Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SW: TOR - SS, Video ve daha niceleri..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
DA2019 said:

Neyse, Deniz gibi 1.5 gün sürmüyo, 3-4 saate bitiriyoruz çok şükür. Bunun interneti kotalıdır da şimdi, bitmiştir kotası.

abi surekli bir ezis modundasin, oyun basladiginda senin ve guildinin kalbini kirmak istemiyorum.
Mesaj tarihi:
-Deno- said:

DA2019 said:

Neyse, Deniz gibi 1.5 gün sürmüyo, 3-4 saate bitiriyoruz çok şükür. Bunun interneti kotalıdır da şimdi, bitmiştir kotası.

abi surekli bir ezis modundasin, oyun basladiginda senin ve guildinin kalbini kirmak istemiyorum.

niye la tatooine de piknik mi yapçaksınız
Mesaj tarihi:
-Deno- said:

hayır weekend beta'ların sonuncusu geçen haftasonuydu.

http://www.swtor.com/community/showthread.php?p=10830351#edit10830351

sonuncusu stress test yapılacak olanıymış oda şükran gününde olacak diyorlar hadi hayırlısı :D
Mesaj tarihi:
official forumlardaki bir rivayete göre 11 kasım'dan önce account yaratmış olanlara beta invite gelmesi her halükarda garantiymiş, fakat kod da redeem etmiş isek şansımız azalabilirmiş.

direkt şöyle cevap verdim konuya,

'If we lose our chance to participate in beta, just because we have redeemed a code to guarantee our beta chance - i would without a doubt shot myself on the head with a T21 rifle.'
Mesaj tarihi:
Gangren said:

lol 20gb neyi patchliyor ki bu? Sound dosyalarını patchlemeyecek herhalde?

Ayni announcement da oyunu uninstall edip bastan latest build ile install edin yaziyor ama hangi kafayla o mail i attilarsa, 20 gb lik patchimiz var which includes a new build, bi git hava al ne ictiysen ayil gel demek lazim.
Mesaj tarihi:
10 tane early access key veriyormuş ignmax, collector's almayanların ilgisini çekebilir.

detaylar,

http://www.betacake.net/2011/11/17/star-wars-the-old-republic-10-early-access-keys-giveaway/
Mesaj tarihi:
-Deno- said:

official forumlardaki bir rivayete göre 11 kasım'dan önce account yaratmış olanlara beta invite gelmesi her halükarda garantiymiş, fakat kod da redeem etmiş isek şansımız azalabilirmiş.

abi süründürüyolar resmen ya gösterip gösterip vermiyolar o kadar sabırla bekledik acı çekmeden son 2 ay kıvrandırıyo namussuzlar
Mesaj tarihi:
Updated the FAQ with this question and answer:

When will the Beta Testing Weekend start?

We are targeting November 25-28 for our upcoming Beta Testing Weekend. Exact timing on when you will be invited will be specified in your invite email.
Stephen Reid | Senior Online Community Manager

Bu haftasonu beta yokmuş,25-28 kasım da olacakmış,işkence çektiriyor adiler.
Mesaj tarihi:
http://translate.google.com/translate?sl=de&tl=en&js=n&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fthe-force.eu%2Fblogs%2F173-fansite-summit-q-a-mit-georg-zoeller&act=url

ac switch olmayacak release de

combat log da olmayacakmış, çeviri biraz dandik ama neyse

ayrıca yeni patch notları ilginç olmuş

karagga's palace 2. operation, hutt temalı olcak heralde, hardmode eklemişler bazı flashpointlere

world bosslar raid grubu seviyesine çekilmiş artifact seviyesinde item düşürcekelrmiş

tek kötü değişiklik var trooperın blaster renkleri color crystalle değişçekmiş sadece kullanılan ammo yerine :'(
Mesaj tarihi:
key lerde eu ve us diye ayirim var mi , bana swtor un kendisi 2 tane yolladi gecenlerde son beta weekend icin , acaba sitelerden almama gerek var mi bilmiyorum ? Benim betalar us olabilir eger ayirim varsa
Mesaj tarihi:
us-eu vs hepsi ayni login serverdan baglaniyor

us acc isyle alman serverina giriliyor
alman clientiyle amerikan serverina giriliyor
japon accountuyla da her yere giriliyo

Tek bi acc database i var, server secim ekraninda Eu yada NA seciyosun..
Mesaj tarihi:
dün spark ile konuştuk da, ben harbi harbi early access zamanında download'dan çekiniyorum. 250 kb ile indiriyorum ben lol. bu kadar büyük patch'e ve oyunu çekmeye early access'in 2 güne yakını gidebilir.

herhalde yüklenicem bilgisayarı, 400-500 ile çekebileceğim bir yere gidicem.
  • Yeni Oluştur...