Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 http://cache.gawker.com/assets/images/kotaku/2011/11/boner.jpg
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 phase 3 hakkında faq okuyordum, şunlar özellikle dikkatimi çekti: Our guild decided it doesn’t want to play on the server we were transferred to. Can we transfer to a different server? The Pre-Launch Guild Program server assignments cannot be transferred to other servers. However, players are free to create a new guild on a different server once they are in the game. Please note that guilds outside of the Pre-Launch Guild Program cannot be created until a player reaches their Capital Planet (Dromund Kaas for the Empire, Coruscant for the Republic), while guild invites from the Pre-Launch Guild Program can be accepted immediately upon character creation. How will a server be chosen for my guild? When we begin placing guilds on servers, we will take into account all the information that has been provided, including the server type and the allies and adversaries you have selected. We will make reasonable efforts to place each guild according to their specified preferences but cannot make any guarantees given the anticipated volume of guilds (among other factors). My guild doesn’t want to be assigned to a server. Will we be able to choose our own? While guilds that have been imported will be offered a reserved place on a server, guilds are free to decline the invite and create their guild on any server they wish (assuming the guild’s name is available on that server). adamlar onay almış guildları (mesela bizim frf almış) otomatik olarak transfer ediyormuş oyuna. iyi güzel de, server seçme şansımız olmayacak gibi gözüküyor. atıyorum guild server preference olarak rpg-pvp seçtiyse, sorgusuz sualsiz en uygun rpg-pvp server'ına yerleştiriliyorsunuz. phase 2'de yaptığımız allignment'lara uygun olarak gerçekleşiyor bu, yani dost-düşman guildlar ile aynı server'da oynuyor olacağız. bununla birlikte guild'ın belirttiği tüm detaylar dikkate alınıyor. otomatik yerleştirilme fırsatından yararlanmak istemeyebiliyoruz, kendi server'ımızı falan seçebiliyoruz da bence bazı karışıklıklara yol açacak bu oyunun ilk haftalarında. söylemedi demeyin.
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 server tipi olayından sıkıntı çıkıcak. mesela bi guild pvp seçti, diğeri rp; her ikisi de birbirini dost/düşman yaparsa öncelik server tipine mi verilecek mesela? yeri gelmişken server tipi olayının kaldırılması lazım mmolardan. just imo
tunch Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 yahu yine çok kötü koşturuyolar adamları. o animasyon çekilmez bariz :/
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cf_tf-uhlfM
Cacik Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 deployment about to begin diye mail geldi benim guildi alıcaklarmış topluca sanırım , sizede geldimi böle bişi
Cacik Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 heaaaaaa ne zaman alıyolar tarih bellimi, bide ben pre-order fln yapmadım genede girebilecekmiyim?
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 beta değil o, serverlar açıldığı zaman guildler müttefikleriyle aynı servera yerleştirilmeye çalışılcak
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 sacma sapan bi sey. bosuna heyecanlanma :)
Cacik Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 ya zaten pek ilgilenmiyordum , çıkmazsada skyrim'e kadar da :D ready to pre- guild lauch program ayakları falan yanılttı işte :D
Sparda Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 veeee nihayet betaya erişme fırsatına kavuştum. Kanıtı: ss1 ss2
barbu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 kanıtlar incelenip sana geri dönülecek.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 http://i.minus.com/ily9R9FOGTf35.png
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Pek bir bilgim yok oyunla ilgili , beta için başvurmadım bile ama arkadaş istersem bana betaya access vericek onun için sorayım dedim. Oyunda pvp de birini öldürdüğünüzde herhangi birşey kazanıyormusunuz ve öldürdüğünüz kişi birşey kaybediyormu?
Sparda Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 beyler biraz önce 2.kez invite edildiğime dair mail aldım. mail adreslerinizi kontrol edin sizede gelmiş olabilir link:
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Bugün açıkladılar, Game Testing'e başvuran herkesi 3. beta test weekende davet edecekler.
Sparda Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 3 hesaba invite gelmiş olma olasığı insanı sevindiriyo lolz..
Öne çıkan mesajlar