Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SW: TOR - SS, Video ve daha niceleri..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
patlamalı konulara bişey demedim ki 5000 post oldu bari bi swtor 2 konusu açılsın aradan bişey bulamıyoruz, collectors bundle ı tartışacaktım itemlerin fotoları falan gidince hevesim kaçtı
yani burda ne tartışıyosak onu ayrı başlıklarda tartışacaz hepsini aynı başlıklarda tartışmak yerine

görüntüler olur gameplay olur talent sistemleri olur professionlar olur skiller olur
Mesaj tarihi:
Currently, any payment method supported by EA in a particular country will be accepted for subscription payments for Star Wars: The Old Republic. This includes major credit cards. We will provide further information as we approach launch. As we have mentioned previously, if you choose to play on a server that is physically distant from your location, you may experience latency issues that impact your gameplay experience.
Mesaj tarihi:
dreagloth said:

Ne demek ki mal gibi grafik?

Betacake vs herkimse sonuçta oyunu 4850 le falan oynamıyordur. Otların sayıları ve ayrıntılarına bakarsak grafik ayarları da pek medium gibi de durmuyor.

Ama o arkadaki amca neden paint le yapıştırılmış gibi duruyor yahu. Mal gibi duruyor dememin sebebi o. Karakterlerin üzerlerindeki detaylar önemli değil karakterin bastığı yere olan uyumu benim açımdan daha önemli :)

Zevkler renkler tartışılmaz tabi :P
Mesaj tarihi:
samaella said:

dreagloth said:

Ne demek ki mal gibi grafik?

Betacake vs herkimse sonuçta oyunu 4850 le falan oynamıyordur. Otların sayıları ve ayrıntılarına bakarsak grafik ayarları da pek medium gibi de durmuyor.

Ama o arkadaki amca neden paint le yapıştırılmış gibi duruyor yahu. Mal gibi duruyor dememin sebebi o. Karakterlerin üzerlerindeki detaylar önemli değil karakterin bastığı yere olan uyumu benim açımdan daha önemli :)

Zevkler renkler tartışılmaz tabi :P

oyunun nda kalkmamış closed betada olduğunu, advanced grafik ayarlarından çoğununu olmadığının farkında mısın yoksa troll mesaj mı bu?
Mesaj tarihi:
Benim açımdan dedim, zevkler renkler tartışılmaz dedim troll mesaj mı diyorsun hala bre. Kimisinin meslek takıntısı vardır eleştirir, başkasının dizayn takıntısı vardır ben de bundan hoşlanmıyorum. Düzeltsinler laf etmeyiz :)
Mesaj tarihi:
7 sene once cikmis bir oyun hala acilip acilip oynaniyorsa swtor ne kadar kotu olabilir ki diye sordum kendime, serverler off gene carsamba su anda, uyuz oldum giremiyorum diye, boyle 7 senelik bir oyunda bunu hissediyorsam, swtor bana suncacik seyi vermeli diye dusunmekteyim.

boole icimden geldi yazayim dedim.
  • Yeni Oluştur...