GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 patlamalı konulara bişey demedim ki 5000 post oldu bari bi swtor 2 konusu açılsın aradan bişey bulamıyoruz, collectors bundle ı tartışacaktım itemlerin fotoları falan gidince hevesim kaçtı yani burda ne tartışıyosak onu ayrı başlıklarda tartışacaz hepsini aynı başlıklarda tartışmak yerine görüntüler olur gameplay olur talent sistemleri olur professionlar olur skiller olur
Sparda Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Beta login penceresi Beta dosyaları
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 abi folderın ss'ini ne düşünüp de koydun çok merak ediyorum.
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Ekran photoshop, aslında beta yok denmesin diye olabilir mi?
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 beta yok niye diyelim =D sparda'da betada olup inanmıyo olan falan mı var ha o beta dosyaları bende de var çok mutlu oluyorum bakıp bakıp
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Currently, any payment method supported by EA in a particular country will be accepted for subscription payments for Star Wars: The Old Republic. This includes major credit cards. We will provide further information as we approach launch. As we have mentioned previously, if you choose to play on a server that is physically distant from your location, you may experience latency issues that impact your gameplay experience.
senko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 su dosyalari gordukten sonra fikrim degisti benim, kesin alcam oyunu
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 özellikle "geçişli stil sayfası..." çok karizmatik geldi bi anda CE sipariş veriyorum derhal ^_-
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 CE keşke darth malgusun legosunu verseydi alabilirdim bak.. http://farm2.static.flickr.com/1130/5097750105_1ef4e2a88b.jpg
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 dreagloth said: Ne demek ki mal gibi grafik? Betacake vs herkimse sonuçta oyunu 4850 le falan oynamıyordur. Otların sayıları ve ayrıntılarına bakarsak grafik ayarları da pek medium gibi de durmuyor. Ama o arkadaki amca neden paint le yapıştırılmış gibi duruyor yahu. Mal gibi duruyor dememin sebebi o. Karakterlerin üzerlerindeki detaylar önemli değil karakterin bastığı yere olan uyumu benim açımdan daha önemli :) Zevkler renkler tartışılmaz tabi :P
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 senko said: su dosyalari gordukten sonra fikrim degisti benim, kesin alcam oyunu dosyalar kutuyla gelmiyor, yüklemek zorundasın
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 samaella said: dreagloth said: Ne demek ki mal gibi grafik? Betacake vs herkimse sonuçta oyunu 4850 le falan oynamıyordur. Otların sayıları ve ayrıntılarına bakarsak grafik ayarları da pek medium gibi de durmuyor. Ama o arkadaki amca neden paint le yapıştırılmış gibi duruyor yahu. Mal gibi duruyor dememin sebebi o. Karakterlerin üzerlerindeki detaylar önemli değil karakterin bastığı yere olan uyumu benim açımdan daha önemli :) Zevkler renkler tartışılmaz tabi :P oyunun nda kalkmamış closed betada olduğunu, advanced grafik ayarlarından çoğununu olmadığının farkında mısın yoksa troll mesaj mı bu?
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 farkında değil aoc betada dx10 yoktu mesela yanlış hatırlamıyorsam, oluyor öyle..
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 ya o kadar boktan şeylere laf atılıyor ki konuları kitleyincede niye kitledi diyosunuz
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 TOR'da DX9 çalışacak, öyle değil mi?
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 tabiki en çok oyuncuya ulaşmak için wow yolundan giden bi mmo sonuçta
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 laf atılmayınca soruyoruz sadece korkudan küçük yazdım
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 hani oyundan hoşlanmasam bütün forumu oyundan soğutacak kadar çok malzeme var hala yok çimenler az yok wowun yolundan gidiyo
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 yalan, oyunun sorunu geleneksel themepark mmoların yolundan gitmesi değil
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Benim açımdan dedim, zevkler renkler tartışılmaz dedim troll mesaj mı diyorsun hala bre. Kimisinin meslek takıntısı vardır eleştirir, başkasının dizayn takıntısı vardır ben de bundan hoşlanmıyorum. Düzeltsinler laf etmeyiz :)
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 7 sene once cikmis bir oyun hala acilip acilip oynaniyorsa swtor ne kadar kotu olabilir ki diye sordum kendime, serverler off gene carsamba su anda, uyuz oldum giremiyorum diye, boyle 7 senelik bir oyunda bunu hissediyorsam, swtor bana suncacik seyi vermeli diye dusunmekteyim. boole icimden geldi yazayim dedim.
Öne çıkan mesajlar