GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Revanı eskiden ben oynuyodum götü kalkmış olur gelip bana emir verirse ben yönlendirdim lan seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 hayır gerçek revan benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 yok siz bilmemişiniz... ben bildim. ben revanım. size 0 puan bana 100 puan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Trooper class hakkında yeni design notları var: http://www.swtor.com/news/article/20090605_002 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 bh ile trooper ın animasyonları izledim 3 er tane video koymuşlar daha önce görmemiştim güzel gibi olmuş aslında umutlarım kabardı :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 nerde linkler misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 http://www.swtor.com/info/holonet/classes/trooper, şurda altta combat tactics dekileri diyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 kotor 1 ve 2 yi indirdim gaza gelip bu sefer her versiyonuyla teker teker bitirim eheh bi de o bi yerde dark side a döndügümde baktım partimdeki iyileri kesemiyorum(tek kötü karakter bendim digerleri de imba geared dı :P ) quick load atıp soyup o tipleri oyle kesmiştim eheh bu sefer ilk light side bitiricem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Yakın zamanda SW:TOR içinde bir bölüm açılırsa süpersonik olur, dar alanda kısa paslaşmalar yapıyoruz tek topic altında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Daha öncede söylediğimiz gibi, hiç gerek yok. Konuşulabilecek şeyler bu topic için bile az şu anda, topic in genel muhabbeti hep konu dışı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Star Wars Galaxies bölümü swtor bölümü olsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Olabilirde, dediğim gibi bu topic dışında konuşulacak konu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konu var da konuşacak adam yok gibi bence.Offical forumda yüzbinlerde mesaj binlerce konu var . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 İyide onlar "theorycraft". Burda ne onu yapacak adam var(ki olmasın daha iyi) ne de, teorileri ilerletecek malzeme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 zaten official forumlardada yaptıkları o , yok şöle mi olcak bu böle mi olcak dan bşaka bişi konuşmuyorualr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 swg ile konuşacak konu da yokki zaten en azından şimdiden guildler falan sıralanır oyunun meslekleri ile ilgili tartışmalar yapılır tek konuda konuşmak zorunda kalmayız her yeniliği swg swtor olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 acikcasi ayni evren ve genel olarak siniflardaki ve genel benzerlikten dolayi su an hala acik olan ama sadece bos isden muhabbet donen swg forumunun starwars mmo olarak degistirilerek genel olarak kullanilmasi bu oyun ve eskisi icin guzel olabilir. en azindan hem bu hem digeri ayni anda hit alabilir... tek konu basliginda olmasi esasen baska topic acilamamsindaki en onemli sorunlardan birisi. tek foruma konan swtorun bir cok topigi olacagi kanisindayim; ssler, videolar, siniflar, hikaye, sacma sorular, olagan sorular, normal sorular, cins sorular seklinde forum uyelerinden ilgi gorecektir, zaten gormesede orada swg de var ikisi icin ayni ana baslikta kotarilabilir .. bir baska baslikta baska oyun icin gerekli degil demistim ama bu oyun ile %100 ilintili bir baska oyun icin hazir varken acilmasini (acilmada degil orayi point etme) destekliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 İki oyun birbirine karışır bence düzeni bozar birleştirmek. SW:tORle ilgili elle tutulur işte classtır oyun mekaniğidir pvp sistemidir bilgiler gelmeye başlamadan forum bölümü açmanın çok bi anlamı yok. Yani açmak istese hemen açar adam çok da zor bişey değil o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 iyi de geliyor o bilgiler. E3de oyunu oynadılar adamlar.Combat animasyonları bile gördük.classları da açıklıyorlar yavaştan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 General: * Seems that the Game has PvE Mode and a PvP Mode - SifiWire * Graphics are great and smooth - Mentioned in Multiple Reviews * The interface seems standardised. Hot keys on a UI Bar. - 1UP * The Majority of the Game can be done without Any help from anyone else - StarWarsMMO Demo * The UI Can be customised!