Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SW: TOR - SS, Video ve daha niceleri..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. Star Wars kültürünüz yok. SW'yi tanıma kültürünüz yok. Expanded Universe'ü tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, beta oynamaya hazır değilsiniz. Betada bir şeyler yapanlarınız da tatava. Star Wars ile ilgili her şeyi bilirim diyo, ara sokakta bir esnaf cantinasında Vasarian Brandy içmemiştir, muon gold çekmemiştir ciğerlerine. Ne duymuştur ne de görmüştür.
Mesaj tarihi:
Ne gereksiz atar.. Biz hiç sw barında içki içmedik konuşma hakkımız yok. Bir yerde düşünce özgürlüğünü savunup diğer konu da konuyla alakanız yok hala konuşuyosunuz demek.. Epic mode+
Mesaj tarihi:
-Deno- said:

Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. Star Wars kültürünüz yok. SW'yi tanıma kültürünüz yok. Expanded Universe'ü tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, beta oynamaya hazır değilsiniz. Betada bir şeyler yapanlarınız da tatava. Star Wars ile ilgili her şeyi bilirim diyo, ara sokakta bir esnaf cantinasında Vasarian Brandy içmemiştir, muon gold çekmemiştir ciğerlerine. Ne duymuştur ne de görmüştür.

arkada kalmasın sadfs
Mesaj tarihi:
|Joker| said:

Ne gereksiz atar.. Biz hiç sw barında içki içmedik konuşma hakkımız yok. Bir yerde düşünce özgürlüğünü savunup diğer konu da konuyla alakanız yok hala konuşuyosunuz demek.. Epic mode+

ahahahaha ne gereksiz atar :(

http://forum.paticik.com/read.php?62,5693642,page=1

haberiniz yok dönen geyiklerden.
Mesaj tarihi:
deno , pati nin oyun disindaki kismiyla ilgilenmiyorum, pardon :D

bu arada sith marauder oynadikca, oynanis stili hosuma gidiyor. Dedigim gibi combo ( rage ) puanlari uzerinden donuyor combat ve bildginiz taktikler var. Su anda toplam lvl 12 halimle savasta kullanabileceim 11 skill var , ve taktik yapmam gerekiyor,sunla baslarim sunla devam ederim, duruma gore bunu yapar combo biriktirir uzerine bunu patlatirim gibi. Ve herkesin degisik stili olacaktir. Iyi yani, no brainer degil bu sinif, veya tus spamlama degil

ve akilli oynamazsaniz genelde 3 4 ayni level da adama daliyorsunuz, sizi bildginiz indirirler kolayca.
Mesaj tarihi:
lol az once elite mob a dalmisim haberim yok , grup 2 normal, 1 i elite. bir guzel dovduler :D

oldukten sonra tekrar daldim, cok zor bir fight oldu benim bir alt level im elite idi , ucu ucuna oldurdum, yanimda companion olmasina ragmen, zorluk konusunda fikriniz olsun.
  • Yeni Oluştur...