Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SW: TOR - SS, Video ve daha niceleri..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dungeon finder olmaması güzel bişi aslında. adamlar "gidin sosyalleşin, tek tuşa basıp bossun önüne spawn olmayın" diyo. wow gibi fast food mmo yapmak istemiyolar.
Mesaj tarihi:
Abi dev'ler hangi kafada yaşıyor anlamadım ki?

"Dungeon Finder sosyalliği azaltıyor" derken, ne var akıllarında? Bi dungeona grup bulmak için adamlarla bara gidip 2 tek atmıyoruz ki sonuçta.

"/2 DPS LFG instance" dediğinde çok mu sosyalleşiyorsun veya adam seni "sorry mate no more dps" dediğinde mi oluyor o.

Saçma olmuş.
Mesaj tarihi:
kişiden kişiye değişir ama her kolay olan şey zevkli olmuyo maalesef. sokakta hergün gördüğün bi kişiye hiçbi zaman selam vermemek sana koymuyosa dungeon finderdan girip tek laf etmeden işini halletmek de koymaz.
Mesaj tarihi:
Günümüzün gerekli bir özelliği oldu bu artık. Adamlar şu an yok diyecekler ama 324242342523 kişi ısrar edince mecburen ekleyecekler ( Güncel örnekleri mevcut ) ahanda buraya yazdım. ( Blizz'e MMO dünyamıza katkılarından dolayı için teşekkür ederiz. )
Mesaj tarihi:
df gereksiz bir alet evet, dungeon yapmak mı istiyorsun, kusura bakma dostum kıcını kaldıracaksın gidiceksin düzgünce yazıcaksın xx dungeonu icin adam arıorum , yer arıyorum diye, düzgün grup kurmanın anahtarı vaziyetinde manuel grup kurmak, simdi millet banane lan rollar kazanırım itemi leave yaparım beenmezsem fln dio

kolay yani biliosun.
Mesaj tarihi:
LFG xx yazmaktan çok DF olmadığı zaman pugla girip başarılı olduğun gruptaki kişileri arkadaş listene ekliyorsun, onlar seni ekliyorlar, yarın giderken seni tekrar çağırabiliyorlar, hatta böyle 3 4 birliktelikten sonra dungeon arkadaşı bile olabiliyorsun. bence dediğim gibi global chate lfg yazmaktan çok bunu kastediyor
Mesaj tarihi:
Ya benim için hava hoş ama sonradan ekleyip oyunun akışını bozacaklarına, belli bir kitleden olumsuz etki alacaklarına baştan ekleyip oyunu öyle çıkarsınlar daha iyi çünkü bu özellik eninde sonunda eklenecek/talep edilecek birşey. Sen , ben , o istemiyor diye bu oyunu oynayacak ( özellikle wow dan gelmiş ) 20 yaş altı kişilerden oluşan büyük bir kitlenin isteğini görmezden gelemezler.

En azında WOW daki Dungeon Finder dan ziyade daha kolay grup oluşturulmasına yardımcı olacak bir özellik eklenirse daha iyi olur.
Mesaj tarihi:
onemli olan consumer alıskanlıgı simdi burda herkes alıstı dungeon finder a bas git kafasına.. yarın arkadasların oyunda olmayınca dungeon finder yokken ve biseyler yapmak istediginde bi kere grup arıycaksın 2 kere grup arıycaksın 3. sunde eeh neyse sora yaparım diceksin yani kacınılmaz..
Mesaj tarihi:
finder tembel işi değil,

insanın sabah 6:30 akşam 8 aralığında bütün gün yoldu işti canı çıkıyor. akşam evine gelmişsin taş çatlasın 2.5-3 saat oyun oynama şansın var ondada saatlerce ekrana bakıp grup ara grup bul bizde dps var sen gelme, senin spec kötü sen gelme, senin itemlar kötü sen gelme.

insanlar bunlarla uğraşmak istemiyor bu hadise sosyalleşmek değil ızdırap.
Mesaj tarihi:
kacırılan nokta lfd warken hala pug yapabiliyo olman manuel olarak.. cok istiyosan sen manuel yap ben random yapıyım sana(sana derken genel yani kimse ustune alınmasın) niye koyuyo ki bu?
Mesaj tarihi:
Mighty_THoR said:

finder tembel işi değil,

insanın sabah 6:30 akşam 8 aralığında bütün gün yoldu işti canı çıkıyor. akşam evine gelmişsin taş çatlasın 2.5-3 saat oyun oynama şansın var ondada saatlerce ekrana bakıp grup ara grup bul bizde dps var sen gelme, senin spec kötü sen gelme, senin itemlar kötü sen gelme.

insanlar bunlarla uğraşmak istemiyor bu hadise sosyalleşmek değil ızdırap.

mmonun mantığı emeğinin karşılığını almaktan ibaret. ne kadar oynarsan ve oynadığın oyuna ne kadar özenirsen o kadar başarılı olursun. çalışıyosan da kusura bakmıycaksın, ya casual takılcaksın ya da yavaş ilerliceksin. kendim çalışmadığım için demiyorum bunları. günde oyun oynamaya 1 saat bulamıycak durumda olsam bile aynı lafları söylerim. sonuçta mmo oynamak mecburi bişi diil. açarsın multiplayer fpsni, 15-20 dk takılırsın. tabi iş güç yoğunsa ondan da zevk alamazsın kendini geliştiremediğin için. o zaman geriye tek seçenek kalıyo o da sp.
Mesaj tarihi:
büyük saçmalık elindeki zamana göre oynayacağın oyun türünü seçmek falan. siz sanıyor musunuz wow'u oynayan herkes işsiz güçsüz. tam tersi yarısı falan herhalde işi gücü olan adamlar. eve gelip 2-3 saat karısıyla beraber oyuna giren tipler falan sürüsüyle var.

mmo çok zaman gerektiriyor evet. ve işte tam da bu yüzden dungeon finder gerekli. çünkü elemanın biri işten evine gelip, elindeki 4-5 saatin 1 saatini tıkır tıkır yazı yazıp grup arayarak geçirmek istemiyor. onun yerine tuşa basıp, işini görürken kendisine otomatik grup oluşturulmasını istiyor. bundan doğal bir şey de yok.

dungeon finder yapmamaları büyük saçmalık olur. benim random girip girmediğimden kime ne? beni bağlar sadece.
Mesaj tarihi:
ben de o zaman mallarımı ahde daha kolay satmak için tool istiyorum. satmak istediğim malları sadece tıklıycam, araç otomatik olarak ahde en ucuz olanından 1 kuruş daha ucuza koycak.

ayrıca ahye erişmek için şehre gitmeye de gerek kalmasın. hearthstoneum cooldownda daha 50 dakikası var. 50 dakika sonra oyundan çıkıp yatmış olcam.
Mesaj tarihi:
var zaten boyle toollar sen kullanmıyosan kendi sucun,

oyunda inn de cıkmak gibi zorunluluklar yok.. cıkma inn de dısarda cık biseycik de olmaz
ki hs suresi 15dk ya kadar dustu wowda.. kolaylık olsun diye..

edit 2: niye cunku oyun bu.. kolay olmalı hayatımı yememeli
Mesaj tarihi:
yemek yerine hap yutturup, vücuttaki sindirim ve boşaltım sistemini kaldırmak gibi bişi işte mmoların evrimi. teknik olarak hayatın kolaylaşıyo ama işin bütün zevki kaçıyo.
Mesaj tarihi:
soyle kacmıyo yemekleri kucuk haplar gibi alabiliyo olsan ya da aynı zamanda normal yemek gibi de alabiliyo olsan sana ne kucuk haplar gibi alalnardan sen kendi yemegini yapıp ye.. git manuel pugla, ben de lfd ile giriyim arkadas da olmamıza walla gerek yok
Mesaj tarihi:
Snake said:

ben de o zaman mallarımı ahde daha kolay satmak için tool istiyorum. satmak istediğim malları sadece tıklıycam, araç otomatik olarak ahde en ucuz olanından 1 kuruş daha ucuza koycak.

ayrıca ahye erişmek için şehre gitmeye de gerek kalmasın. hearthstoneum cooldownda daha 50 dakikası var. 50 dakika sonra oyundan çıkıp yatmış olcam.

yazdıkça daha da batıyorsun =)

mesela istediğin AH tool, başkasının satışlarını direk etkileyecek bir olay. o adamın da gidip daha ucuza koyması gerek sen öyle bir şey yapınca. falan filan.

başkasının random grupla girmesi seni hiç etkilemiyor. grubun dağılma ihtimalinin yüksekliği ve tırt bir grup olma ihtimalini risk olarak üstüne alıyor random giren kişi, karşılığında da 10 dakkada grup bulma kolaylığını alıyor. missssss...
  • Yeni Oluştur...