Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SW: TOR - SS, Video ve daha niceleri..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mighty_THoR said:

Gladmir said:

bi geleyim de eylul başı, öyle birleştir. Bunlar bir birleştimi max 1 ay duruyorlar bir arada, kaçırmiim lol

biz hayatta birleşemeyiz

pozitif düşünmek lazım, Cogunuzu Swg de tanımıştım old republic le reunion yaparız negzel
Mesaj tarihi:
SWTOR ÇIKANA KADAR AFGANİSTANA ÇALIŞMAYA GELDİM :) HANİ TATOOİNE Yİ ARATMIYOR BURASI AYNI ÇÖL ORTAMI MEVCUT. HATTA MÜZİK FİLAN OLSA AYNI CANTİNA ORTAMI GİBİ, HERKES BİR ŞEKİLDE DEĞİŞİK GİYİNMİŞ. BAKIYORUM HERKES YARATIK GİBİ AMERİKALILAR, AFGANLAR, TÜRKLER, RUSLAR, HİNTLİLER, FİLİPİNLİLER, ÇİNLİLER.
Mesaj tarihi:
uzayda gemi ile savas aciklanmis bir sekilde. o yerde olan gemilerle uzayda savas olacakmis.

http://www.massively.com/2010/07/23/space-combat-has-been-comfirmed-for-swtor/

miyty bounty gunty thory lane.
Mesaj tarihi:
Geçen gece mesajı attığım gece sabaha kadar üsse taliban saldırdı. şansa bakın ki /checkforce yaptım ama hala no connection diyor. bende uyudum.
Üssün içinde çatışma bir hayli çetin geçmiş olacak ki, gece 1 gibi kaldığımız kampın yakınına 2 havan topu düştü. krayt yürürken ekran sallanır ya, aynen o şekilde kaldığım konteyner sallandı. Zati sürekli bu Chinehook'lar 3lü 4lü gruplar halinde tepemizden geçiyor. (günde 20-25 defa). maket uçaklar fotoğraf çekiyor. F-16 lar tepelerde sürekli. Hummerlar sürekli turluyor filan. Sabah (kalkabilirsem) öğle ve akşam sürekli amerikan askeri ile birlikte D-Fac te yemek yiyoruz. (dining facility)
Mesaj tarihi:
Uzaydaki muhabbetleri JTL expansion ı gibi yapacaklar kanımca. Beta ya başladılar yada başlayacaklar daha ortada herhangi bir dev diary vs yok uzay muhabbetleri ile ilgili.
Mesaj tarihi:
Karag8z said:

Geçen gece mesajı attığım gece sabaha kadar üsse taliban saldırdı. şansa bakın ki /checkforce yaptım ama hala no connection diyor. bende uyudum.
Üssün içinde çatışma bir hayli çetin geçmiş olacak ki, gece 1 gibi kaldığımız kampın yakınına 2 havan topu düştü. krayt yürürken ekran sallanır ya, aynen o şekilde kaldığım konteyner sallandı. Zati sürekli bu Chinehook'lar 3lü 4lü gruplar halinde tepemizden geçiyor. (günde 20-25 defa). maket uçaklar fotoğraf çekiyor. F-16 lar tepelerde sürekli. Hummerlar sürekli turluyor filan. Sabah (kalkabilirsem) öğle ve akşam sürekli amerikan askeri ile birlikte D-Fac te yemek yiyoruz. (dining facility)

hiç bişi anlamadım.
c&c: generals'ten mi bahsediyorsun?
Mesaj tarihi:
C&C ahuaha aklıma gelmemişti. yok ama burası daha çok tatooine gibi :) stormtrooperlarda amerikalılar :) hele bir adam var üs içinde adam elinde silah yolun kenarında sürekli "move on, move on" diyor. :) ona bir stormtrooper üniforması bulsam tam swg ortamı olacak.
Mesaj tarihi:
Gladmir said:

abi benim mesai 11 den 5 e kadar net cafede işte, sıkıntıdan napiim.

Karag8z said:

askerlik yapan kim anlamadım ki ben :)
  • Yeni Oluştur...