Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 "Damage öldürmez dps öldürür adam 1 kere ölerek 9 kere ölen bw den 10k fazla damage yapmış ss ini koymuş" dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 aynen öyle sorieno, zaten enginar/magus üzerinden dönüyor aşağı yukarı oyunlar bw/sorc bir yana. yoksa o marauder dmg'si de gidip tek tek vurmakla olacak iş değil. ha ekmek ayrıca ben kim fazla dps yapıyor olayına binaen koymadım ss'leri, vakumlamak en imba olay şu anda. demin çıktığım oyunda 5 bw herbiri 150k vurdu ama nasıl vurdu? enginar sayesinde. ona rağmen vakumlanıp root yediğim esnada bile kendilerini birer birer indirdim birkaç kere. öte yandan kimi kişi dotları diziyor ama hedefi bitiremiyor, fosur fosur healleniyor, kimisi de önceki sayfada yazdığım formüle shades of death'i de ekleyip hp barı sıfırlıyor healer frame değiştiremeden ya da adam geri kaçamadan. silence idi, resist düşürme idi, heal reduce idi hepsini geçtim, 300ms ile oynuyoruz. ona rağmen gayet güzel dayak atılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 BWlerin KBi spell mi? Ve silence oluyorlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Absolut said: BWlerin KBi spell mi? Ve silence oluyorlar mı? Morale abilty diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darti Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 SS lerdeki Damagelarda abartı bır durum yok bence hatta Rank 40 ta 180 k dmg BW ıcın az geldı bana.Su an R16 da 90 k ı gordum. Tabi bu Damage ın en azından yarısı rakıbı oldurmemıstır ama belırlı bır sure pasıf konumda kalmasını saglamıs damagelardır. BW su ana kadar en sevdıgım ozellıgı;kıtle halındekı destroların arasına gırıp Fire Cage attıktan sonra bır ıkı aoe yaparak combustion fulleyip geri cekilip heal aldıktan sonra dotlama faslına gecmek.Rakıbın dengesını oldukca bozuyor bu hareket. Arkanızda saglam bır healer varsa Combustion u 100 de tutarak sureklı dot atarsanız ve arada moral 2 doldukca rakıb healerın ap sını cekersenız takım ıcın yapabılecegınız her seyı yapmıssınız demektır.Genelde Healer a yakın olup herhangibir attack durumunda healer ı koruma gorevını ustlenırsenız ıyı olur.Cunku gerek CC olarak gerekse rakıbı cabuk oldurme sansı olarak sızden ıyı yok.Hem bu sekılde daha cok heal alma sansınız olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 bu da fırından taze çıktı. 2 bw 2 dot attı üstüme, 10 saniyede heal almadığım için öldüm falan. şaka gibi tickliyor bu dot'lar gerçekten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darti Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Su son SS te gordugum kadarı ıle zavallı Rune Priest 80 k heal atmıs 5 k xp almıs ,o cıvarlarda dmg veren BW ler 3 katı xp almıslar. Buna yakın zaman cozum bulmazlarsa etraf bw dolup tasacak. :) Gene bu soruna wow dan bı ornek vermek gerekırse BG lerde herkese esıt Honor ve XP verılıyor.Icerde AFK olup bu somurmek ısteyenler deserter duruma gecıyor.Warhammer ında bu tarz adeletlı bır sısteme gecmesı lazımkı senaryolarda class bakımından cesıtlılık olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 O SS'teki healerlar oynamayı bilmiyormuş, R31 DoK var, herif 22k heallemiş lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 nerf BW!!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Gangren said: O SS'teki healerlar oynamayı bilmiyormuş, R31 DoK var, herif 22k heallemiş lol 6 kere ölünce zor tabi burada nerf BW diyenlere laf ediyorsunuz, buyrun bakın harbici community'e, 669 oyun 416'sını alarak açık ara birinci "overpowered" kim... başka diyecek bişe yok ;) http://www.warhammeralliance.com/forums/showthread.php?t=161798 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Yihuuuu ilerde WElerde OP oluyormuş gördüğüm kadarı ile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hione_ Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 