Sparda Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Gamestar.de sitesinden yeni sslerDiğer ssler
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 son ss'ler gene orgazm olmuş. ırk bonusları olmayacak gibi gözüküyor, hiçbir detaya rastlamadım şu ana kadar.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 daha koymadılar çünkü, son buildle koyacaklardı, yeni clienti bekliyoruz
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 bioware bütün blog sitelerini kapamış leak yapılan
S_burti Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 comiccon da büyük ihtimal koyacagız ama hala kesin degil dediler. Kesin omayan bişiye söz vermek istemiyorum ama şimdilik planlarımızda var dedi. Daha once koyduk, sonra kaldırdık, biraz üzerinde düşünerek yeni halleri ile koyabiliriz dediler ;)
S_burti Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 ya bi de profile da resimlere mon calamari koyup oyuna nasil kaymazlar yaf. Aşırı bozugum...
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 dertlendiğiniz şeye bak ya ekstra ırk eklemeleri o kadar kolay ki şu oyun yapısı içinde
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Ha kolaysa tamam, çünkü bioware da aaa çok kolay lan diyip öyle hemen ekliyor dimi? S_burti merak etme hacı ırk eklemek çok kolay, sen iste spark senin için hemen bi tane mon calamari ekler. Spark ben de rakata istiyorum, sanırım bi arkadaş da trandoshan demişti. Bi koşu güzelim hadi
maxrep Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mortis said: oha trandoshan yok mu!? cizız mayn
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Sparkcaster said: dertlendiğiniz şeye bak ya ekstra ırk eklemeleri o kadar kolay ki şu oyun yapısı içinde doğru söze ne denir. zaten mevcutların birbirinden bir farkı olmadığı için alt tarafı yeni bir skin.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 abi oyunda 5 tane ırk yok, bütün gördüğünüz bildiğiniz hatta bilmediğiniz ırkları oyuna eklemişler, sadece playable değil romance felan yüzünden, kaleesh bile koymuşlar yani ama bir ithorian ile bir twilek in öpüşmesini oyuna koyamayacakları için bütün ırklar playable değil işte deal with it
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 axedice said: Ha kolaysa tamam, çünkü bioware da aaa çok kolay lan diyip öyle hemen ekliyor dimi? S_burti merak etme hacı ırk eklemek çok kolay, sen iste spark senin için hemen bi tane mon calamari ekler. Spark ben de rakata istiyorum, sanırım bi arkadaş da trandoshan demişti. Bi koşu güzelim hadi rakatalar düşman olarak var sori
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Bu arada Legacy sistemi (max levela ulaşanların alt karakterleri) ile farklı ırklarda karakter açılacağı falan konuşuluyordu ama kesinleşmedi sanırım?
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 oyun npc bakımından ırk konusunda iyi. muhtemelen oyuncuların seçebilecekleri ırkları legacy sistemine falan karıştırmazlar, direkt yeni expansionlara saklarlar. yoksa oyunda trandoshan, wookie falan var. companianlar var mesela işte.
S_burti Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 E abi bunca yıl adım balık olmuş. Starwars evreni solungaçlarıma hasta olmus. Simdi ne olcam ben :(...
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 gelir mon calamari ya merak etme. en kötü ithorian gelir, kel dor gelir. yengeç falan deriz bu sefer heralde.
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Sparkcaster said: rakatalar düşman olarak var sori http://gamesprays.com/files/resource_media/preview/pinkie-pie-3-4909_preview.png Bi dakka ya noluyo? Sen git hyperdrive ı bul, iç savaşlarla toplumun çöksün uzak bi gezegende sürgünde gibi yaşa, sonra düşman npc ol? Ne alaka olm kimseye zararı olmayan mis gibi adamlardı işte.
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 eğer bir kez daha pony koyarsan, seni sakat bırakırım.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 izlemedin mi operasyon trailerını
S_burti Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Koptum :D -Deno- said: eğer bir kez daha pony koyarsan, seni sakat bırakırım.
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 -Deno- said: eğer bir kez daha pony koyarsan, seni sakat bırakırım. http://i173.photobucket.com/albums/w54/goldilocks_05/tumblr_lmqc144pTW1qaylh3o1_500.jpg Cık izlemedim, varsa linkini alayım.
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Sparkcaster said: abi oyunda 5 tane ırk yok, bütün gördüğünüz bildiğiniz hatta bilmediğiniz ırkları oyuna eklemişler, sadece playable değil romance felan yüzünden, kaleesh bile koymuşlar yani ama bir ithorian ile bir twilek in öpüşmesini oyuna koyamayacakları için bütün ırklar playable değil işte deal with it tum derdimiz birbirimizi opmekti zaten, bu ne sacma dusunceymis, irk koyamiyoruz cunku opusme sex falan iste vs de vs. baska bir nedeni vardir bunun , olmali daha dogrusu. lutfen gercek olmasin.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=1GhCEKFgNWI camdan bakınca karşıdaki uzay gemisi çok dadlu duruyo
Öne çıkan mesajlar