Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SW: TOR - SS, Video ve daha niceleri..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
comiccon da büyük ihtimal koyacagız ama hala kesin degil dediler. Kesin omayan bişiye söz vermek istemiyorum ama şimdilik planlarımızda var dedi. Daha once koyduk, sonra kaldırdık, biraz üzerinde düşünerek yeni halleri ile koyabiliriz dediler ;)
Mesaj tarihi:
Ha kolaysa tamam, çünkü bioware da aaa çok kolay lan diyip öyle hemen ekliyor dimi?

S_burti merak etme hacı ırk eklemek çok kolay, sen iste spark senin için hemen bi tane mon calamari ekler. Spark ben de rakata istiyorum, sanırım bi arkadaş da trandoshan demişti. Bi koşu güzelim hadi
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

dertlendiğiniz şeye bak ya ekstra ırk eklemeleri o kadar kolay ki şu oyun yapısı içinde

doğru söze ne denir. zaten mevcutların birbirinden bir farkı olmadığı için alt tarafı yeni bir skin.
Mesaj tarihi:
abi oyunda 5 tane ırk yok, bütün gördüğünüz bildiğiniz hatta bilmediğiniz ırkları oyuna eklemişler, sadece playable değil romance felan yüzünden, kaleesh bile koymuşlar yani
ama bir ithorian ile bir twilek in öpüşmesini oyuna koyamayacakları için bütün ırklar playable değil işte deal with it
Mesaj tarihi:
axedice said:

Ha kolaysa tamam, çünkü bioware da aaa çok kolay lan diyip öyle hemen ekliyor dimi?

S_burti merak etme hacı ırk eklemek çok kolay, sen iste spark senin için hemen bi tane mon calamari ekler. Spark ben de rakata istiyorum, sanırım bi arkadaş da trandoshan demişti. Bi koşu güzelim hadi

rakatalar düşman olarak var sori
Mesaj tarihi:
oyun npc bakımından ırk konusunda iyi. muhtemelen oyuncuların seçebilecekleri ırkları legacy sistemine falan karıştırmazlar, direkt yeni expansionlara saklarlar.

yoksa oyunda trandoshan, wookie falan var. companianlar var mesela işte.
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

rakatalar düşman olarak var sori

http://gamesprays.com/files/resource_media/preview/pinkie-pie-3-4909_preview.png

Bi dakka ya noluyo?

Sen git hyperdrive ı bul, iç savaşlarla toplumun çöksün uzak bi gezegende sürgünde gibi yaşa, sonra düşman npc ol? Ne alaka olm kimseye zararı olmayan mis gibi adamlardı işte.
Mesaj tarihi:
-Deno- said:

eğer bir kez daha pony koyarsan, seni sakat bırakırım.

http://i173.photobucket.com/albums/w54/goldilocks_05/tumblr_lmqc144pTW1qaylh3o1_500.jpg

Cık izlemedim, varsa linkini alayım.
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

abi oyunda 5 tane ırk yok, bütün gördüğünüz bildiğiniz hatta bilmediğiniz ırkları oyuna eklemişler, sadece playable değil romance felan yüzünden, kaleesh bile koymuşlar yani
ama bir ithorian ile bir twilek in öpüşmesini oyuna koyamayacakları için bütün ırklar playable değil işte deal with it

tum derdimiz birbirimizi opmekti zaten, bu ne sacma dusunceymis, irk koyamiyoruz cunku opusme sex falan iste vs de vs.

baska bir nedeni vardir bunun , olmali daha dogrusu.

lutfen gercek olmasin.
  • Yeni Oluştur...