Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SW: TOR - SS, Video ve daha niceleri..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://3.bp.blogspot.com/-s8eQ4Lw5PAE/TfHld97ds9I/AAAAAAAAAiU/2A-LZIbc1Pg/s1600/524kHh.jpg
http://1.bp.blogspot.com/-r16GGdqHTn4/TfHlfEo3XfI/AAAAAAAAAig/BjCLS6MonUc/s1600/gKEzph.jpg
çar yaratma ekranı değişmiş baya
Mesaj tarihi:
walla birsürü polygonu var karakterlerin konusmalardaki animasyonlardan belli o dediğini yapmaları sorun değil yeterki istesinler, bence suan direk dene maksatlı böyle 3dmax polygon guy modunda duruolar hep.
Mesaj tarihi:
her türlü light side'ım ben. hatta guild çalışmalarına başlıyayım, bizim eski swg'deki frf ekibi sith falan diyordu, çarpasım geldi hepsini duvarlara 'kendinize gelin beylööör' diye.
Mesaj tarihi:
What do rewards have to do with anything? The problem is that your decisions matter only if you are lucky -_- Also, the devs lack vision, like George Lucas.....is lightning the only thing they could come up with to symbolize the dark side? Because the Emperor used it in Return of the Jedi? Come up with something new maybe?

tattooine videosunu izledikten sonra aynı şeyleri düşündüm.
Mesaj tarihi:
-Deno- said:

her türlü light side'ım ben. hatta guild çalışmalarına başlıyayım, bizim eski swg'deki frf ekibi sith falan diyordu, çarpasım geldi hepsini duvarlara 'kendinize gelin beylööör' diye.

diyordu ne kurmuşlar ki çoktan oyunun tek freedom fighters sith guildini :D

5-6 tane daha var aynı isimde ama tabi adı üstünde light side açmış hepsi :p
Mesaj tarihi:
Empire mage i (shaman?) lightning atıyor, peki republicin mage i ne atıcak?

Hmm advanced classta yazmış bi iki skill, kinetic damage falan verir o da. Pusha damage falan koyarlar heralde. O shaman da wowdan sonra hiç oynanmaz
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

öff çok gey ya lightside dan tiksindim
^_____^hayat kurtarmak öldürmekten zevkliymiş ne abi

Şu seçeneklerde en azından bi iki defa "ZAHAHAHA mal hayatımı bağışladın ama rol yapmıştım ben" gelmezse hiç bi anlamı olmaz ki
Mesaj tarihi:
Spark ne açıcan sen? Şu vidyolara bakıyorum da, elemental shaman hayatta oynamam. Ranged tank olabilir, vigilante healer olabilir, bi de bi ihtimal disciple of khaine olabilir. Hafif farklı bi tat var gibi bunlarda.
Mesaj tarihi:
lightning abartmışlar ya bi sürü şey var abi pushu koy damage veren drain life koy force scream koy bir iki şeyde kendiniz uydurun işte çok mu zor ya anlamıyorum adam shield açtı elektrikli büyü attı elektrikli aoe attı elektrikli buff yaptı elektrikli tey allam
Mesaj tarihi:
axedice said:

Spark ne açıcan sen? Şu vidyolara bakıyorum da, elemental shaman hayatta oynamam. Ranged tank olabilir, vigilante healer olabilir, bi de bi ihtimal disciple of khaine olabilir. Hafif farklı bi tat var gibi bunlarda.

trooper master race
tahminen comando olurum healerlarımız yeto viktor tanking i bırakmayacak kadar çok duygusal olduğu için
  • Yeni Oluştur...