KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 ahah burnuma pis kokular geliyor :d
Gladmir Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Mighty_THoR said: Gladmir said: bi geleyim de eylul başı, öyle birleştir. Bunlar bir birleştimi max 1 ay duruyorlar bir arada, kaçırmiim lol biz hayatta birleşemeyiz pozitif düşünmek lazım, Cogunuzu Swg de tanımıştım old republic le reunion yaparız negzel
Karag8z Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 SWTOR ÇIKANA KADAR AFGANİSTANA ÇALIŞMAYA GELDİM :) HANİ TATOOİNE Yİ ARATMIYOR BURASI AYNI ÇÖL ORTAMI MEVCUT. HATTA MÜZİK FİLAN OLSA AYNI CANTİNA ORTAMI GİBİ, HERKES BİR ŞEKİLDE DEĞİŞİK GİYİNMİŞ. BAKIYORUM HERKES YARATIK GİBİ AMERİKALILAR, AFGANLAR, TÜRKLER, RUSLAR, HİNTLİLER, FİLİPİNLİLER, ÇİNLİLER.
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 niye bağırıyosun bacak kadar çocuklara
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 in liberal afghanistan , krayts loot you!
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 üstteki meesajı quote lamıyoruz yavrum
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 uzayda gemi ile savas aciklanmis bir sekilde. o yerde olan gemilerle uzayda savas olacakmis. http://www.massively.com/2010/07/23/space-combat-has-been-comfirmed-for-swtor/ miyty bounty gunty thory lane.
draedan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 ay yandik, yine sayfalar dolusu bos elestiri, bos savunma donecek simdi belirli ayni kisilerden
Karag8z Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Geçen gece mesajı attığım gece sabaha kadar üsse taliban saldırdı. şansa bakın ki /checkforce yaptım ama hala no connection diyor. bende uyudum. Üssün içinde çatışma bir hayli çetin geçmiş olacak ki, gece 1 gibi kaldığımız kampın yakınına 2 havan topu düştü. krayt yürürken ekran sallanır ya, aynen o şekilde kaldığım konteyner sallandı. Zati sürekli bu Chinehook'lar 3lü 4lü gruplar halinde tepemizden geçiyor. (günde 20-25 defa). maket uçaklar fotoğraf çekiyor. F-16 lar tepelerde sürekli. Hummerlar sürekli turluyor filan. Sabah (kalkabilirsem) öğle ve akşam sürekli amerikan askeri ile birlikte D-Fac te yemek yiyoruz. (dining facility)
Karag8z Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Aganlılar aynı jawalar gibi demişmiydim. tek fark burda krem rengi giyiyorlar ve biraz daha uzunlar.
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 hmm anladım, topic e bambaşka bir hava kattın şimdi.
Gladmir Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Uzaydaki muhabbetleri JTL expansion ı gibi yapacaklar kanımca. Beta ya başladılar yada başlayacaklar daha ortada herhangi bir dev diary vs yok uzay muhabbetleri ile ilgili.
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 uzayda aşk başkadır sen askerliği iyicene saldın ,nedir bu arkadaşım gün ortası forum muhabbeti git memleketi karu :)
Gladmir Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 abi benim mesai 11 den 5 e kadar net cafede işte, sıkıntıdan napiim. kaldı 1.5 ay :)
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Karag8z said: Geçen gece mesajı attığım gece sabaha kadar üsse taliban saldırdı. şansa bakın ki /checkforce yaptım ama hala no connection diyor. bende uyudum. Üssün içinde çatışma bir hayli çetin geçmiş olacak ki, gece 1 gibi kaldığımız kampın yakınına 2 havan topu düştü. krayt yürürken ekran sallanır ya, aynen o şekilde kaldığım konteyner sallandı. Zati sürekli bu Chinehook'lar 3lü 4lü gruplar halinde tepemizden geçiyor. (günde 20-25 defa). maket uçaklar fotoğraf çekiyor. F-16 lar tepelerde sürekli. Hummerlar sürekli turluyor filan. Sabah (kalkabilirsem) öğle ve akşam sürekli amerikan askeri ile birlikte D-Fac te yemek yiyoruz. (dining facility) hiç bişi anlamadım. c&c: generals'ten mi bahsediyorsun?
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 ne c&c'si adam afganistandayım diyor :D
Karag8z Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 C&C ahuaha aklıma gelmemişti. yok ama burası daha çok tatooine gibi :) stormtrooperlarda amerikalılar :) hele bir adam var üs içinde adam elinde silah yolun kenarında sürekli "move on, move on" diyor. :) ona bir stormtrooper üniforması bulsam tam swg ortamı olacak.
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Gladmir said: abi benim mesai 11 den 5 e kadar net cafede işte, sıkıntıdan napiim. Karag8z said: Geçen gece mesajı attığım gece sabaha kadar üsse taliban saldırdı. şansa bakın ki /checkforce yaptım ama hala no connection diyor. bende uyudum. Üssün içinde çatışma bir hayli çetin geçmiş olacak ki, gece 1 gibi kaldığımız kampın yakınına 2 havan topu düştü. krayt yürürken ekran sallanır ya, aynen o şekilde kaldığım konteyner sallandı. Zati sürekli bu Chinehook'lar 3lü 4lü gruplar halinde tepemizden geçiyor. (günde 20-25 defa). maket uçaklar fotoğraf çekiyor. F-16 lar tepelerde sürekli. Hummerlar sürekli turluyor filan. Sabah (kalkabilirsem) öğle ve akşam sürekli amerikan askeri ile birlikte D-Fac te yemek yiyoruz. (dining facility) askerlik yapan kim anlamadım ki ben :)
Öne çıkan mesajlar