maxrep Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 link toplamda 4 class mı olacak? yoksa Galactic republic de mi 4 class olur ? yok artı 4 class daha :) diğer link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 ayrıca, press konferans ta söylediler, oyundaki HER npc sizinle sesli iletişim kuracak, ekrandan quest okumak gg, oyundaki TÜM konuşmalar seslendiriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 makyaj güzel bakalım huyu suyu nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 video çok iyiydi be.Gazı verdiler bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 ya adamlar çokkaliteliti işler yapacağı belli çok ama işte gameplay hakkında hala hiçbi bilgimiz yok umarım güzel olur da bu kadar uğraştıklarına değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 e o zmn ingilizceyi iyi bilmesi lazım herkesin dimi sdfs hoş oynamicam ben ama yani yine de sorayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Oyunun tamamının seslendirilmesi, questlog olmıycak anlamına gelmiyor :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 text read kalkmaz, ikisi birden olur veya opsiyonlu olur vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 ingilizce olmazsa olmaz.Adamların en fazla üstünde durdukları şey questler ve hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Yanlız trailerda saberstaff veya dualwield yok mu bana mı öyle geliyor =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Yok benim ingilizcem kusursuz da, merak ettim hani bilmeyenler için sdfksdfsf. ben pek bilmem böle oyunları o yüzden sordum. Neyse oynicak olanlar varsa bol bol eğlenceler dilerim keşke oynayabilsem ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Video gaz olsada... EA yahu. Tamam bir Sony kadar korkutmuyor ama. Neyse, kötü flnda çıksa adının hatırına alıp oynayacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Oyunu ea yapmıyor, bioware yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 daha hic ingame trailer veya leak falan yok mu yahu? merak ettim gercekten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 elaidi said: Yok benim ingilizcem kusursuz da, merak ettim hani bilmeyenler için sdfksdfsf. ben pek bilmem böle oyunları o yüzden sordum. Neyse oynicak olanlar varsa bol bol eğlenceler dilerim keşke oynayabilsem ben de. ali neler saçmaliosun asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 ayıp böyle battle star wars serilerinde yoktu be! gerçekten oyunu bırakıp filmini yapsınlar bunun. bu arada , galaxiesde olmadığı kadar lucas arts tadı var trailerda , asnki biraz daha içinde projenin bu sefer lucas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 +1 Hakkaten o battle nedir? Aman aman aman deli manyak bişi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 yok tabiki quest text i kaldırmaz adamlar ama dinlemek çok daha iyi. benim asıl merak ettiğim amcaların dediği x class ı oynarsanız oyun deneyiminiz y classtan tamamen farklı olacak söylemi. bunu iyi yaparlarsa oyun süper olabilir. yeni bi class açınca 43363 questi baştan yapmak yerine farklı questler çıkarsa karşımıza oynatır kendini uzun bir süre. droid oynanabilir olurmuki? açarım lan bi tane, yağ falan kaçırır, arada kısa devre olurum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 İşte o "her class la farklı oyun deneyimi" sözü beni korkutan. Single oyuna daha yakın olacakmış gibi geliyor. Yani quest yaparken single, questler çakışınca mp gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Hangi trailerlardan bahsediliyor acaba? dreagloth said: Oyunu ea yapmıyor, bioware yapıyor. Bilgi almak içi soruyorum. EA bu projede neci? En son çıkan RA3 ucubeliğinden sonra kendileidnen pek memnun değilim (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Rock said: Hangi trailerlardan bahsediliyor acaba? dreagloth said: Oyunu ea yapmıyor, bioware yapıyor. Bilgi almak içi soruyorum. EA bu projede neci? En son çıkan RA3 ucubeliğinden sonra kendileidnen pek memnun değilim (td) EA BioWare'i satın aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Deneyim derken büyük ihtimalle kast farkını ön plana çıkartıcaklar. Dünyanın sizinle olan etkileşimi değişik olucak. Yoksa bi trooper ile bi BH nin oynanış olarak çok farklı olacağına inanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Sanırım oyunu başlamadan bırakıcam :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 HD trailer: konferanstaki sunum:http://www.gametrailers.com/video/e3-09-star-wars/50075 adamlar bir anda müziği verdiler, dedim amanın geliyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 uu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar