BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 -Deno- said: biz birbirine sevgi ile bagli bir communityiz. biz bir aileyiz. biz guzel bir aileyiz. senin bunu durdurmaya gucun yeter mi saniyorsun? You don't know the power of the dark side... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 videoya tıkladım.10 dakika youtube loading yaptı sağolsun..videoda 6 saniye.. her saniyesine değdimi..değdi o ayrı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 BlackRose said: You don't know the power of the dark side... (tu)(tu)(tu) Bu arada son beta phasede grafikler çok güzeldi. Eminim releasede bir çok tweak ile daha da iyi hale gelecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 oyunda express mail diye bişey yok demi? adım başı mailbox gördüm ama hiç express mail var mı diye bakmadım. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Yok. Atılan mailler anında gidiyordu, onu da değiştirdiler yarım saat delay eklendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 http://on.fb.me/osGfIs twitterda yazmışlar ''On Belsavis, a group of Imperial forces defend one of their strongholds from a deadly rancor'' yazıyor.böyle aksiyonlar olucak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Knight online terk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 ahahah , uzak kamera açısından bakınca knightonline 2.0 gibi gözüktü bir an,lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Şimdi baktimda ilk post 3 yıl önce atılmış. 3 yıl ne çabuk gecmis yav. :p 6200 den fazla post. Bir oyun için bayağı fazla değil mi 1 postta? :p Sonunda kavuşuyoruz oyuna. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 vallahi ya..Düşünyani biz arkadaşlarla oyunu anon ettiklerinde World of Warcraft ta hardcore raid yapıyorduk,bekardım tabi o zamanlar.. and içtiydik,oyun çıksın sithleri açıyoz agalar diye.. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lostsong Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Efendim merhabalar, Betaya donanim yetersizliginden yapilan upgrade isleminin sancilarindan dolayi cok gec girdim ve bi anda biti verdi.Betada BH yi tadini cikarta cikarta oynamis arkadaslarin tecrubelerini merak ettim? Benim gonlumdeki karakter yillardan beri budur.IA i az da olsa oynadim ama BH nin high end deki durumu nedir? DPS ve Tank olarak ne kadar basarilir digerlerine gore.. ?!?@#? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 BH'ı Powertech'e geçirirsen yakın dövüş (Flame Thrower ve yakın dövüş saldırıları odaklı) tank haline geliyor. Flame Thrower ile damage verirken, shield skilleri ile tank'lık yapıyor. Epey başarılı bir tank oluyor kendisi. Yakın dövüş ve flame throwerları seviyorsan seçimin bu olmalı. Diğer opsiyon Mercenary ise silah ve roket odaklı kalıyor. Aynı zaman çift blaster taşıyorsun. Heal ve uzak DPS odaklı bir class haline geliyorsun. Ben Beta'da 18'înci seviyeye kadar bunu oynadım ve acayip eğlendim. Death from Above derim başka bir şey diyemem. Eğer DPS veya Heal gideceksen, çift blaster taşıyayım, flame thrower ve yakın dövüşle çok işim olmaz diyorsan seçeçeceğin alt sınıf bu olmalı. Ama genel olarak BH çok eğlenceli bir sınıf, için rahat olsun, nasıl oynarsan oyna eğleneceğine garanti verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lostsong Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 DeviantSun said: BH'ı Powertech'e geçirirsen yakın dövüş (Flame Thrower ve yakın dövüş saldırıları odaklı) tank haline geliyor. Flame Thrower ile damage verirken, shield skilleri ile tank'lık yapıyor. Epey başarılı bir tank oluyor kendisi. Yakın dövüş ve flame throwerları seviyorsan seçimin bu olmalı. Diğer opsiyon Mercenary ise silah ve roket odaklı kalıyor. Aynı zaman çift blaster taşıyorsun. Heal ve uzak DPS odaklı bir class haline geliyorsun. Ben Beta'da 18'înci seviyeye kadar bunu oynadım ve acayip eğlendim. Death from Above derim başka bir şey diyemem. Eğer DPS veya Heal gideceksen, çift blaster taşıyayım, flame thrower ve yakın dövüşle çok işim olmaz diyorsan seçeçeceğin alt sınıf bu olmalı. Ama genel olarak BH çok eğlenceli bir sınıf, için rahat olsun, nasıl oynarsan oyna eğleneceğine garanti verebilirim. Tesekkurler yorumlarin icin.Tum MMO gecmisimde hic bir zaman DPS delisi olmadim.Ondan Tank/Healer`a agirlik verdim.Dedigim gibi betaya cok gec girdigimden oynuyamadim ama sanirim IA yerine BH i tercih edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Hocam BH Tank olmanın hiç bir dezavantajı yok.Yani keşke su sınıfın tankı olaydım demessin.Ama malumun her sınıfın kendine has bir oynanışı var. Wow a benzetme ayıbını yapıcama ama paladin tank gibi, yakın plan,alan ve stun üzerinde takılırsın.hiç bir şekildede tanklıktan geri kalmazsın..Zaten heavy armor.. yani bi sith juggernaut gelipte senin spotunu almaz senden iy igearlı değilse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lostsong Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Durumu cok guzel ozetledin tesekkur ederim,range dps i hakkinda bir bilginiz varmi? Sannin said: Hocam BH Tank olmanın hiç bir dezavantajı yok.Yani keşke su sınıfın tankı olaydım demessin.Ama malumun her sınıfın kendine has bir oynanışı var. Wow a benzetme ayıbını yapıcama ama paladin tank gibi, yakın plan,alan ve stun üzerinde takılırsın.hiç bir şekildede tanklıktan geri kalmazsın..Zaten heavy armor.. yani bi sith juggernaut gelipte senin spotunu almaz senden iy igearlı değilse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 var abicim.mid-long range dediğimiz aralıkta atışları var.Saldırlarında roket,füze,lazer tabancası ve türevleri kullanıyor.lvl 15 te bile iki tane ağır vuran aoe si var.Yani gerek single target gerek aoe her türlü hasarı rahatlıkla verirsin. Ancak bu spec i seçersen,takımı tutabilen bir healer olman için en az 25 level a vurman gerekiyor.alan healı o levellarda geliyor. Bende PvP de hasarda birinci en kötü ikinci oluyordum.Alan hasarı,instant castleri ve mesafesi sebebiyle. Şunu rahatlıkla diyebilirim.İster dps,ister tank ister healer hiç birinde seni utandırmayacak bir sınıf BH..bu yüzden IA dan vazgeçtim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lostsong Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 IA ya karsi tum bulutlari kafamdaki yok ettin,eline saglik =) Sannin said: var abicim.mid-long range dediğimiz aralıkta atışları var.Saldırlarında roket,füze,lazer tabancası ve türevleri kullanıyor.lvl 15 te bile iki tane ağır vuran aoe si var.Yani gerek single target gerek aoe her türlü hasarı rahatlıkla verirsin. Ancak bu spec i seçersen,takımı tutabilen bir healer olman için en az 25 level a vurman gerekiyor.alan healı o levellarda geliyor. Bende PvP de hasarda birinci en kötü ikinci oluyordum.Alan hasarı,instant castleri ve mesafesi sebebiyle. Şunu rahatlıkla diyebilirim.İster dps,ister tank ister healer hiç birinde seni utandırmayacak bir sınıf BH..bu yüzden IA dan vazgeçtim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Yalnız Bounty Huntera tek bi class olarak bakmayın, aslında 2 classtan birden bahsediyorsunuz şu anda. Lvl10da advanced class seçince geri dönüşü yok, istediğinde respecleyip hem tank hem healer hem dps olamıyorsun yani. Mercenary healer/dps, powertech de tank/dps speclerinden birini seçiyor. Betada en fazla lvl20ye kadar oynayabildiğimiz için çok net bi fikir çıkmaz ama herhangi bir classın bi speci diğerlerinden geri kalmaz. Jedi en iyi tanktır, commando en iyi heallar diye bi durum yok, olursa fixlenir. Themepark oyun bu, class dengesi çok önemli. Bi sage çok güçlüydü betada ama o da hem shield hem de cc yi düşük lvllarda aldığı için. Hep düşük lvl oynayınca betada belli ön plana çıktı haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 lol ben bunları ilk defa görüyorum, illa ki konulmuştur ama yenilemiş olalım :):) Tema: O her zaman kazanır :p http://www.youtube.com/watch?v=ViuIsNcxFic&feature=share http://www.youtube.com/watch?v=YRQyS_8sShw&feature=share Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 ikinci video bombaymış. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Beyler bu linki takip ettiğinizde, oyunun tüm ayarları fulldeyken nasıl gözüktüğü görebilirsiniz.. Star Wars Old Republic FULL Grafik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 kaplamalar gene kötü betada aa zorlayınca buna benzer bişeyler çıkıyordu zaten particle efectler biraz daha iyi gibi ama sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 iyidir iyi =) clone wars adventures felan izledikten sonra yabancılamıyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BARZO Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 zaten clone wars adventures tarzı olması nefret ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 ya şakasınız ya kotor oyunlarını hiç oynamadınız, ikisi de birbirinden kötü, clone wars adventures ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar