axedice Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 aquila said: WILLIAM WALLACE! (tu) Ayrıca az önce wikiden kontrol ettim, Lex Luthor'ı oynayan elemanın adı Michael Rosenbaummuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Karagozun soylediği gibi, Adamlar bildiğin Wow un starwars kılıfı giydirilmiş halini yapiyor.Karakter animasyonlarına bakınca da biraz Lineage Aionumsu bir esinti hissettim. Begenmeyecem ben bu oyunu anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 swtor da tank dps healer diye birbirinden net çizgilerle ayrıbileceğin classlar yok. dps healer tarzı classlar olduğu gibi oyunun en ağır setini giyen sith warriordan da tank filan olmaz. tank dps healer caster mantığının olmadığı ortama wowstarwarsı diyemem ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 videoda dedikleri kadar epik değil aslında combat, ama eğlenceli gözüküyor yeterince. umarım animasyon ve special attacklarda söyledikleri kadar çeşitlilik vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 ya bu grafikler benim sinirimi bozmalımı? sizde durum nasıl aocdan sonra bu biraz bana sanki basitmi geldi ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 onu bunu bilmem de , bütün "defeat" ettiğim elemanlar aynı şekilde düşmesin bi zahmet yere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 artık söyleyecek birşeyim kalmadı adamlar kendi kendilerine faillerini açıklamaya başladı bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 herkesin ağzında aynı laf : "Combatı artık yeni bi levela taşıyoruz. Yeni bi çağ açılıyo" eser yaratmak veya güzel bi oyun çıkarmak değil para getiren bi ürün çıkarmak hepsinin amacı bu yüzden onlardan tiskiniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Ahaha abi bu kadar da duygusal olmayın, kaliteli oyunlar yapan firmaların da amacı eser yaratmak değil kar edebilen bir ürün ortaya koymak. Yalnız bu arkadaşlar casual olayının ve EPIC gazının bokunu çıkardıkları için bize bu kadar çirkin geliyor. Bi de tabi starwars ipsine karşı derin bi saygı sevgi var, böyle kötü yola düşmesinden rahatsız oluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 2:47deki eleman nedir abi öle william wallace!!! bide senior game designer... off rezaletler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 adamin beyni kafasina sigmamis, iq over 9000 filan heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 "abi baktım trooper cok op, zaten jedi olmamki artık trooper olurum" senior game designer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 bu william wallace ilkokuldaki sıra arkadasıma benziyor. oda evrimini tamamlayamamıştı garibim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 çocuğun ağzına bitane çakasım geliyor gördükçe niyeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 çok bayık görünüyor bu da fail olacak bence :p şimdi diğerlerinde olduğu gibi yooo hayııır diyecekler çıktıktan 6 ay sonra buraya boom ssi atacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 korkuyorum SWtOR'un patlamasından. Patlarsa 2 sene daha wow oynıcaz sanırım :/. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 sen hala wow mu oynuyorsun ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Combatlar gayet güzel duruyor. WoW la alakası yok. Sonuçta skill basacağız.Benim beklentilerimi karşılayacak gibi. LS ler oyuncak olmasın yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Castiel said: çok bayık görünüyor bu da fail olacak bence :p şimdi diğerlerinde olduğu gibi yooo hayııır diyecekler çıktıktan 6 ay sonra buraya boom ssi atacağım. çıktıktan sonra 6 ay dayanan oyun fail olmaz yav:) biz onu 3 ay yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 vur geç xp al sistemi yapmak basiy (look KO) adamlar istedikleri hikayeyi hani o öve öve bitiremedikleri epic hikayeyi uygulayamadılar. uyguladıkları an sürüm için kesin tarih verirler 2011 ilkbahar şu an iptal edildi bilmeyenlere. sürüm tarihi bilinmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 2011 kasım demiştim demeyede devam ediyorum :p şıhım şıhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 http://www.facebook.com/home.php#!/wwallace23 bu arada william wallace biowareden :) facebook sayfasını inceledim biraz. Sean ile oyun açıklandığı günlerden beri facebook kankisiyiz puahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordDv Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 SWTOR'da kurulacak olan guildimiz The Evils Of Society'de bizimle beraber oynamak isteyen arkadaşlar Evils Society'den iletişime geçebilirler. SWTOR bölümü açıldığında daha detaylı bir guild tanıtımı yapabiliriz patilere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Cuce said: 2:47deki eleman nedir abi öle william wallace!!! bide senior game designer... off rezaletler ahaha çok güldüm ya harbi ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 oyun 2008 yılında açıklandı hala masive kısmını geçtim, multiplayer kısmı ile ilgili bilgi bile yok. Bu adamlar fırından ekmeğide heralde böyle istiyorlar."fırıncı bana ekmek ver ama heroic olsun" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar