Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SW: TOR - SS, Video ve daha niceleri..

özcaine

Öne çıkan mesajlar

sen yapıyon push pull, force lightning diye bir şey var :P
ya tamam seri zaten yeterince fantastik, lazer ışınlarını kılıçla yakalamak, süper hızda koşmak, oradan buradan hoplayıp zıplayıp ölmemek, mekanik uzuvlarla tey tey yapmak ama oyunlarda aşırı abartıyorlar.

bir bakıyorsun veledin teki gidiyor vaderı duvardan duvara vuruyor. vader gidiyor usta bir jediyi gök yüzüne fırlatıyor. kız geliyor force la lightsaberı tutuyor, combo çekiyor. filmlerde fln bu kadar çok kullanmıyorlardı force özelliğini. yap düzgün bir lightsaber dueli göster kardeşim yeteneğini orada. marinelerde siz kapışırken arkadan çiv çiv giye silahlarıyla ateş etsin fln. burada adam bıçakla sith kesmeye çalışıyor e yuh yani.
Sosyal ağlarda paylaş

niggaknow said:

abi sadece bana mı kötü geldi oyun grafiği ve ekşınlar falan. yoksa ben mi anlamadım. vallahi kafam karıştı

Sana katılıyorum.Bütün videoları izledim.Combat dediğiniz yere göğe sığdıramadığınız olay bumu.Karşılıklı dur ateş et biri ölsün.Arada eğil kalk shield aç tamam.Jedi dövüşlerinde bile ne estetik var ne bişey kütük gibi koşup hareket ediyolar.Yüzyılın faili olucak gibi duruyo bu oyun.
Sosyal ağlarda paylaş

batuhan said:

niggaknow said:

abi sadece bana mı kötü geldi oyun grafiği ve ekşınlar falan. yoksa ben mi anlamadım. vallahi kafam karıştı

Sana katılıyorum.Bütün videoları izledim.Combat dediğiniz yere göğe sığdıramadığınız olay bumu.Karşılıklı dur ateş et biri ölsün.Arada eğil kalk shield aç tamam.Jedi dövüşlerinde bile ne estetik var ne bişey kütük gibi koşup hareket ediyolar.Yüzyılın faili olucak gibi duruyo bu oyun.

son cümle için erken ama gerisine aynen katılıyorum ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Yav grafikler aynı jedi academy oyunundaki gibi olmus.Hatta yükledim biraz multi takıldım,su youtubedaki old republic videolardan pek farkını göremedim grafiksel olarak.

Hadi her bilgisayarda çalışsın istiyorlarda o kadarda degil yav,şu anki ortalama bir bilgisayar bile aocu mid ayarlarda rahatca oynamaya imkan veriyor.
Ayrıca star wars evrenine cok yakışıyor bu tür çizgifilm tarzı grafikler demiş birisi.Bence tam tersi gecerli,cok daha gercekçi mekan ve karakter grafikleri olması gerekirdi.

Ayrıca o combat sahneleri nedir abi.Yapay zekayı gec,npc lerden hareket edeni gormedim videolarda.

Her haliyle son yılların en patlak MMO su olcak bence
Sosyal ağlarda paylaş

normalde olması gereken o ama bone transformationları yaparken hareketleri smoothlaştıran onlarca algoritma var, biraz ukala bir cümle oldu farkındayım ama bir sebepten ötürü kullanmıyorlar full animasyonları betaya kadar. aynı olay warhammerda da olmuştu. yanlış hatırlamıyorsam age of conanda da aynıydı durum oyun çıkana kadar ki videolar "uww leşş" nidalarını çoşturmuştu hep.
Sosyal ağlarda paylaş

Kaplamaları kastetseydin eyvallah derdim. Yalnız Cüce'ninde dediği gibi animasyon sonradan pek değişmez.

Şahsen oyun hakkında şu ana kadar ne mesaj attım ne bir şey. Yalnızca videolara baktıktan sonraki yorumlarımı dile getirdim.

Uyuz olduğum bir şey daha var sadece star wars olduğu için bile milyonlar satın alacak oyunu, bari milletin parasını heder edecek bir ürün çıkarmasalar.
Sosyal ağlarda paylaş

abi 2 - 3 kişi dışında herkes gayet savunuyor ben mi yanlış sayfaları okuyorum bilemedim ki ..

herkesin tek derdi multi olmayacak olması, şimdi bir de grafikler animasyonlar çıktı ama daha oyun ne alfa da ne beta da, bekleyin görün MMO denince içerik geliyor akla. işin içinde bioware warsa zaten single bile çıkartsalar oyunu gayet güzel oynanır bişi çıkcak ortaya.
Sosyal ağlarda paylaş

Beta çıksa görecez neler olacağını. Ben güzel olacağını umuyorum. Sanmam bu dan.. dun. cizzz.. buzzz.. Sıra tabanlı değil... yapmayın arkadaşlar :) Wow daki gibi warlock potal açar.

Shaman totem diker. Mage koyun yapar tarzı karşındakini şaşırtan .. taktik usulü mmo demek istiyorsundur. Daha skill leri bilmiyoruz. Bakalım diyecem ama hemen neler yapabileceklerini biliyoruz. Şu olur. Advance class talent leri vb. onlar karakteri çok etkiler . Ve raid tarı yapılacaklar ve onlara göre . diğer yapıalcaklar. habire tam detay bilmeden ilerisi hak. konuşuyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Trooper dan başkası healer olması gerçekden olacak iş değil bence. Trooper lar dan tank dps ve heal sınıfı olur. Çünkü filminde de dizisinde de gördük. Her sınıf olur Talentine verirsin vs. de jedi nin heal atması gerçekden iyi olmaz. Hadi kendi talentinde heal olur. SWG deki gibi. karşıdnakine heal atarsın ama asıl işi değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...