aquila Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 chaos degil, destruction. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 tunca said: kitana şaka mısın ben bunu genel mmorpg formatı için söyledim aradaşa. çok varda öyle üyeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 6 kişiyle giriliyo en çok, aynı anda sıra alınca şansa 2 takım girilebiliyo bazen ama normalde izin yok. ayrıca premade girip karşına random grup gelirse yine pek bi anlamı kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 E o zaman premade vs premade eklerler bunun çaresi arena sistemi değil ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 zaten arenanın aynı olsun demedim ki ben. o tarz bişey dedim. item falan verilmese de olur yani bence. hatta direk guild vs guild de olabilir ayrıca takım kurmak yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 ama sadece premade vs premade olursa da millet o kadar emek vermez diye düşünüyorum o yüzden en azından ratingle açılan title tarzı bişi ya da ne bilim farklı mount falan böyle bişi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Abi insanlar senaryolara katılımı azaltmak için 100 lerce sayfa dolusu başlık açarken sen gelmişin title verilsin diyosun ama =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 abi tamam bunu yapsınlar, ama rvr yi de daha ödüllendirici yapsınlar sorun tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stelarc Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Açıkcası kaybettirdiği zaman ve kazandırdıkları oranı çok dengesiz. Yani birilerini öldürmek istiyorsan Call of Duty aç 10 dakika oyna kapat. Ben LOTRO oynamak isteyen ama zamanında başlayamayan biriyim. LOTR gibi edebi bir içerik, quest'leri yaptığında harcadığın zamana karşı oyunun karşı ödemesini pek alamadım Warhammer'da. Mesela Wow'da ortam pek şen ve oyuncular çok çeşitli olduğundan, oyun içi muhabbet ile zamanın ödemesini alıyordun - eğleniyordun. Warhammer bana biraz Eve Online ortamı gibi geldi, herkes kendi geliştirip RVR'ye dalmak - üç beş adam kesip tatmin olmak için oynuyor. Bir koşturma, manasız bir hararet... Warhammer dengeli ve yeterince eğlenceli, şimdilik oynayacağım ama Warhammer aradığım MMORPG değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Senin aradığına real life deniyor. Bu sadece bir oyun çok şey beklemeyin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Arkadaş oyuna başlayıp başlamayacağına burada yazanlardan yola çıkarak karar veriyor. O yüzden oyun hakkında pek bir fikriniz yoksa, mesela 3-5 adam kesmeyi manasız bir herelehühü olarak görüyorsanız, ya da oyundaki rolünün öyle olduğunu düşünüyorsanız lütfen yorumlarınızı kendinize saklayın, çünkü haksızsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 manasız? oyunu oynayınca türk lirası mı verilsin, nasıl bir mana bekliyorsun? eğer keyif almak için oyun oynanıyorsa verdiğim zamanı en iyi şekilde değerlendiren mmorpg kesinlikle war. keyif almaya dk 1'den itibaren başlayabiliyorum, ismilazımdeğil bir oyun gibi aylarca lvl & gear kasıp sonra değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Sam sen o ismi lazım değil oyuna geri dönmüşün wotlk a hazırlık olsun diye ama =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 beni pek sarmadi. oyle eve kosarak gidiim hemen waru aciim oyniim gibi bi heves olmadi icimde hic. gerce hic oyun oynayasim filan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 nasıl? onu kim dedi ki ekmek?nicki o ile başlayan bir sorc olmasın? (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 US daha boktanmış çünkü, o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 olabiluu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 who değil war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stelarc Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Arkadaş fikrim size mi ipotekli. Bu oyunlara harcadığınız 3000 saatin hayatta bir işe yaramadığını kasteden