nerde gördün nerde çabuk söle bana acaip gaza ihtiyacım var şu aralar , T4'e daha geçen gün geçtim ve öle böle ezilmiyorum 1 lvl öncesinin cengaverinden eser yok yanyana 3 kişiden 2 kisini kesebilen char sanki gitmiş yerine öle ortalarda dolanan ve kafasına 3-5 tane dot yiyip bi köşede zıbaran çıplak biri gelmiş gibi , hele ki o serpents midir ne zıkkımsa bomboş bi alan saklanacak bi ağaç dahi yok kabak gibi ortalarda dolanıyordum ilk başlarda, allahtan kendime saklancak bir iki yer bulabildimde az buçuk olsada görevimi yapabiliyorum oralarda saklanarak ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 burda gördü :) http://www.warhammeralliance.com/forums/showthread.php?t=161798 burda da en zayıf class'leri görebilirsiniz http://www.warhammeralliance.com/forums/showthread.php?t=162416 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 sabonis said: Gangren said: O SS'teki healerlar oynamayı bilmiyormuş, R31 DoK var, herif 22k heallemiş lol 6 kere ölünce zor tabi burada nerf BW diyenlere laf ediyorsunuz, buyrun bakın harbici community'e, 669 oyun 416'sını alarak açık ara birinci "overpowered" kim... başka diyecek bişe yok ;) http://www.warhammeralliance.com/forums/showthread.php?t=161798 oyunun yarısı bw olduğu için ve we ler bw leri öldürüp ölmekten başka işe yaramadığı için olabilir mi? ha bi de bw kitlesinin çoğunun op diye ağlayıp rerollayan kitle olmasından da olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hione_ Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 iyide orda 2. olmuşuz biz , yakışmaz bize 2.lik yokmu şöle 1. olduğumuz bi forum konusu onun linkini verinde bakalım ona GAZ MOD ON olalım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Ekmek said: sabonis said: Gangren said: O SS'teki healerlar oynamayı bilmiyormuş, R31 DoK var, herif 22k heallemiş lol 6 kere ölünce zor tabi burada nerf BW diyenlere laf ediyorsunuz, buyrun bakın harbici community'e, 669 oyun 416'sını alarak açık ara birinci "overpowered" kim... başka diyecek bişe yok ;) http://www.warhammeralliance.com/forums/showthread.php?t=161798 oyunun yarısı bw olduğu için ve we ler bw leri öldürüp ölmekten başka işe yaramadığı için olabilir mi? ha bi de bw kitlesinin çoğunun op diye ağlayıp rerollayan kitle olmasından da olabilir bahane üretmek serbest ama yani güneşi balçıkla sıvamak da mümkün diil maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 ben de onu diyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Ya sorcerer BW den farkini tam olarak bilmiyorum ama ben bir sorcerer olarak bright wizardlara 1 vs 1 de ölmüyorum genelde. hatta aptal okçulardan sonra en kolay oldurdugum class diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Bright wizardlar rank 40 olduklarinda hangi skillerini kullaniyorlar damage vermek icin? Corporeal agirlik mi? elemental mi? Resistance yapicam da ona gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Bright Wizard'larin adi ALIHAN'dir artik benim icin. Combustion'i kontrol edemeyip, kendini yakan, sonra da BENZIN YUTTUM diye feveran eden bir class'i, bundan sonra ciddiye almiyorum. Tesekkur ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Topic'i troll'lemeye devam ediyoruz. LOLWIZARD COMBUSTED!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 bu classı kötü nerflemişler.senaryolarda engineeri geçemiyorum.fakat garip bir durum var kendi levelimdeki blackguardı kesebiliyorum.tek başına tank kesmekte enteresan oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 said: the Bright Wizard, will not be keeping Ruin and Destruction. This ability is going to be moved to a a different Career to more closely mirror it's availability on Destruction. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 dota > Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar