm, çok eğlenceli bir 'loser magnet' olduğudur. (madem ingilizce çok tutuluyor burada.) benim de senin hakkındaki görüşüm oyunun amacı sana hitap etmediği halde edenleri aşağılayan, kendini beğenmiş bir kişiliğin olduğu yönünde. şöyle söyleseydin baştan da kaale almasaydık seni gereksiz yere. Benim savımı doğrulayan bir örneksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stelarc Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 elesso said: abi elfin orkun cücenin derinliğine koyim, aynı şeyin farklı farklı döndürülmüş hali işte. ))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Tüm yazılanları okudum ve sen haksızsın stelarc. nohut gibi terledin vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stelarc Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 haklısın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Stelarc said: Benim savımı doğrulayan bir örneksin. muhatabım değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stelarc Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Sam said: Stelarc said: Benim savımı doğrulayan bir örneksin. muhatabım değilsin. Deli misin arkadaşım. İnternet forumu burası, rahatla biraz. Cüceden, Orc'dan bahsederken küsen tiplemeler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Cüceyi orcu bilmem de başarısız trollü 2 km'den tanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Burada zaten casual seviyede oynayan, zamaninda hardcore seviyede de oynayip nasibini, zevkini almis, ek olarak da hayatinda gayet basarili olabilen insanlar da var acikcasi, e-peen yaristirmak yerine gayet kaliteli, uslubunu bilerek oyununu oynayan, pvp catismalarinda adam indirirken zevkten ucup kendini kaybetmeyen oyuncular da mevcut. Leetspeaking seviyesinde sarkazmi gectim, her turlu sarkazmi yapabilip, ayni zamanda gayet kaliteli postlar da atabilen, nezaketten nasibini almis, forum icerisinde adamakilli davranisler sergileyen kullanicilar da bol bol var, yazmadan once dusunmek lazim. Ha bu dengeyi tutturamayip tirt davranislar sergileyen de var, onlar zaten bir sekilde dislaniyorlar, kaale alinmiyorlar, yaptiklarinin hesabini bir sekilde oduyorlar, fazla uc seviyede trolling olayina girisirseler de tekmeyi gayet guzel yiyorlar. Acikcasi ilk yazinda katildigim bazi noktalar da vardi, lakin sonradan fikirlerim gayet degisti, ki yaptigin sey kompleksten kaynaklanan elitizmden farkli degil, en azindan ben bunu gordum diyeyim. Icerik konusunda, evet, oyle ahim sahim bir derinlik yok, lore olarak kapsamli olabilir belki. Sunu da dusunmek lazim, UO'dan beri roleplay icerigine agirlik veren MMORPG pek cikmadi (bir SWG var, onun da sonu belli idi zaten.), bu gidisle de cikmayacak gibi, zira insanlarin ve yapimcilarin MMORPG anlayisi cok degisti. Hos, gayet biz de isterdik piyasada roleplay yogunlugu yuksek olan MMORPG'lerin bulunmasini, lakin yapacak pek birsey yok. Eger oyun oynamak zaten hayatta basarisizlik, asksizlik, lugzirlik olarak tanimlaniyorsa, zaten CoD'ye girip harcadigin 10 dakikayi gectim, PC'ne yukleyip bos yere harddisk'inde yer doldurmani, oyunu DL ederken/satin alirken harcadigin zamani ve parayi kinip seni elestirenler de cikar ortalikta gayet, misal guney amerikada silah meraklisi insanlarda gayet ``Damnit, computer games are shitty faggot stuff, get some real guns and shoot them in gun ranges instead, lousy collegeboys`` tavirlari sergileyenler de var, obur yandan ``Niye adam olduruyorsun, git baska seyler yap, cani herif`` diyenler de cikabilir, roleplaying ya da fantastik edebiyatla/evrenlerle ilgileniyorsun diye seni asagilayan, ``Ooolum hayal dunyasini birak, gercek hayata baglan, ne lan o tirt yesil tipler kilic kalkan?`` diyeni de cikar, elitizmin sonu yok, gayet boku cikarilabilir sonucta. Hic parmak basmak istemedigim bir olaydi ama, WoW'da ortam cok sen ve oyunculari farkliydi demissin, oyuncularin arasindaki benim gorebildigim tek fark, 2007 yili itibariyle, gear ve imaj farki idi, onun disinda zaten %90'i bu dedigin sarkazm ve leetspeakingden olusan, tirt ergenlerden olusuyordu, 4chan'den kopup gelip olayin bokunu cikaranlar da gayet vardi yani. Ayriyetten sarkazmi gectim, burada senin yaptigin da bir nevi forum trolling oluyor diyebilirim, lafi ortaya atip, gereksiz bir sekilde ego problemlerini burada sergileyip gordugun her insana asagilar bir gozle bakmak, dupeduz kompleks kaynakli elitizm oluyor. Hayir ayrica merak ediyorum, saat basi ortalama 15 dakikani boy aynasinin karsisinda ``Ah tanrim, kahretsin, ne kadar ustun kalite bir varligim ben, adeta dogal seleksiyonda listenin basini cekiyorum!`` sozlerini mirildanarak, disarida yururken her gordugun 5 insandan 4'unu inceleyip icinden sinirsel krize girerek kendini her gecen gun toplumdan daha cok izole mi ediyorsun bilemem de, senin gibi davranislar sergileyip, narsizmin uc noktasinda olmaktan icini parcalayan insanlara da siklikla rastlaniyor, eski bile sayilir artik bunlar. Basari ve benzeri konulara da degineyim, hayatta basari hakkinda bir tartisma olsa, hemen hemen her insanin hayatta basari gorusu farkli olabilir, hayattan beklentileri ve mutlu olmak icin gereksinimleri de degisebilir, bu insanlar fikirlerini, bu konu hakkindaki dusuncelerini buraya yazsa, merak ediyorum onlari da taslayacak misin, genelde oyle oluyor cunku. Sabahin koru olacak kapi gibi yazi yazdirdin bana, internet forumu, rahat ol falan demissin de, uslubundan belli ki gayet gerginlik yaratip, buradan kendi primini almak, ``kendini tatmin etmek`` amaciyla yazmissin postlarinin cogunu. Biraz bosalt kendini, narsizmin ucuna gidince ciddi boyutta rahatsizliklar ortaya cikar, sosyolojik/psikolojik derken asagiladigin insanlarla ayni sorunlari yasamaya baslama derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 arcane said: Cüceyi orcu bilmem de başarısız trollü 2 km'den tanırım. gozunun beyazini gormeden ates etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 tunca said: venator said: Ayrıca, bravo Warhammer dünyasını bilmediğini de bize kanıtladın, RP'den şikayet etmişsin ve ister inan ister inanma bu oyun Warhammer dünyasına o kadar sadık ki oyunu aldığım ilk andan itibaren questleri okumaktan çekinmedim. Ah keşke greenskin oynayabilsem diye de yanıyorum :P cuce duymasın oyunda lore'a o gadder sağdık kalmışlarki, Grimnir ve Sigmar bizzat gelip "abi lore'a cidden cok sağdık kalmışlar" deseler kıcımla gülerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar