Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SW: TOR - SS, Video ve daha niceleri..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yok benim ingilizcem kusursuz da, merak ettim hani bilmeyenler için sdfksdfsf. ben pek bilmem böle oyunları o yüzden sordum. Neyse oynicak olanlar varsa bol bol eğlenceler dilerim keşke oynayabilsem ben de.
Mesaj tarihi:
elaidi said:

Yok benim ingilizcem kusursuz da, merak ettim hani bilmeyenler için sdfksdfsf. ben pek bilmem böle oyunları o yüzden sordum. Neyse oynicak olanlar varsa bol bol eğlenceler dilerim keşke oynayabilsem ben de.

ali neler saçmaliosun asd
Mesaj tarihi:
ayıp

böyle battle star wars serilerinde yoktu be!

gerçekten oyunu bırakıp filmini yapsınlar bunun.

bu arada , galaxiesde olmadığı kadar lucas arts tadı var trailerda , asnki biraz daha içinde projenin bu sefer lucas.
Mesaj tarihi:
yok tabiki quest text i kaldırmaz adamlar ama dinlemek çok daha iyi.
benim asıl merak ettiğim amcaların dediği x class ı oynarsanız oyun deneyiminiz y classtan tamamen farklı olacak söylemi. bunu iyi yaparlarsa oyun süper olabilir. yeni bi class açınca 43363 questi baştan yapmak yerine farklı questler çıkarsa karşımıza oynatır kendini uzun bir süre.

droid oynanabilir olurmuki? açarım lan bi tane, yağ falan kaçırır, arada kısa devre olurum :)
Mesaj tarihi:
Hangi trailerlardan bahsediliyor acaba?

dreagloth said:

Oyunu ea yapmıyor, bioware yapıyor.

Bilgi almak içi soruyorum. EA bu projede neci? En son çıkan RA3 ucubeliğinden sonra kendileidnen pek memnun değilim (td)
Mesaj tarihi:
Rock said:

Hangi trailerlardan bahsediliyor acaba?

dreagloth said:

Oyunu ea yapmıyor, bioware yapıyor.

Bilgi almak içi soruyorum. EA bu projede neci? En son çıkan RA3 ucubeliğinden sonra kendileidnen pek memnun değilim (td)

EA BioWare'i satın aldı.
Mesaj tarihi:
Deneyim derken büyük ihtimalle kast farkını ön plana çıkartıcaklar. Dünyanın sizinle olan etkileşimi değişik olucak.

Yoksa bi trooper ile bi BH nin oynanış olarak çok farklı olacağına inanmıyorum
  • Yeni Oluştur...