lovecraft0Z Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 arkadaşlar az önce EA nın e3 konferansını canlı izledim SWTOR un ilk world exclusive cinematic trailer ı gösterildi şimdi herkes bi ton şey söyleyecek yakında heryere düşer ama ben saniyeler geçmişken ve hala etkisi altındayken şunu söyliyim; ben böyle birşey görmedim^^ aklınızı kaybetmeye hazır olun
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 beyniniz havaya uçacak herifler EA nın aptal oyunlarını tanıtıyolardı ki bi anda perdeler kapandı throne room çalmaya başladı bi baktım jedilar ve sith ler geliyo sahneye :) gerçek oyuncular yaktılar saberları bi baktım iki eleman öne çıktı robeları bi açtılar bioware ile LA nın yöneticiler :) anlattılar falan sonra alın cinematic trailer sonrası amanın.... kalbim tekledi resmen
eregorn2 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 siteye daha koyulmamış. gametrailers.com koymak üzere... ama sitede yeni bişi açıklanmış ordan gördüüm üzre her tarafın 4 sınıfı olcak... bence az...
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 http://www.swtor.com/media/trailers/deceived-cinematic-trailer burdan
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 trailer inanilmaz, umarim oyunda bu kadar iyi olur.
eregorn2 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 ohaaaaa!!!!! collector edition alcam lan ben!!!!!
ses Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 tek kelimeyle muhteşem...Ben böyle gaz verme görmedim:D
ses Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 bide şimdi sen böyle video yap sonra milletten jedi harici class açmasını bekle (tu) bounty hunter ve marksman ayarındaki ablalar iyi güzelde tema çok belli yani:D
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 bir insan evladına yapılmaz bu ya. ayıptır be kardeşim hem release date verme hemde bunu göster. gösteripde vermememek böyle birşey demek ki
Anubisath Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 ses said: bide şimdi sen böyle video yap sonra milletten jedi harici class açmasını bekle (tu) bounty hunter ve marksman ayarındaki ablalar iyi güzelde tema çok belli yani:D eridim o kumral bounty hunter'a zaten.kesin BH açıcam bn dönüşü yok :D
Delyyyy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 ohş bu nedir ya, eridik ekran başında
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Abi bıraksınlar oyunu fln ya,devamını çeksinler film yapsınlar bu ne inanılmaz!!! Bu arada çaktırmadan da aradaki trooper BH gibi klaslarda çok ezik olmayacak hakkaten e getirmişler :P....
cengizhan66 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 one dark malak ? vay aslanim benim cok guzel bi sinematic olmus ama oyun icin bence fazla umitlenmeyin unutmayin bununda arkasinda EA var
Sylian Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Bu trailerdan sonra oyunun yarısı sith olur artık.
maxrep Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Abi bu kadar güzel mi hazırlanır video! :)
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Video hakikaten harika, ama sırf videolara bakıp MMO almamak gerektiğini baya bir süre önce öğrendik sanırım :)
Norak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 NY Times: "Oha!" Washington Post: "Woah!" The Times: "Höst!"
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 bir de droid de olcak herif herkes kendi dnyasını yaratacak derken "he, she or it" dedi ^^
maxrep Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Gangren said: Video hakikaten harika, ama sırf videolara bakıp MMO almamak gerektiğini baya bir süre önce öğrendik sanırım :) Haklısın ! Sence nasıl yaparlar oyunu... bu video nun üstüne ? Sith, jedi, soldier, bh, trooper ?!
maxrep Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Norak said: NY Times: "Oha!" Washington Post: "Woah!" The Times: "Höst!" :D höst :D
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Ya gerçekten bıraksınlar oyun yapmayı, animasyon&film yapsınlar şunu
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Tek kelime; OHA. Bu saatten sonra oyun nasıl olursa olsun, çıktığı gün alınmayı haketti bununla.
Öne çıkan mesajlar