- StarWarsMMO * Naming Filters include not being able to have numbers, special characters or Star Wars names - StarWarsMMO Demo * Full Voice overs for all NPC, Companions and some extent our characters (There is a mention in one of the reviews about some text, maybe just during the selection, it was not too clear.) * Some voice overs being done by cast members of Battlestar Galatica - Kokaku * The voiceovers seem to be done by good actors not Fred the Cleaner (If anyone has played Culling of Strath in WoW 3rd boss, you will know what I mean) * There is mention of a Player Driven Economy in the review from Joystiq. * No grinding - Destructoid review. * 8 Classes confirmed (During Gamespot Interview) * They are looking into seperate servers for PvP, RP etc as an option. - StarWarsMMO * They are trying to make TOR available to People with a mix of PC quality Old and New- StarWarsMMO * PvP, Auction House, Raiding and an Economy all confirmed on video by a Dev: - ZAM Characters: * Characters maybe planet locked for a period based on gameplay mechanics (BH needs to get a Hutts help to get off the planet, Smuggler has no ship (Its been stolen) * Still no mention of non-human playable races. * Bounty Hunters start on Hutta - Mentioned in Multiple Reviews * Bounty Hunters Story Arc is called 'The Great Hunt' - SifiWire * Bounty Hunters as well as ranged can do hand to hand combat plus dirty tricks - SifiWire * Smuggler starts on Ord Mantell - Mentioned in Multiple Reviews * Characters can Jump!- StarwarsMMO * Multiple Voices for Player Characters so that when we respond they do not all sound the same - StarwarsMMO Demo * Full Body and Facial expressions while speaking - StarWarsMMO Demo * Information on races other than Human coming soon - StarWarsMMO * Character customization * Other classes will get the Cover ability, but maybe not as effective. * Player Characters have some intresting moves.. Smuggler (knee NPC in nuts and shoot them in the head) * Dialog selection via a Mass Effect Style Dialog wheel - GameSutra * The more Dark/Light Side you go you gain access to more abilities that lean towards that calling that going the other way denies you. - GameSutra Combat: * No Auto Attack - Mentioned in Multiple Reviews * Combat is fast paced (Almost Console Speed) - TenTonHammer * Special moves seem to require points similar to Rogue in WoW. (If you are not sure what I mean read further in this post, its explained) * Players seem to be able to take on 1 to 4 NPCs at the same time. - Destructoid + StarWarsMMO * Combat seems to be more fluid and dynamic (not too sure what they were refering to by maybe queuing moves?) * Duel use of Lightsabers shown. - Mentioned in Multiple Reviews * There is mention of the Sith soaking up damage and causing agro. Possible hint to a Tanking class? * While seeing the Combat in the Flaspoint its seemed very like Battlefront with 10 vs 2 combat - StarWarsMMO Demo * When engaging NPCs the NPC switched from Ranged to Melee as the Players got closer - StarWarsMMO Demo * Combat was more fluid not stiff like KOTRO - StarWarsMMO Demo * The Sith was Auto deflecting Blaster Bolts during the Flaspoint - StarWarsMMO Demo Flashpoints/Loot: * Loot seems to be based on Light/Darkside as well as class. * Looting is the standard Loot types in other MMOs - StarWarsMMO * Choices in Flashpoints can change the course of the instance. Kill a NPC and 'A' happens.. do not kill and 'B' happens. - Mentioned in Multiple Reviews * Flashpoints can be done solo or grouped. * Group decisions in Flashpoints (Its mentioned that BW are still working on how to apply LS/DS points depending on outcome). * PvP loot mentioned as loot in the gamespot Smuggler interview. * Loot sets also seem to be in game, possible mutliple PvP sets mentioned - Gamespot Smuggler * The Group decisions seem to work like the LOTRO Combo Combat function, you get little time to decide what you want to do. A selection of outcomes appear and you have to decide fast. * Multiple different outfits per class - TenTonHammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 http://www.tentonhammer.com/node/69468 yeni smuggler resimleri http://ve3d.ign.com/images/game/816935/PC/Star-Wars-The-Old-Republic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Hoş olmuş da SWG'den alışmıştık onlarca farklı class olmasına. Kesmiyor bunlar insanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 axedice said: İki oyun birbirine karışır bence düzeni bozar birleştirmek. SW:tORle ilgili elle tutulur işte classtır oyun mekaniğidir pvp sistemidir bilgiler gelmeye başlamadan forum bölümü açmanın çok bi anlamı yok. Yani açmak istese hemen açar adam çok da zor bişey değil o. Budur demeye çalıştığımız. Daha content yeni oluşmaya başladı ve stabil değiller. Classların hepsi hele bir açıklansın, üzerinde konuşulabilecek yeterli content oluşursa o tarihe kadar kesinlikle açılır. Eğer oluşmazsa, büyük ihtimalle en geç closed beta tarihi belli olduktan sonra açılır. Zaten adminler de takip ediyor durumu, gerek görüldüğünde açılacaktır bölüm, paniğe gerek yok :) Bunun dışında oyunun gelişim sürecinin bu kadar yavaş işlemesini kınıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 2011 e kadar kim öle kim kala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 -Deno- said: Hoş olmuş da SWG'den alışmıştık onlarca farklı class olmasına. Kesmiyor bunlar insanı. ne kadar cok sinif, o kadar balance sorunu, bug sorunu, oyun bozuklugu, ogrenelim ve istemeyelim lutfen artik su bol siniflari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar