Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SW: TOR - SS, Video ve daha niceleri..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
SW:ToR hakkında çok mu önyargılıyım artık bilmiyorum da görüntüler baya kötü. Ne de olsa SW oyunu, alır 1 ay beleş oynarım en azından falan diyodum ama ne kadar vidyo izlersem o kadar olumsuz görüş ediniyorum.

ÇOK kötü ya of.
Mesaj tarihi:

offtopic

ondan sonra don't feed dersin tabi. demon'un gay modellemesinden, grafiklere, animasyonlara kadar ben ne desem boş bu oyuna. mainstream player gibi OOOO ASASİNSKİRİT diye hype yapmayınca troll olunuyor tabi.

Mesaj tarihi:
oyunları para kapısı olarak gördükleri müddetce uğraşırız böyle şeylerle, bi tane firma da cıkıp dese ya biz öle bisi yapalım ki devrim yaratsın, aklını alsın milletin

sonra ztn millet akın akın gelicek.

atıyorum zorunluluk koyma spaceship fight olayına ama cok detaylı yap isteyen gitsin eve online gibi kassın

isteyen pvp tadında takılsın bounty hunter fln acıp isteyen gitsin soldier acsın pve battle ground gibi pvp takılsın falan fişman gibi hani hepsinden azıcık yerine, hepsinden bolca ve olması gerektiği gibi yapsalar ztn devrim yaratıcaklar ama işlerine gelmio o kadar yatırım yapmak kolaydan para kazanmak varken.
Mesaj tarihi:
evet tum ureticilerde cadi kazani var ya da ellerinde bir degnek, hop sunu koyalim bunu koyalim olsun. abi biraz gercekci olsak ?

eve online i koyalim diyorsun oyun nerde ise online oldugu sure ile 8 senedir uretiliyor. kolaymi arkadaslar bu dediklerimiz..

o zaman tum single playerlar bitmesin, sonu olmasin, oyun kendini uretsin, bir tane yapsinlar alalim bir daha da oyun almayalim cunku oyun icinde biz ne istersek ona donussun, derim.

olmaz ama sanirim.
Mesaj tarihi:
arkadaş baskısıyla her türlü ben de 1 ay oynıcam gibi :/ ama ne biliyim warcrafttan daha büyük bi dünyayı harcıcak olamaları üzüyor. tmm adamlar paryı gene kırcak ama belli bi süreden sonra oyuncular bayıp, server merge'e gidecek.
Mesaj tarihi:
merak ettiğim bu oyunun yapımcıları gerizekalı falan mı? yoksa karşılarındakileri gerizekalı falan mı sanıyorlar? yani anlatım şekli bile oyunun pop cornluk olcağı 1 ayda sıkılacağımızı tescil edio bence bana mı öle gelio bilmiorum cok klişe kelimeler ile basite indirerek anlatio
  • Yeni Oluştur...