lovecraft0Z Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 arkadaşlar az önce EA nın e3 konferansını canlı izledim SWTOR un ilk world exclusive cinematic trailer ı gösterildi şimdi herkes bi ton şey söyleyecek yakında heryere düşer ama ben saniyeler geçmişken ve hala etkisi altındayken şunu söyliyim; ben böyle birşey görmedim^^ aklınızı kaybetmeye hazır olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 beyniniz havaya uçacak herifler EA nın aptal oyunlarını tanıtıyolardı ki bi anda perdeler kapandı throne room çalmaya başladı bi baktım jedilar ve sith ler geliyo sahneye :) gerçek oyuncular yaktılar saberları bi baktım iki eleman öne çıktı robeları bi açtılar bioware ile LA nın yöneticiler :) anlattılar falan sonra alın cinematic trailer sonrası amanın.... kalbim tekledi resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 siteye daha koyulmamış. gametrailers.com koymak üzere... ama sitede yeni bişi açıklanmış ordan gördüüm üzre her tarafın 4 sınıfı olcak... bence az... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 http://www.swtor.com/media/trailers/deceived-cinematic-trailer burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 epic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 trailer inanilmaz, umarim oyunda bu kadar iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 ohaaaaa!!!!! collector edition alcam lan ben!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 tek kelimeyle muhteşem...Ben böyle gaz verme görmedim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 bide şimdi sen böyle video yap sonra milletten jedi harici class açmasını bekle (tu) bounty hunter ve marksman ayarındaki ablalar iyi güzelde tema çok belli yani:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 bir insan evladına yapılmaz bu ya. ayıptır be kardeşim hem release date verme hemde bunu göster. gösteripde vermememek böyle birşey demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 ses said: bide şimdi sen böyle video yap sonra milletten jedi harici class açmasını bekle (tu) bounty hunter ve marksman ayarındaki ablalar iyi güzelde tema çok belli yani:D eridim o kumral bounty hunter'a zaten.kesin BH açıcam bn dönüşü yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 ohş bu nedir ya, eridik ekran başında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Abi bıraksınlar oyunu fln ya,devamını çeksinler film yapsınlar bu ne inanılmaz!!! Bu arada çaktırmadan da aradaki trooper BH gibi klaslarda çok ezik olmayacak hakkaten e getirmişler :P.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 one dark malak ? vay aslanim benim cok guzel bi sinematic olmus ama oyun icin bence fazla umitlenmeyin unutmayin bununda arkasinda EA var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Bu trailerdan sonra oyunun yarısı sith olur artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Abi bu kadar güzel mi hazırlanır video! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Video hakikaten harika, ama sırf videolara bakıp MMO almamak gerektiğini baya bir süre önce öğrendik sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 NY Times: "Oha!" Washington Post: "Woah!" The Times: "Höst!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 bir de droid de olcak herif herkes kendi dnyasını yaratacak derken "he, she or it" dedi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Gangren said: Video hakikaten harika, ama sırf videolara bakıp MMO almamak gerektiğini baya bir süre önce öğrendik sanırım :) Haklısın ! Sence nasıl yaparlar oyunu... bu video nun üstüne ? Sith, jedi, soldier, bh, trooper ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Norak said: NY Times: "Oha!" Washington Post: "Woah!" The Times: "Höst!" :D höst :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Ya gerçekten bıraksınlar oyun yapmayı, animasyon&film yapsınlar şunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Tek kelime; OHA. Bu saatten sonra oyun nasıl olursa olsun, çıktığı gün alınmayı haketti bununla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 bide: the smuggler class aha linki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar