Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 yani bu imperial agentın yeteneklerini istiyorum. adamlara mail atıp bh ile ia ın yerlerini değiştirin dicem, eminim beni dinleyeceklerdir.
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 http://uk.gear.ign.com/articles/117/1172154p1.html Oha bu nedir ? bu mouse pad değil heralde. 50 dolara ben 500 tane o mouse padten alırım be.
Chastor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Adamlar bu butceyle soyle bir yapsalar daha cok kazanirlar
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 abi bu adamlar hep cinematic yapsınlar dizi yapsınlar bıraksınlar oyunu ya
cakeonroof Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 abi para basip Blur a yaptiriorlar sinematikleri
kath Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Avrupa Beta için key dağıtmaya başladılar mı ?
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Beklenen aciklamayi yapiyim o zaman artik beta larla ilgili herhangi bir official aciklama yok ve gelecegini de beklemeyin pek, us beta sinin basladigi bile muallak ( official aciklama yok yani ). europe beta nin e3 ile basliycagina dair soylenti var ama sanmiyorum ben pek ama belki de baslamis bile olabilir. benim tahminim 3 5 kendi adamlarina tester verdiler oyunun sizmasini engelliyolar su anda official olmayarak disari sizan da tek video var su anda onu da yapimcilarin sizdirip sizdirmadigi belli degil
aquila Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 friends and family suphesiz ki vardir, onun disinda minimal bi kitle almis olabilirler.
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 axedice said: Olm 4 class yok mu toplamda? Retri paladin nasıl raidlere healer olarak giriyorsa bu arkadaş da dungeon yaparken heal respecliycek işte (((o) basarsin bandaji sittin sene degistirmem gunslingeri
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 abi beta geçen yazdan beri devam ediyo, kısa süreler için yapılıyo testler, avrupa başlayalı da 1-2 ay oluyo işte
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=QrhWClUcvE8&feature=player_embedded 720p
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 şuna gösterdikleri özeni - aman ya da neyse. her türlü gelsin artık betası.
Dengesiz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Çok başarılı bir cinematic olmuş. Gelsin artık gerçekten
Norak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 oyun moyun işlerini bırakıp animasyon işine girseler adam gibi keşke yaw, sw izlesek böle hep :(
axedice Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 said: The Zabrak Jedi is seen to catch Satele's saberstaff with his right hand (wielding his own lightsaber with his left) and fights much of the duel in this configuration. However, for several seconds the lightsabers have inexplicably switched places, with the saberstaff in his left hand and the single lightsaber in his right hand. Ahaha abi kontrol ettim gerçekten de 4:11'de böyle. Ben de bi 5 kere izlemişimdir heralde şu vidyoyu ama nasıl insanlar var ya yuh Bu arada, Malgus ve hocası bizim zabrakı 2ye 1 alamazken, Malgus teke tekte nasıl indirebildi soru işareti.
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Master ını kessin diye malgus yüklenmemiştir.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 master ölünce enrage olmuştur
axedice Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Sonra da res atıp kesmiştir. Evet olabilir bu.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 oyun sw evreninde darth vaderdan en kadar öncesinde geçiyor? ya da şöyle sorayım; çıkmış olan diğer oyunlardan hangilerinin arasında kalıyor?
OsManiaC Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Norak said: oyun moyun işlerini bırakıp animasyon işine girseler adam gibi keşke yaw, sw izlesek böle hep :( sabah akşam izlenir yemişim oyunu BabacumMostors said: oyun sw evreninde darth vaderdan en kadar öncesinde geçiyor? ya da şöyle sorayım; çıkmış olan diğer oyunlardan hangilerinin arasında kalıyor? valla KoTor serisi vardı kınayts of the old republic diye o evren sallıyorum 3000 sene öncesinde geçiyor diye biliyorum belki bu da ona benzerdir 300 mü ya yoksa lol 300 olamaz yoda olurdu o zaman
Öne çıkan mesajlar