Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bright wizard hede hödö topiği

Jadelith

Öne çıkan mesajlar

aynen öyle sorieno, zaten enginar/magus üzerinden dönüyor aşağı yukarı oyunlar bw/sorc bir yana. yoksa o marauder dmg'si de gidip tek tek vurmakla olacak iş değil.

ha ekmek ayrıca ben kim fazla dps yapıyor olayına binaen koymadım ss'leri, vakumlamak en imba olay şu anda. demin çıktığım oyunda 5 bw herbiri 150k vurdu ama nasıl vurdu? enginar sayesinde. ona rağmen vakumlanıp root yediğim esnada bile kendilerini birer birer indirdim birkaç kere.

öte yandan kimi kişi dotları diziyor ama hedefi bitiremiyor, fosur fosur healleniyor, kimisi de önceki sayfada yazdığım formüle shades of death'i de ekleyip hp barı sıfırlıyor healer frame değiştiremeden ya da adam geri kaçamadan. silence idi, resist düşürme idi, heal reduce idi hepsini geçtim, 300ms ile oynuyoruz. ona rağmen gayet güzel dayak atılıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

SS lerdeki Damagelarda abartı bır durum yok bence hatta Rank 40 ta 180 k dmg BW ıcın az geldı bana.Su an R16 da 90 k ı gordum.

Tabi bu Damage ın en azından yarısı rakıbı oldurmemıstır ama belırlı bır sure pasıf konumda kalmasını saglamıs damagelardır.

BW su ana kadar en sevdıgım ozellıgı;kıtle halındekı destroların arasına gırıp Fire Cage attıktan sonra bır ıkı aoe yaparak combustion fulleyip geri cekilip heal aldıktan sonra dotlama faslına gecmek.Rakıbın dengesını oldukca bozuyor bu hareket.

Arkanızda saglam bır healer varsa Combustion u 100 de tutarak sureklı dot atarsanız ve arada moral 2 doldukca rakıb healerın ap sını cekersenız takım ıcın yapabılecegınız her seyı yapmıssınız demektır.Genelde Healer a yakın olup herhangibir attack durumunda healer ı koruma gorevını ustlenırsenız ıyı olur.Cunku gerek CC olarak gerekse rakıbı cabuk oldurme sansı olarak sızden ıyı yok.Hem bu sekılde daha cok heal alma sansınız olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Su son SS te gordugum kadarı ıle zavallı Rune Priest 80 k heal atmıs 5 k xp almıs ,o cıvarlarda dmg veren BW ler 3 katı xp almıslar.

Buna yakın zaman cozum bulmazlarsa etraf bw dolup tasacak. :)

Gene bu soruna wow dan bı ornek vermek gerekırse BG lerde herkese esıt Honor ve XP verılıyor.Icerde AFK olup bu somurmek ısteyenler deserter duruma gecıyor.Warhammer ında bu tarz adeletlı bır sısteme gecmesı lazımkı senaryolarda class bakımından cesıtlılık olsun..
Sosyal ağlarda paylaş

Gangren said:
O SS'teki healerlar oynamayı bilmiyormuş, R31 DoK var, herif 22k heallemiş lol

6 kere ölünce zor tabi

burada nerf BW diyenlere laf ediyorsunuz, buyrun bakın harbici community'e, 669 oyun 416'sını alarak açık ara birinci "overpowered" kim...

başka diyecek bişe yok ;)
http://www.warhammeralliance.com/forums/showthread.php?t=161798
Sosyal ağlarda paylaş

nerde gördün nerde çabuk söle bana acaip gaza ihtiyacım var şu aralar , T4'e daha geçen gün geçtim ve öle böle ezilmiyorum 1 lvl öncesinin cengaverinden eser yok yanyana 3 kişiden 2 kisini kesebilen char sanki gitmiş yerine öle ortalarda dolanan ve kafasına 3-5 tane dot yiyip bi köşede zıbaran çıplak biri gelmiş gibi , hele ki o serpents midir ne zıkkımsa bomboş bi alan saklanacak bi ağaç dahi yok kabak gibi ortalarda dolanıyordum ilk başlarda, allahtan kendime saklancak bir iki yer bulabildimde az buçuk olsada görevimi yapabiliyorum oralarda saklanarak ...
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:
Gangren said:

6 kere ölünce zor tabi

burada nerf BW diyenlere laf ediyorsunuz, buyrun bakın harbici community'e, 669 oyun 416'sını alarak açık ara birinci "overpowered" kim...

oyunun yarısı bw olduğu için ve we ler bw leri öldürüp ölmekten başka işe yaramadığı için olabilir mi?

ha bi de bw kitlesinin çoğunun op diye ağlayıp rerollayan kitle olmasından da olabilir
Sosyal ağlarda paylaş

Ekmek said:
sabonis said:
Gangren said:

6 kere ölünce zor tabi

oyunun yarısı bw olduğu için ve we ler bw leri öldürüp ölmekten başka işe yaramadığı için olabilir mi?

ha bi de bw kitlesinin çoğunun op diye ağlayıp rerollayan kitle olmasından da olabilir

bahane üretmek serbest ama yani güneşi balçıkla sıvamak da mümkün diil maalesef.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • 8 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...