en ufak bir şey yazıldığında 15 kişi birden o mesajın üstüne saldırıyor. Bu kadar alınıyorsanız oynamayın arkadaş. Evet bir mmorpg'de 98 lvl olup tier 88 edevat toplaman forumlarda 80000 mesaj atıp, her mesaja sarkastik cevap yazmaktan bir santim ileri götürmez seni. Buradaki aklı başında kullanıcılarda bu tiplemeleri hemen farkedip - uzak duruyor zaten. --- Benim için buradaki ana nokta içinde okuyabileceğim, edebi bir keyif olabileceğim ve kafamda canlandırdığım dünyaya uygun bir rpg ortamı yaşayabildiğim oyuna zaman harcamaktır - ozaman zamana ve verdiğin paraya değer.. Yoksa bu oyunlara hayatını harcamış - hayattaki başarısızlığın, aşksızlığın acısını bu oyunlarla çıkaran adamlarla yarışabilmem mümkün değil. Lvl 98 olayım 7000 dmg vurayım, beni heyecanlandırmıyor açıkcası. Herkesin oyunlardan ve 'real life''dan bekledikleri başkadır. Benim Warhammer hakkındaki görüşüm, çok eğlenceli bir 'loser magnet' olduğudur. (madem ingilizce çok tutuluyor burada.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Sam said: nasıl? onu kim dedi ki ekmek?nicki o ile başlayan bir sorc olmasın? (:P) Yok nicki a ile başlayan bi azmo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpg Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 valla ben de bunu anlamiorum bu oyunlarda iyi olman loser oldugun anlamına gelmez. wow da gelir o ayrı. Cunku wow da haftada bi gun tatili olan 40 yılda bir memberlarına izin veren guildler fazlalıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 @ Stelarc Bazı firkilerinin doğru olmasına katılmakla beraber (normal hayatta birşey olamayıp, pvp ile kendini tatmin edenler), paticik i sandığın kadar tanıyamadığını söyleyebilirim. Çünkü o haklı fikirlerin ışığında tartıştığın adamların uzaktan yakından sandığın adamlarla alakaları yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stelarc Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Oyunda iyi olmak 'loser''lık yazmıyor mesajda arkadaşım. Oyuna hayatını verip bunun vicdan azabını, en ufak eleştireye saldırarak çıkartmaktan bahsetmişim mesajda. Warhammer başlığındaki konulara rastgele bir gir bak, mesajımın kastettiğini anlayacaksın. --- Ek olarak içeriğin minumum - mesainin maksimum olduğu bir oyun nasıl bir insanı uzun vadede 'loser''a dönüştürmez çözemedim. Herkes izlemiştir bu da eğlencesi olsun... http://videoutopia.smartvideochannel.com/media/playvideo.aspx?f=flash7&cid=28D323DD11C14FDB9BDCF21BC876A1F1&v=mostviewed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stelarc Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 dreagloth said: @ Stelarc Bazı firkilerinin doğru olmasına katılmakla beraber (normal hayatta birşey olamayıp, pvp ile kendini tatmin edenler), paticik i sandığın kadar tanıyamadığını söyleyebilirim. Çünkü o haklı fikirlerin ışığında tartıştığın adamların uzaktan yakından sandığın adamlarla alakaları yok. Mesajımı yazarken özellikle alıntı yapmadım zaten. Olabildiğince genele yazdım... Ama yazdıklarımın yüzde yüz tutarlı olduğunu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Büyük ölçüde PvE tabanlı değil, ama dengeyi sağlamayı da başarıyor. RvR'nin daha önemli ve daha az farma dayalı olması insanlara birbirini yakalama, kendinden iyileri de ara sıra öldürebilme, dolayısıyla daha rahat ve daha çok eğlence imkanı sunuyor. Warhammer'ın da bir hikayesi var, konu illa oysa. Bütün MMO'lara gereksiz diyebilirsin, ki bir yerde öyleler evet kimsenin bişey kazandığı yok. Turnuva vs. demeyin şimdi lütfen, hiçbir şartta getirileri götürülerinden fazla değil MMO'ların. Onun için bir yerde haklısın. Birşey kazandırması gerekiyor mu oyunların eğlence dışında, o da ayrı bir muamma tabi, eğlendirsin işte amaç o değil mi? Ama sen kalkıp "MMO'lar zaman kaybıdır arkadaş başlamamak lazım, AMA LOTRO DEDİN Mİ BAŞKA BİŞEY O EHE, gerisi loser dolu anca" dersen bir çuval inciri berbat edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar